Συμφωνώ σ αυτό! Υπάρχει κάποιος που έκανε σχέση με παντρεμένη να μας πει τι έγινε;
Χωρίζεις ΠΡΙΝ χωρισει τον αντρα της!!
Αν καταλαβεις οτι το παει προς τα εκει και σου λεει πολλα γλυκολογα.. και αισθηματα ..φυγε οσο προλαβαινεις!!
Συμφωνώ σ αυτό! Υπάρχει κάποιος που έκανε σχέση με παντρεμένη να μας πει τι έγινε;
αυτο....Ενας φίλος μου από το zoo είχε κάνει φάση με αρκετές [glow=red,2,300] Ολες μπάζα όμως [/glow]..
κ χωρισμενη να ειναι με μεγαλο σχετικα παιδι,παλι καλο ειναι το σεξ...τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια αυτο εχω να θυμαμαι...πολυ ανεση στο κρεβατι .με παντρεμενη και αν γινεται μεγαλυτερη , το καλυτερο σεξ και με διαφορα.....Απλα πριν πηδηξεις ξεκαθαριστε το ειδος της σχεσης να μην μπλεξεις.... μετα απο αυτο γαμα αλυπητα.....
Έχεις δει πολλούς ταράνδους να εξασκούν σκοποβολή;;;
Σχεσεις με παντρεμενες..Στην αρχη ολα καλα,το παιζουν ανετες κ απελευθερωμενες.. Στην συνεχεια διηγουνται οτι δεν περναν ομορφα,στον εγγαμο βιο τους.. Επειτα αρχιζει το ζετεμ,θελουν να χωρισουν κ να ξαναπαντρευτουν με την παρουσα παρανομη σχεση τους.Και η ιστορια επαναλαμβανεται.. Ειναι σπορ πολυ στρεσογονο, κ το εχω εγκαταλειψει..
Σχεσεις με παντρεμενες..Στην αρχη ολα καλα,το παιζουν ανετες κ απελευθερωμενες.. Στην συνεχεια διηγουνται οτι δεν περναν ομορφα,στον εγγαμο βιο τους.. Επειτα αρχιζει το ζετεμ,θελουν να χωρισουν κ να ξαναπαντρευτουν με την παρουσα παρανομη σχεση τους.Και η ιστορια επαναλαμβανεται.. Ειναι σπορ πολυ στρεσογονο, κ το εχω εγκαταλειψει..
Έχεις δει πολλούς ταράνδους να εξασκούν σκοποβολή;;;
Σιγουρα θα υπαρχουν κ μερικες εξαιρεσεις.. Αλλα αν καψουρευτουν,δεν το'χουν σε τιποτε να τα τιναξουν ολα στον αερα.. Να παρατησουν ακομη κ τεκνα στους πεντε δρομους. Δεν μασανε.. Το εχω δει το εργο.Δεν είναι όλες έτσι.
Υπάρχουν αυτές που τα παίρνουν χοντρά από τον άνδρα τους, ζούνε χλιδάτα και δεν θέλουν να τον χάσουν.
Απλά είναι πολύ μεγάλος, πιθανόν ξενογαμάει κι αυτός στη δουλειά του και θέλουν τις άπειρες ώρες που το ξύνουν να τρώνε κανέναν άγριο πούτσο.
Από εκεί τρώω 5 χρόνια τώρα και βάλε και είμαι πολύ ευχαριστημένος.