αγιαννα μου δε βγηκα τελικα..
κ δε ψαχνω γκομενο..
Καρδούλα μου..... δεν ρώτησα αν ψάχνεις γκόμενο (ξέρω ότι έχεις). Απλά διερωτήθηκα αν σου γυάλισε κάποιος από τους θαμώνες.
Αλλά αφού δεν βγήκες, η ερώτηση θεωρείται ως μη γενόμενη.
αγιαννα μου δε βγηκα τελικα..
κ δε ψαχνω γκομενο..
εννοειται....
υγ ποτε τελειωνει το διαλειμμα να αρχισει το lesson;
α συγγνωμη...παρανοησης...Καρδούλα μου..... δεν ρώτησα αν ψάχνεις γκόμενο (ξέρω ότι έχεις). Απλά διερωτήθηκα αν σου γυάλισε κάποιος από τους θαμώνες.
Αλλά αφού δεν βγήκες, η ερώτηση θεωρείται ως μη γενόμενη.
παντα εχω νεες ιδεες....το μυαλο μου παραγει νε πραγματα καθε μερα...εχεις σκεφτει τι θρεντ θα της κανεις;
πιο μαθημα λες;
τι ψαρι χρησιμοποιεις για ψαροσουπα εσυ συνηθως;παιδια!αντρες!καμια απορια εχουμε?
παιδια!αντρες!καμια απορια εχουμε?
επι των σεξουαλικων αποριων δεν ειμαι εγω αλλα μιας κ η μπουμπ κ η σεξουλα λειπουν θα σου πω απλα..Για να δούμε ποιά θα μπορέσει να απαντήσει.....:
Κατά τη διάρκεια της αιδοιολειχίας (γλυφομούνι για τους άσχετους) τι σκέφτεστε αν "κατά λάθος" η γλωσσίτσα μας γλυστρίσει και λίγο πιό πίσω? Σας εξιτάρει περισσότερο ή το βρίσκετε ανούσιο και αηδιαστικό?
παντα εχω νεες ιδεες....το μυαλο μου παραγει νε πραγματα καθε μερα...
οτι εχεις να πεις πεστο ρε ντεκερ..εγω τι σκατα καθηγητης ειμαι αν δεν μου δινεις το λογο ρε λουκ?
θα τσιμπησει το μωρο,με το θρεντ σου λες; ;)
ως αδιοριστος ακομη επικουρος καθηγητης σεξολογιας της σχολης σου απαντω...στις 9 στις 10 αρεσει και τις καυλωνει απιστευτα...καμια δεν μου εκανε ποτε θεμα ή να τυχει να τραβηχτει πανω στο γλειφοκωλι...δεν το βρισκουν κακο οι περισσοτερες απλα πρεπει να ναι πολυ καθαρες και σιγουρες για τον εαυτο τους...Για να δούμε ποιά θα μπορέσει να απαντήσει.....:
Κατά τη διάρκεια της αιδοιολειχίας (γλυφομούνι για τους άσχετους) τι σκέφτεστε αν "κατά λάθος" η γλωσσίτσα μας γλυστρίσει και λίγο πιό πίσω? Σας εξιτάρει περισσότερο ή το βρίσκετε ανούσιο και αηδιαστικό?
καλα ρε λουκ μην εκνευριζεσαι κ ξεσπας σε αλλουςοτι εχεις να πεις πεστο ρε ντεκερ..
δε χρειαζεται να δωσω αδεια σε κανεναν να μιλησει.
δεν εχω νευρα... :o :o :oκαλα ρε λουκ μην εκνευριζεσαι κ ξεσπας σε αλλους
ετσι ελπιζω...η μπαιτ με ακουει και νομιζω εχω βαρυνουσα θεσηθα τσιμπησει το μωρο,με το θρεντ σου λες; ;)
μακαρι τυπε μου...η μπαιτ λεω ρε
ετσι ελπιζω...η μπαιτ με ακουει και νομιζω εχω βαρυνουσα θεση
να κανει ενα περασμα απο το φορουμ γιατι μας εχει λειψει...