Νέα

ΣΧΟΛΗ γυναικων....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
λουκριτια η σχολη σου οπως και εσυ ειστε για τα σκουπιδια.
πιστευω να καταλαβες οτι το μονο σωστο που εγινε ητανε να ξεβρομισουν τα υπολοιπα θρεντ απο τις μαλακιες που ποσταρετε καθε μερα.

μαγκες εντος 5 λεπτου ξεκιναει το μαθημα με ενα πολυ ενδιαφερων μαθημα σημερα,οσοι θελετε μπορει να το παρακολουθησετε.

Επισκέπτης
Oπά δάσκαλε έπεσε ανταγωνισμός και 2ρη σχολή!!! :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λουκριτια η σχολη σου οπως και εσυ ειστε για τα σκουπιδια.
πιστευω να καταλαβες οτι το μονο σωστο που εγινε ητανε να ξεβρομισουν τα υπολοιπα θρεντ απο τις μαλακιες που ποσταρετε καθε μερα.

μαγκες εντος 5 λεπτου ξεκιναει το μαθημα με ενα πολυ ενδιαφερων μαθημα σημερα,οσοι θελετε μπορει να το παρακολουθησετε.
εσυ ρε μαλακα δεν μπηκες καν να δεις το θεμα μου....σα δεν ντρεπεσαι

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Εχω καταλήξει για τη ΡΑΤΣΑ σας και τη γνώμη δεν θα μου την αλλάξει καμία σχολή, αλλά έτσι για απορία Λουκ (και για να δω ακόμα 1 οπτική)...

1) Γιατί στις εξόδους ντύνονται οι γυναίκες γαμάτα αφού όπως λένε ΔΕΝ το κάνουν για τα μάτια του άντρα?
2) ΠΟΣΟ κουτσομπολεύετε και ΤΙ λέτε με τις φίλες σας για τη "σχέση σας"?
3) Γιατί οι γυναίκες λένε ΔΥΣΚΟΛΑ ή ποτέ αυτό που σκέφτονται ΚΑΘΑΡΑ?
4) Οταν πάτε γυμναστήριο ΓΙΑΤΙ μαλακίζεστε στο διάδρομο μισή ώρα διαβάζοντας περιοδικό? Γιατί κρατάτε τα όργανα 100 ώρες????  :headbang: :headbang: :headbang:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Oπά δάσκαλε έπεσε ανταγωνισμός και 2ρη σχολή!!! :grin:
η λουκριτια δεν ανοιξε σχολη φιλε να ξερεις.η λουκριτια καθετε στο παρκο τις γειτονια τις στα παγκακια και συζηταει τρωγωντας σπορια με τους φιλους της.μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα.

εσυ ρε μαλακα δεν μπηκες καν να δεις το θεμα μου....σα δεν ντρεπεσαι
τι θεμα ανοιξες ρε μαλακα ντεκερ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η λουκριτια δεν ανοιξε σχολη φιλε να ξερεις.η λουκριτια καθετε στο παρκο τις γειτονια τις στα παγκακια και συζηταει τρωγωντας σπορια με τους φιλους της.μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα.
τι θεμα ανοιξες ρε μαλακα ντεκερ?
αποχη απο τα στουντιο κ τα μπουρδελα της πολης μας....κοτζαμ αναλυση εκανα κ εσυ με εγραψες.στους οικους ανοχης ειναι

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εχω καταλήξει για τη ΡΑΤΣΑ σας και τη γνώμη δεν θα μου την αλλάξει καμία σχολή, αλλά έτσι για απορία Λουκ (και για να δω ακόμα 1 οπτική)...

1) Γιατί στις εξόδους ντύνονται οι γυναίκες γαμάτα αφού όπως λένε ΔΕΝ το κάνουν για τα μάτια του άντρα?
2) ΠΟΣΟ κουτσομπολεύετε και ΤΙ λέτε με τις φίλες σας για τη "σχέση σας"?
3) Γιατί οι γυναίκες λένε ΔΥΣΚΟΛΑ ή ποτέ αυτό που σκέφτονται ΚΑΘΑΡΑ?
4) Οταν πάτε γυμναστήριο ΓΙΑΤΙ μαλακίζεστε στο διάδρομο μισή ώρα διαβάζοντας περιοδικό? Γιατί κρατάτε τα όργανα 100 ώρες????  :headbang: :headbang: :headbang:
1.ψεμματα.το κανουμε ΚΑΙ γ να νιωθουμε ομορφα αλλα ΚΑΙ γ να τραβα,ε τα βλεμματα.αντρικα κ γυναικεια.
2.στις/στους κολλητους μουτα παντα.οτι με απασχολει.σε ασχετους κουβεντα!
3.γτ αποζηταμε την προσοχη με καθε τροπο.οσο πιο πολυ ωρα ασχοληθεις μαζι μου τοσο πιο ευχαρηστημενη ειμαι.ανασφαλειες.

4.γτ βαριομαστε ελλειηνα αλλα πρεπει να δειξουμε οτι δε πληρωσαμε τζαμπα την συνδρομη.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τι θεμα ειναι αυτο ρε λουκ?

Σε αυτη τη χωρα ειστε παρα πολυ ευνοημενες εσεις οι γυναικες.
Δε χρειαζεται να κανετε τιποτα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
4) Οταν πάτε γυμναστήριο ΓΙΑΤΙ μαλακίζεστε στο διάδρομο μισή ώρα διαβάζοντας περιοδικό? Γιατί κρατάτε τα όργανα 100 ώρες????  :headbang: :headbang: :headbang:
Κλασική γυναικία μαλακία, κάθονται στο διάδρομο και βάζουν πιο αργή ταχύτητα κι απο αυτή του περπατήματος. :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
1.ψεμματα.το κανουμε ΚΑΙ γ να νιωθουμε ομορφα αλλα ΚΑΙ γ να τραβα,ε τα βλεμματα.αντρικα κ γυναικεια.
3.γτ αποζηταμε την προσοχη με καθε τροπο.οσο πιο πολυ ωρα ασχοληθεις μαζι μου τοσο πιο ευχαρηστημενη ειμαι.ανασφαλειες.

4.γτ βαριομαστε ελλειηνα αλλα πρεπει να δειξουμε οτι δε πληρωσαμε τζαμπα την συνδρομη.

+10000000 :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οι γυναικες ντυνονται για τις γυναικες και γδυνονται για τους αντρες....

τι ειπα παλι ο πουστης.... :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

με καλυψες εμενα παντως.

οχι οτι ειχα πεσει και πολυ εξω.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατι θα σφαξω καμια,καμια μερα και ας ειμαι και γυναικα.το μισω, που πανε γυμναστηριο για κουτσομπολιο :headbang: :headbang: :headbang: και εμεις που πραγματικα θελουμε να κανουμε αεροβιο ματωνουμε να βρουμε διαδρομο :S :S :S  ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΙΕΡΟΣ ΛΕΜΕ :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:   :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάλι μαλακία threadάκι άνοιξε σήμερα? :rolleyes:

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι θεμα ειναι αυτο ρε λουκ?

Σε αυτη τη χωρα ειστε παρα πολυ ευνοημενες εσεις οι γυναικες.
Δε χρειαζεται να κανετε τιποτα.
ελα ρε φαντικ...
αν θες να συζητησουμε ασε λιγο στην ακρη την εμμονη σου...
ετσι δε μπορουμε να κανουμε διαλογο...
απανταω ειλικρινεστατα χωρις να πουλαω μουρη!

κουαααααααααααααααααααααααααααρ!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλακααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom