You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Λάκης.
Και όμως κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Σκεφτείτε κάποιοι συμπολίτες μας πάνε να τους φτιάξει τα δόντια (αν είναι πράγματι οδοντίατρος).
Διαβάζοντας τον αναρωτιέσαι αν θέλει ψυχίατρο ή εισαγγελέα.
Αυτό το θρεντ δείχνει οτι έναν νευρολόγο τον χρειάζεται.
Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που πλακώθηκαν μαζί του πριν δυο μέρες και ανησύχησα οτι τα είχε μαζί μου αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι ο έκτωρ με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα από τον χώρο της οπλουργίας.
Έχω ξαναγράψει για τον Λάκη οτι βγάζει μία νεύρωση και θυμό που δεν ταιριάζει με άνδρα που ευχαριστήθηκε γαμήσι στην ζωή του. Για την ακρίβεια δεν ταιριάζει με άνδρα που έστω γαμάει.
Έχω την αίσθηση, μπορεί και να διαψευσθώ οτι πρόκειται για κοινωνικά δυσλειτουργικό loner, και ολίγον sociopath.
H εμμονή με τα όπλα και τους πόσους θα σκοτώσει, οι αναφορές σε graphic violence, ενίοτε και με φωτογραφίες, η αναζήτηση σε άλλο θρεντ που άνοιξε πρόσφατα πουτάνας για να την γαμήσει ακάποτα παραπέμπουν σε τρελλά (αλλά και αρρωστημένα) απωθημένα. Εκεί είναι που ένας εισαγγελέας θα μπορούσε να κάνει δουλίτσα. Η αναζήτηση αυτή για παράδειγμα δεν θέτει εν δυνάμει την δημόσια υγεία σε κίνδυνο? Και μάλιστα από έναν γιατρό?
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει στους διαχειριστές του σάιτ πως να κάνουν την δουλειά τους.
Ο Λάκης είναι μία καλτ μοφή αυτού του σάιτ και κάθε σάιτ χρειάζεται το Τρίο Στούτζες του.
Ειδικά όταν ΕΝΑΣ άνθρωπος κάνει τη δουλειά ενός τρίο.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο θρεντ σου Λάκη.
Και όμως κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Σκεφτείτε κάποιοι συμπολίτες μας πάνε να τους φτιάξει τα δόντια (αν είναι πράγματι οδοντίατρος).
Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που πλακώθηκαν μαζί του πριν δυο μέρες και ανησύχησα οτι τα είχε μαζί μου αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι ο έκτωρ με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα από τον χώρο της οπλουργίας.
Έχω ξαναγράψει για τον Λάκη οτι βγάζει μία νεύρωση και θυμό που δεν ταιριάζει με άνδρα που ευχαριστήθηκε γαμήσι στην ζωή του. Για την ακρίβεια δεν ταιριάζει με άνδρα που έστω γαμάει.
Έχω την αίσθηση, μπορεί και να διαψευσθώ οτι πρόκειται για κοινωνικά δυσλειτουργικό loner, και ολίγον sociopath.
H εμμονή με τα όπλα και τους πόσους θα σκοτώσει, οι αναφορές σε graphic violence, ενίοτε και με φωτογραφίες, η αναζήτηση σε άλλο θρεντ που άνοιξε πρόσφατα πουτάνας για να την γαμήσει ακάποτα παραπέμπουν σε τρελλά (αλλά και αρρωστημένα) απωθημένα. Εκεί είναι που ένας εισαγγελέας θα μπορούσε να κάνει δουλίτσα. Η αναζήτηση αυτή για παράδειγμα δεν θέτει εν δυνάμει την δημόσια υγεία σε κίνδυνο? Και μάλιστα από έναν γιατρό?
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει στους διαχειριστές του σάιτ πως να κάνουν την δουλειά τους.
Ο Λάκης είναι μία καλτ μοφή αυτού του σάιτ και κάθε σάιτ χρειάζεται το Τρίο Στούτζες του.
Ειδικά όταν ΕΝΑΣ άνθρωπος κάνει τη δουλειά ενός τρίο.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο θρεντ σου Λάκη.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Λάκη απ' τον Πόντο είσαι;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.238
- Πόντοι
- 12.756
Αναμένουμε λακη όπως το κρέας μετα την σαρακοστη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Tον απεκαλεσεs συντροφο???? :o :oΤι έγινε? Απελευθερώθηκε ο σύντροφος λάκης ή ακόμα?
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Tον απεκαλεσεs συντροφο???? :o :o
Γιατί, δεν είναι? Είναι γνωστό ότι τα άκρα εφάπτονται, οπότε μόνο ως σύντροφος δύναται να προσφωνείται!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τον οδηγειs σε αυτοχειρια , προκειμενου να σκοτωσει αλλον εναν συντροφοΓιατί, δεν είναι? Είναι γνωστό ότι τα άκρα εφάπτονται, οπότε μόνο ως σύντροφος δύναται να προσφωνείται!!!
Επισκέπτης
Πριν πολλές δεκαετίες, υπήρχε ο συνδιασμός 2 ιατρικών ειδικοτήτων:
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.
Εδώ και πολύ καιρό έχουν διαχωριστεί.
Άλλη ειδικότητα ο Νευρολόγος και άλλη ο Ψυχίατρος.
Ο Νευρολόγος , χοντρικά , ασχολείται με νοσήματα όπως η επιληψία, η νόσος alzheimer κτλ.
Οι Ψυχίατροι , ασχολούνται με τους ψυχασθενείς.
Από αγράμματους ηλίθιους, εμέσματα , σκουπίδια , όπως ο Jaygatsby , ειδικά όταν είναι τυφλωμένοι από το μίσος για τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους (όσους δεν ανήκουν στον ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ Βόθρο των Εξαρχείων) , δεν περιμένουμε να ξέρουν τέτοιες διαφορές.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
:oλακη εγω παντως την αι πι σου την ξερω. Αλλά ακόμα κι αν ανηκω σε ιδεολογικο χωρο αντιθετο απο εσένα δεν κινδυνεύεις ουτε απο εμενα και σου εγγυωμαι ούτε και απο τον λοπεζ
ερι για μοντέρι
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
άλλο ένα epic fail του λάκη
επίσης φάνηκε πόσο άντρας είναι αυτός που μιλάει κάθε τρεις και λίγο για όπλα και ΞΠΓ από το ίντερνετ. ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!!
επίσης φάνηκε πόσο άντρας είναι αυτός που μιλάει κάθε τρεις και λίγο για όπλα και ΞΠΓ από το ίντερνετ. ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
I should be so laki.Laki Laki Laki
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.238
- Πόντοι
- 12.756
Πριν πολλές δεκαετίες, υπήρχε ο συνδιασμός 2 ιατρικών ειδικοτήτων:
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.
Εδώ και πολύ καιρό έχουν διαχωριστεί.
Άλλη ειδικότητα ο Νευρολόγος και άλλη ο Ψυχίατρος.
Ο Νευρολόγος , χοντρικά , ασχολείται με νοσήματα όπως η επιληψία, η νόσος alzheimer κτλ.
Οι Ψυχίατροι , ασχολούνται με τους ψυχασθενείς.
Από αγράμματους ηλίθιους, εμέσματα , σκουπίδια , όπως ο Jaygatsby , ειδικά όταν είναι τυφλωμένοι από το μίσος για τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους (όσους δεν ανήκουν στον ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ Βόθρο των Εξαρχείων) , δεν περιμένουμε να ξέρουν τέτοιες διαφορές.
welcome back
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.238
- Πόντοι
- 12.756
:o
ερι για μοντέρι
Η ερι ειναι για να σου βγαζει τα σκουπιδια τυπε ....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρουμε την άι πι αλλά ξέρουμε πως σε κάθε νέο κλαψοθρεντ του κάνει πιπι.
τυπε δεν την ξαναπαταει ..ηρθε για να μεινει
Στράβωσα που δε μας πίστευε..... >
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.238
- Πόντοι
- 12.756
Έκανες μεγάλο λάθος αγαπητέ Λάκη...δε μας πίστευες κιόλας.... :S
τυπε δεν την ξαναπαταει ..ηρθε για να μεινει