gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
να πεσει και κανας μισθος....βιαζεσαι να πας στο ποστο σου???
να πεσει και κανας μισθος....βιαζεσαι να πας στο ποστο σου???
να πεσει και κανας μισθος....
ναι με καποιο τροπο πρεπει να αγοραστει το σαιτ.
Λουκια ο αρκανς ξερει να διδασκει και να βαζει σε ταξη το θρεντ του,χωρις να το το κανουν μπουρδελο,ο καθηγητης διδασκει οι μαθητες αποροφουν σαν σφουγγαρι τα οσα διδασκει.
εγω φταιω που θελω ολων την συμμετοχη γ ομορφο αποτελεσμα..
οχι σαν τον αντιπαλο που δεν αφηνει κανεναν να μιλησει...
οκ...αν εκμεταλλευεστε οτι εμενα δε μαρεσει να σκυλοβριζω καντε τα πουτανα...Λουκια ο αρκανς ξερει να διδασκει και να βαζει σε ταξη το θρεντ του,χωρις να το το κανουν μπουρδελο,ο καθηγητης διδασκει οι μαθητες αποροφουν σαν σφουγγαρι τα οσα διδασκει.
αμαρτωλε αντρα στον αρκανς σου λοιπον να ρουφηξεις την γνωση του....Λουκια ο αρκανς ξερει να διδασκει και να βαζει σε ταξη το θρεντ του,χωρις να το το κανουν μπουρδελο,ο καθηγητης διδασκει οι μαθητες αποροφουν σαν σφουγγαρι τα οσα διδασκει.
ΚΑΙ εσυ ρε ρουλη τι ρολο βαρας?Του μαλακα?αμαρτωλε αντρα στον αρκανς σου λοιπον να ρουφηξεις την γνωση του....
υγ δεν την λεν λουκια
λουκια μου το εχω εκμεταλευτει ποτε εις βαρος σου?οκ...αν εκμεταλλευεστε οτι εμενα δε μαρεσει να σκυλοβριζω καντε τα πουτανα...
τι ειχαμε τι χασαμε..
οοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!λουκια μου το εχω εκμεταλευτει ποτε εις βαρος σου?
οχι του γαμια σου μαλακωΚΑΙ εσυ ρε ρουλη τι ρολο βαρας?Του μαλακα?
Ελα ρε κουραμπιε,τι λες ρε? και εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι.οχι του γαμια σου μαλακω
εγώ θα το εκμεταλλευτώ εις βάρος σου λουκ ρουφιάνα πατσαβούρα