gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι παρακολουθεις; αλλα θρεντ;γ την ταινια λεμε?δε παρακολουθω την κουβεντα σου με τον τζι ελ...
τι παρακολουθεις; αλλα θρεντ;γ την ταινια λεμε?δε παρακολουθω την κουβεντα σου με τον τζι ελ...
οχι καλε..απλα δεν ειμαι μονη μου...τι παρακολουθεις; αλλα θρεντ;
μαλακιες να περναει η ωρα...σορρυ ρε παιδια..
το"μπορουσε να παρει οποια ηθελε κ πηρε ξενη"
τι μας λεει ακριβως?προσπαθειτε κατι να πειτε?
δεν ακουσε την φουκαριαρα την μανα του γιαυτο πεθανε νωρις ομως...
ναι κ ταυτοχρονα γραφω εδω..στο κοσμοπολιταν κ πλεκω κ μια φανελα!μαλακιες να περναει η ωρα...
λουκ πεφτει πολυ
ελα μωρε...γτ το λες?το μόνο που έχω να πω λουκριτία είναι "χαρά στο κουράγιο σου"
μαθε να μαγειρευεις πρωτα και ασε τις φανελες και τις καλτσες....ναι κ ταυτοχρονα γραφω εδω..στο κοσμοπολιταν κ πλεκω κ μια φανελα!
ελα μωρε...γτ το λες?
καποια στιγμη...μαθε να μαγειρευεις πρωτα και ασε τις φανελες και τις καλτσες....
τα καις ε;καποια στιγμη...
προσπαθω που κ που αλλα... :-
για να αλλαξουμε θεμα βλεπω απο την νεα υπογραφη σου εισαι και υπερ του γαμου πολυ...1.μακαροναδα που τα σπαει!!!!!!!!!χτες!
2.δε τα καιω μωρε..απλα κατι δε παει καλα... :-
απο μικρη!!!!!!!!ακου γαμο κ κλαιω απο συγκινηση!για να αλλαξουμε θεμα βλεπω απο την νεα υπογραφη σου εισαι και υπερ του γαμου πολυ...
αστα αυτα μικρη....απο μικρη!!!!!!!!ακου γαμο κ κλαιω απο συγκινηση!
ειπαμεε τι σου κανει κακο μην τα ξαναλεμεαπο μικρη!!!!!!!!ακου γαμο κ κλαιω απο συγκινηση!
καλε σοβαρα τα λεει οτι λεειαστα αυτα μικρη....
ναι;την παντρευομαι αν ειναι ετσι...καλε σοβαρα τα λεει οτι λεει
αστα αυτα μικρη....
πεστα ρε κουαρ γτ δε με πιστευουν...καλε σοβαρα τα λεει οτι λεει
το κοσμοπολιταν η το μπου εν τελη?ειπαμεε τι σου κανει κακο μην τα ξαναλεμε
Και τα δυοοοοοοοοοοοοοοο στο ενα λες οοοχιιι εγωωωω δεν θα γινω τετοιαααααα οοοχιιιιιι δεν θα γινωωωω τετοιααααα Ελλεηνοκλαψωμουναπεστα ρε κουαρ γτ δε με πιστευουν...
το κοσμοπολιταν η το μπου εν τελη?