Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες.. Έχω ένα κατάστημα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Μαρούσι, η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε κτηματομεσίτες.  :helpplea:
Μήπως ξέρει κανένας πόσο νοικιάζεται το τετραγωνικό μέτρο; Γιατί έχω άλλο έναν συνιδιοκτήτη και έχω την εντύπωση ότι με έχει "ρίξει"   :cussing:

Ας πούμε έλεγαν παλιά ότι πάει 20 euro το τετραγωνικό,ισχύει κάτι τέτοιο;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες.. Έχω ένα κατάστημα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Μαρούσι, η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε κτηματομεσίτες.  :helpplea:
Μήπως ξέρει κανένας πόσο νοικιάζεται το τετραγωνικό μέτρο; Γιατί έχω άλλο έναν συνιδιοκτήτη και έχω την εντύπωση ότι με έχει "ρίξει"   :cussing:

Πάρε τηλέφωνο ένα τοπικό καλό μεσιτικό γραφείο δώσε τον δρόμο και πες τους να σου κάνουν μία εκτίμηση δίνοντάς τους ανάθεση να στο νοικιάσουν.
Θα πάρεις την εκτίμηση τσάμπα.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
  Πάρε τηλέφωνο ένα τοπικό καλό μεσιτικό γραφείο δώσε τον δρόμο και πες τους να σου κάνουν μία εκτίμηση δίνοντάς τους ανάθεση να στο νοικιάσουν.
Θα πάρεις την εκτίμηση τσάμπα.

Έχω μια μικρή εντύπωσηση ότι οι κτηματομεσίτες τα "μασάνε" λίγο.

Θα σου εξηγήσω το λόγο. Όταν πάς σε έναν κτηματομεσίτη δεν σου λέει πόσο πάει το μίσθωμα επειδή υποψιάζομαι ότι δήθεν βρίσκει κάποιον μισθωτή και του λέει υπόγεια σου βρήκα τόσα τετραγωνικά θα το πάρεις τόσο σε τιμή ευκαιρίας με αντάλλαγμα να μου δώσεις το τάδε ποσό.!

Κατάλαβες; Nομίζω ότι παίζουν αυτά..
Έτσι έχουν πλουτίσει οι μεσίτες φίλε μου.. >:(

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες.. Έχω ένα κατάστημα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Μαρούσι, η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε κτηματομεσίτες.  :helpplea:
Μήπως ξέρει κανένας πόσο νοικιάζεται το τετραγωνικό μέτρο; Γιατί έχω άλλο έναν συνιδιοκτήτη και έχω την εντύπωση ότι με έχει "ρίξει"  :cussing:

Τότε που έλεγαν ότι έχει 20 το μέτρο, είχε στον κεντρικό δρόμο άλλα μαγαζιά για νοίκιασμα?

Για πάνε ρίξε τώρα μια ματιά!

Πόσα νοικιάζονται?

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Τότε που έλεγαν ότι έχει 20 το μέτρο, είχε στον κεντρικό δρόμο άλλα μαγαζιά για νοίκιασμα?

Για πάνε ρίξε τώρα μια ματιά!

Πόσα νοικιάζονται?

Είσαι μεσίτης φίλε μου; Γιατί αυτό μου έλεγε ένας μεσίτης μέσω τηλεφώνου,ότι το μίσθιο εξαρτάται και απ΄την εμπορικότητα του δρόμου και το άν είναι νοικιασμένα τα γύρω μαγαζιά.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Στα λέμε αλλά εσύ εκεί το βιολί σου!

Κρίση λέμε ........................

Μέτρα σήμερα σε αυτό το δρόμο τα μαγαζιά που δουλεύουν, και ξανά καν τους μια καταγραφή στις 5 /1 δηλ σε δυο μήνες. Πόσα λες να βρεις λιγότερα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλησπέρα παίδες.. Έχω ένα κατάστημα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Μαρούσι, η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε κτηματομεσίτες.  :helpplea:
Μήπως ξέρει κανένας πόσο νοικιάζεται το τετραγωνικό μέτρο; Γιατί έχω άλλο έναν συνιδιοκτήτη και έχω την εντύπωση ότι με έχει "ρίξει"   :cussing:

τυπε τον ματζεστικ τον ρωτησες για να του παρεις την ερωτηση?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.780
Πόντοι
5.595
@King Of East..
Απλη λογικη ρε φιλε..
Δεν χρειαζεται να εισαι μεσιτης για το σκεφτεις-πεις αυτο....
Εγω εχω γνωστο που νοικιασε μαγαζι με 800€ σε κεντρικο δρομο...
Ο προηγουμενος -μεχρι πριν 1,5 χρονο- εδεινε 2 χιλιαρικα....
Οποτε.... φαντασου τι γινεται στην αγορα...!!! :headbang:

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Στα λέμε αλλά εσύ εκεί το βιολί σου!

Κρίση λέμε ........................

Μέτρα σήμερα σε αυτό το δρόμο τα μαγαζιά που δουλεύουν, και ξανά καν τους μια καταγραφή στις 5 /1 δηλ σε δυο μήνες. Πόσα λες να βρεις λιγότερα?

Ρε μεγάλε είναι κέντρο.. Και να ξενοικιαστούν πιστέυω να ξανανοικιαστούν έστω με μικρότερο μίσθιο.

Μη μου λές τέτοια,μας έχει κάνει ζημιά και το Mall :tickedoff: Kαι δεν έχω και άλλα έσοδα  :tickedoff:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σαφέστατα το ενοίκιο ενος καταστήματος εξαρτάται κυρίως απο την θεση του (περιοχή,δρόμος,θεση του μαγαζιου)....φυσικά,όπως συμβαίνει τωρα,αν υπάρχουν και αλλα μαγαζιά ξενοίκιαστα (δηλαδή εχουμε αυξημένη προσφορά) η τιμη θα πέσει....
Να τονισω 2 πραγματάκια,πολύ σημαντικά.Πρώτον,η επαγγελματική μισθωση γίνεται για 12+4 χρόνια,γεγονός που πρακτικά δεσμευει τον ιδιοκτήτη.Ο ενοικιαστής φευγει όποτε θέλει,οτι ορους και αν εχει το συμβόλαιο.Συνεπώς,μια χαμηλή αρχική τιμή,λόγω της τωρινής κρίσης,θα δεσμευσει για πολλά χρόνια το ακίνητο και οταν/αν βελτιωθουν τα πράγματα,η τιμη θα ειναι χαμηλή.Καλό ειναι λοιπόν να υπάρχει μια ρήτρα για αυξησεις,η κατι τετοιο....
Δεύτερον,η δουλειά του μεσίτη,ειτε σε ενοικίαση,ειτε σε αγοραπωλησία,είναι να εμφανίσει μειωμένη τιμη στον ιδιοκτήτη και αυξημένη στον αγοραστή/ενοικιαστή,ώστε να πετυχει τελικά την συμφωνία ακι να πάρει την προμήθειά του.Παράλληλα λοιπον με τη γνώμη του μεσίτη,σκόπιμη θα ήταν και μια ανεξάρτητη ερευνα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είσαι μεσίτης φίλε μου; Γιατί αυτό μου έλεγε ένας μεσίτης μέσω τηλεφώνου,ότι το μίσθιο εξαρτάται και απ΄την εμπορικότητα του δρόμου και το άν είναι νοικιασμένα τα γύρω μαγαζιά.

ρε μεγαλε θες το χαβα σου τοτε τι ρωτας? πολυ σωστα σου ειπε ο μεσιτης.
σκεψου οτι εαν πας δικαστικως για μειωση μισθωματος οπως πανε τωρα λογω κρισης, το δικαστηριο θα λαβει υποψη του ποσο πανε τα μισθωματα στο δρομο που εισαι για να βγαλει αποφαση.

Επισκέπτης
Αυτό πάλι που ζητάνε κάθε είδους συμβουλές, από ιατρικές και χρηματοοικονομικές μέχρι του τύπου real estate στο μπουρδέλα τελεία κομ είναι  το κάτι άλλο..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κατω απο το σπιτι μου εχω μαγαζι με φωτιστικα (στον κεντρικοτερο δρομο της πολης) (αλλα και εξω απο την πολη σχετικα)
του χρωσταει πανω απο 45.000 Ε !!!!
και νομιζω οτι αν βαρεσει πτωχευση τα χανει ο σπιτονοικοκυρης και βαραει και αυτος το κεφαλι του!!
αλλα οταν βλεπεις οτι σε παιρνει απο κατω (ΟΚ ΤΟ ΠΟΝΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ) αλλα δες 1-2-3-4 μηνες και αν ΔΕΝ κοπανατην σε αλλο μαγαζι... ή κλειστο!!
μπορει στην θεωρια να λεγονται ευκολα......αλλα ετσι αυτοκτονησε πριν 1 μηνα μεγαλο επιχειρηματιας της Βορειου Ελλαδος!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτό πάλι που ζητάνε κάθε είδους συμβουλές, από ιατρικές και χρηματοοικονομικές μέχρι του τύπου real estate στο μπουρδέλα τελεία κομ είναι  το κάτι άλλο..

εχεις δίκιο.......ασφαλως μπορεί να πάρεις και μια καλή γνωμη,αλλά το καλύτερο ειναι κάθε φορά να απευθυνεσαι σε ειδικό.Ειδικά για ιατρικά θέματα,το θεωρω μεγάλη επιπολαιότητα....

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
ρε μεγαλε θες το χαβα σου τοτε τι ρωτας? πολυ σωστα σου ειπε ο μεσιτης.
σκεψου οτι εαν πας δικαστικως για μειωση μισθωματος οπως πανε τωρα λογω κρισης, το δικαστηριο θα λαβει υποψη του ποσο πανε τα μισθωματα στο δρομο που εισαι για να βγαλει αποφαση.

Για άυξηση θές να πείς :sunglasses:

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
εχεις δίκιο.......ασφαλως μπορεί να πάρεις και μια καλή γνωμη,αλλά το καλύτερο ειναι κάθε φορά να απευθυνεσαι σε ειδικό.Ειδικά για ιατρικά θέματα,το θεωρω μεγάλη επιπολαιότητα....

Σας είπα τι μπορεί να γίνεται ή μάλλον γίνεται με τους μεσίτες...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για άυξηση θές να πείς :sunglasses:

εχεις κουσουρι να πεις το δικο σου γενικα εν τελει. οχι για μειωση ειπα και θελω να πω. ξερεις κανεναν στη κριση να κανει δικαστηρια για αυξηση μισθωματος?  :uglystupid:

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
εχεις κουσουρι να πεις το δικο σου γενικα εν τελει. οχι για μειωση ειπα και θελω να πω. ξερεις κανεναν στη κριση να κανει δικαστηρια για αυξηση μισθωματος?  :uglystupid:

Γιατί ρε φίλε,αν δεν σου δίνει ο μισθωτής το σωστό μίσθιο,γιατί να μην πάς δικαστικά;
Δε το καταλαβαίνω αυτό

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εδω που τα λέμε μαγκες,το ζητούμενο σήμερα δεν ειναι πόσο θα ειναι το ενοίκιο,αλλά να πληρώνεται τακτικά και στην ωρα του......αλλες εποχές εδινες και "αερα" για μαγαζιά σε κεντρικά σημεια.Τωρα,είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom