Νέα

Σχέσεις με γυναίκες των μπαρ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με γυναικά που δουλεύει σε κωλόμπαρο; Έχετε επιδιώξει να κάνετε; Και αν έχετε κάνει αυτό το μετανιώσατε; Γιατί τα ρωτάω όλα αυτά; Είμαι ίσως από τους λίγους που με την πρώτη φορά που πήγα σε συγκεκριμένο κωλόμπαρο (άρα αποκλείεται το ενδεχόμενο να μου τα τρώει κλπ) γνώρισα κοπέλα με την οποία βγήκα εκτός δουλειάς, με γουστάρει, μου φέρεται παραδόξως πολύ καλά, είναι μαζί μου, θεωρεί πως έχει σχέση μαζί μου και δείχνει ερωτευμένη. Γνωρίζω πολύ καλά πως δεν βγαίνει με κανέναν πελάτη, η δουλειά της περιορίζεται στο να κρατάει παρέα και μόνο. Πως θα βλέπατε μία τέτοια γυναίκα;Τι πιστεύετε ότι ζητάει;Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; (Προσωπικά εμένα μου έχει ξανατύχει με στριπτιζέζ αλλά θεωρώ πως ήταν διαφορετική φάση). Έχω γνωρίσει ουκ ολίγες κωλομπαρούδες αλλά ομολογώ τέτοια περίπτωση δεν μου έχει ξανατύχει

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γκαρσόνες και παρεμφερείς επαγγελματίες είναι από τις πιο υπολογίστριες γυναίκες που έχω συναντήσει.

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι να σου πω φιλε μου,εμενα δε μου καθεται και τοσο καλα...Ειδικα οταν μου λες απο την πρωτη φορα.Αλλα ποιος ξερει;μπμορει να ναι κ ερωτευμενη,κ αυτη ανθρωπος ειναι.Εγω παντως κωλομπαρου δεν θα εμπιστευομουνα με τιποτα,θα την ειχα μονο για την καυλα μου και μονο,και χωρις πολλα εξοδα εννοειται..

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
vanzel μεγαλο παιδι εισαι και θα πρεπει να φυλας τα ρουχα σου διοτι μπορει η γκομενα να σου πουλαει παραμυθι.προσωπικη εμπειρια με μπαρου δεν εχω,ενας κολητος ειχε φαει μια απο το la luna αλλα το παρατησε μετα απο κανα μηνα.το πιο κοντινο που εχω κανει ειναι μια βρωμα μπαργουμαν απο galea.οτι και να κανεις take care :)

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Φιλαράκο τι να σου πω όλα τα ενδεχόμενα παίζουν..
Δεν λέει και πολλά το ότι δουλεύει εκεί γιατί και αυτές που δουλεύουν σε  καλές δουλειές αποκλείετε να βγουν μαλασμένες ???
Ίσα ίσα αυτές που δουλεύουν νύχτα έχουν βαρεθεί να της βλέπουν όλοι οι άντρες μονό για το sex και ψάχνουν κάτι πιο σταθερό.. και είναι και πιο ειλικρινής από κάτι πουτανακια    που σου λένε ότι είσαι ο τρίτος τους .

Εγώ αυτή την στιγμή έχω σχέση με μπαργούμαν και προς το παρόν είναι μια χαρά,
Ίσως το παρελθόν της με έχει χαλάσει και το σκέφτομαι συχνά αλλά μου δείχνει ένα διαφορετικό άνθρωπο.. που ίσως κάποια στιγμή να δω ότι έκανα λάθος.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φιλαρακο  η εισαι πολυ τυχερος η λες ψεματα  η πολυ αστερι παιδι..κατα κανονα ειναι πολυ ποιο ευκολο να βγαλεις γκομενα μανεκεν  απο καφετερια παρα  ψηλοπατσαβουρα απο μπαρ.. .παντως αυτο που συμβουλευω ειναι μακρια απο κολομπαρα πολυ ψεμα πολυ παραμυθι...θα σας φανε λεφτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom