loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ου.Καθηγητρία απλά πράγματα ρωτάω αλλά που να απαντήσεις:
Η πλειοψηφία ειστέ σκατά ναι ή ου;;;;
ου.Καθηγητρία απλά πράγματα ρωτάω αλλά που να απαντήσεις:
ε μα!τι να κανω;!γιαυτο λεμε... λιτη η διδασκαλια και περιεκτικη πανω απο ολα...
υπαρχουν πολλες...
και αυτες γινονται ετσι απο την μανουλα συνηθως η αφου εχουν καταλαβει τι εχουν στο..εσωρουχο τους μεσα..
φυσικα κ εχει κ αντρες που ειναι χειροτεροι...
εβλεπες σταρ και επηρεαστηκες ε;
εβλεπες σταρ και επηρεαστηκες ε;
νικ γιατι αλλλαξες;αν παρακολουθεις τι γραφω μηνες ολοκληρους θα ηξερες την θεση μου για ελληνιδες και ξενες γυναικες
δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο.
οσο για το εργο χρησιμοποιω παραδειγματικη διδασκαλεια για να γινω κατανοητος απο την ταξη.
εφαρμοζω και τις παιδαγωγικες μεθοδους που μαθαινω. ;)
δεν το βρισκεις εξυπνο παραδειγμα? ανεξαρτητα απο την γνωμη του καθενος
νικ γιατι αλλλαξες;
πανω στην αλλαγη των νικ;λογαριασμο θα σου δωσω? αυτο το εχω κανονισει εγω και ο αντισθενης.
ανεπτυξε τωρα και τις δικες σου αποψεις.
και να σου λεγε ναι γελιο που θα ριχναμε....Καθηγητρία απλά πράγματα ρωτάω αλλά που να απαντήσεις:
εχεις παραπονο?οταν ειναι να πω κατι κακο δε το λεω?!εμ τι θα ελεγες εσυ.
ηταν τυπος ο πουστης ο μεγαλεξανδρος....απο τοτε ειχε συλλαβει το σχεδιο των ελλεηνιδων και εκοψε περα και πηρε την ρωξανα...η οποια αν καταλαβα καλα απο το εργο δουλευε σε στριπτιζ της εποχης μαλλον(αγνωστο αν σερβιρε και φραπε σε κουρασμενους στρατιωτες...)
παντως ο αλεξανδρος την πηρε για γυναικα ανοιγοντας παραλληλα το ιστορικο πλεον θρεντ γιατι ερωτευομαστε τις στιπτιτζουδες....
εχεις παραπονο?οταν ειναι να πω κατι κακο δε το λεω?!
εχεις παραπονο?οταν ειναι να πω κατι κακο δε το λεω?!
εε αλλες ναι αλλες οχι.
γ την ταινια λεμε?δε παρακολουθω την κουβεντα σου με τον τζι ελ...δεν εκανε καλα ο μεγας αλεξανδρος που πηρε ξενη λουκρητια?
τα ειχε ολα.θα μπορουσε να ειχε οποια θελει. και διαλεξε μια ξενη.
δεν ακουσε την φουκαριαρα την μανα του γιαυτο πεθανε νωρις ομως...δεν εκανε καλα ο μεγας αλεξανδρος που πηρε ξενη λουκρητια?
τα ειχε ολα.θα μπορουσε να ειχε οποια θελει. και διαλεξε μια ξενη.