quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θες να με διωξουνε ματια μου???? δυσκολα ;) αντεχω πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εσύ ακόμα εδώ,δεν σε έδιωξαν;! :o
Κρίμαααα!!!
θες να με διωξουνε ματια μου???? δυσκολα ;) αντεχω πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εσύ ακόμα εδώ,δεν σε έδιωξαν;! :o
Κρίμαααα!!!
;) ;) ξερω τι κανω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Πάντως το κωλαράκι σου είναι για πολλά γ@μήσια!!!!
της φωτό σου εννοώ!
Ελά μαζί μου να σε δω πόσο θα αντέξεις!!!θες να με διωξουνε ματια μου???? δυσκολα ;) αντεχω πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θα με αναλάβεις και μένα να κάνω ωραίους κοιλιακούς? ;);) ;) ξερω τι κανω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εμένα πότε θα μου δείξεις τι τους κάνεις;!;) ;) ξερω τι κανω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
έχεις σκοπό να τη φρικάρεις την κοπέλα ρε?Ελά μαζί μου να σε δω πόσο θα αντέξεις!!!
προσεχε τις δηλωσεις σου ;) ;)Ελά μαζί μου να σε δω πόσο θα αντέξεις!!!
μπα μωρο μου σας συνηθισαέχεις σκοπό να τη φρικάρεις την κοπέλα ρε?
προσεχε τις δηλωσεις σου ;) ;)
Ολό στις δηλώσεις μένω αφού δεν με αφήνεις να προχωρήσω!!!μπα μωρο μου σας συνηθισα
εγκαινιαζω αυτην την σχολη!
εδω θα λεμε προβληματα σχεσων με τους αντρες,
πως τους θελουμε,
τι μας ενοχλει σε αυτους
πως ντυνομαστε κ φερομαστε εμεις γενικα αλλα κ απεναντι τους και αλλα πολλα.!
εγγραφες τωρα...
Υπάρχει ήδη η σχολή που προτείνεις, αλλά είναι στις ΗΠΑ.
Δες εδώ:
Να πάτε για μεταπτυχιακό εκεί.
αυτη ειναι σχολη για συζυγους....εδω θα κανει μαθημα σε ανυπαντρες...για το πως να τυλιξουν καναν αντρα...Υπάρχει ήδη η σχολή που προτείνεις, αλλά είναι στις ΗΠΑ.
Δες εδώ:
Να πάτε για μεταπτυχιακό εκεί.
σε λιγάκι! κατά τις 2-3 συνήθως ξυπνάει οπότε ώρα της είναι!που πηγε η καθηγητρια,δεν ξυπνησε ακομη;αντε να φαμε και να αρχισει το μαθημα...
νομίζω ότι σ αυτό το ποστ σου υπάρχουν κάποια υποννοούμενα και για μένα?απο σχολη για γυναικες το καταντησατε θρεντ για φλερτ...χθες
και η δασκαλα κοιμηθηκε νωρις και εσεις το κανατε παιδικη χαρα...
ελπιζω σημερα να ολοκληρωθουν οι εγγραφες,να γινουν οι απαραιτητες προσληψεις διδακτικου προσωπικου (οπου υπαρχουν εμφανεις ελλειψεις,σε σημαντικους τομεις),και να μην χαθει το πρωτο εξαμηνο με καταληψεις απο τον αρκανς και λοιπα αντιδραστικα στοιχεια και απεργιες...
ελπιζω σημερα να ολοκληρωθουν οι εγγραφες,να γινουν οι απαραιτητες προσληψεις διδακτικου προσωπικου (οπου υπαρχουν εμφανεις ελλειψεις,σε σημαντικους τομεις),και να μην χαθει το πρωτο εξαμηνο με καταληψεις απο τον αρκανς και λοιπα αντιδραστικα στοιχεια και απεργιες...
καλό ύπνο μικρούλη!ναι....κι εγω σ αγαπω παλιοκουφαλιτσα
υγ την πεφτω για υπνο...τα λεμε αργοτερα....