Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αφού εχω βρεθεί πολλές φορές εκεί...ταιρίαζει με το παρελθόν και μέλλον...οσο ειναι δικος της τοσο ειναι και δικο σου...
αυτο το Ουκρανογαμιας τωρα τι το ηθελες το νικ?
Αφού εχω βρεθεί πολλές φορές εκεί...ταιρίαζει με το παρελθόν και μέλλον...οσο ειναι δικος της τοσο ειναι και δικο σου...
αυτο το Ουκρανογαμιας τωρα τι το ηθελες το νικ?
Δε νομιζω οτι οι Αλβανοι θελουν της συχαμερες Ελεεινιδες Μονο τιποτα Τουρκοι,Αραβες και Πακιστανοι τηςεγω εχω να πω οτι ντροπη σας που δεν τιματε γενικα το εγχωριο προιον και βλεπω ολο και περισσοτερα κοριτσακια να στρεφονται προς αλβανια μερια.ακουστε και μια φορα την μαμα σας.
Το μελλον μαλλον θα ειναι αυτο αν εισαι τυχερος........Αφού εχω βρεθεί πολλές φορές εκεί...ταιρίαζει με το παρελθόν και μέλλον...
Ναι ρε Ξεφτίλα....για να έρχεσε να μας κάνεις στριπ-τιζ εσύ οπως σε ξεφτιλιζουν....στα βίντεο σου..που βἀζεις.. Ηλίθιε.........Αν εισαι ατυχος μπορει να ειναι κ'αυτο!Σκεψου να εχεις αριστερα και δεξια 2 αραπηδες! Προδομενε αυτος σου μοιαζει λιγο.μ
Ναι ρε Ξεφτίλα....για να έρχεσε να μας κάνεις στριπ-τιζ εσύ οπως σε ξεφτιλιζουν....στα βίντεο σου..που βἀζεις.. Ηλίθιε....
τυπε εχεισ γαμησει ιταλιδα?για την ψηφοφορια
οι ιταλιδες ειναι πιο ψηλα απτις σερβες
τι αλλο θα δουμε
ρουμανα ή αλβανιδα που λεει οτι ειναι ιταλιδα μετραει τυπε?τυπε εχεισ γαμησει ιταλιδα?
Καμια σχεση απολυτε....ειναι σαν να μου διχνεις μια καρεκλα και να με ρωτας τι ειναι αυτο...και να σου απαντω πουτσα ξερεις τι ειναι...εεεε καμια σχεση.....ρουμανα ή αλβανιδα που λεει οτι ειναι ιταλιδα μετραει τυπε?
τυπε μην το πεις στο Ναταλάκι και στεναχωρηθει, καλύτερα να επικεντωθείτε στην καριέρα τηςγια την ψηφοφορια
οι ιταλιδες ειναι πιο ψηλα απτις σερβες
τι αλλο θα δουμε
ρουμανα ή αλβανιδα που λεει οτι ειναι ιταλιδα μετραει τυπε?
Παρε τυπε.Τύπε απόλυτε βρήκα το όνειρο φίλε Σέρβα
Η δηθεν καινουργια στο φορουμ, γνωριζει τον ορο "ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ"...Δυο ατομα απο την παρεα, εχοντας σιχαθει οπως ελεγαν τις ελληνιδες, εκαναν σχεση με αλλοδαπες, Αλβανιδα η μια, Βουλγαρα η αλλη. Απο εμφανιση, ας μη το συζηταμε, ειδικα η Αλβανιδα ειναι πιο χαλια κι απο την πιο χαλια ελληνιδα. Τους κερδισε ομως αυτο το ακομπλεξαριστο που ειχαν ή που παρισταναν οτι ειχαν. Ηταν δεκτικες σε ολα, καναν ολες τις δουλειες του σπιτιου, τους περιμεναν με τισ παντοφλες κλπ. Μεχρι που αρχισαν να μενουν μαζί, εννοειται στα σπιτια των αντρων. Εκει η αλβανιδα και τη δουλεια της ηθελε να σταματησει για να αφοσιωθει δηθεν σε αυτον. Το αλβανικο σοι ερχεται συνεχεια επισκεψη απο τα βουνα της αλβανιας που δεν εχουν καν νερο κι εχουν την απαιτηση να τους βγαζει αυτος εξω για φαι κλπ, σημ, ουτε ελληνικα δε μιλανε οι περισσοτεροι. Η Βουλγαρα πηρε ποδι γιατι ειχε συμπεριφορα ελεεινιδας αλλα δεν ξερω λεπτομερειες. Η αλβανιδα οχι ακομα. Γι αυτο να προσεχετε γενικα, δεν ξερετε πώς θα εξελιχθουν... Εχω ζησει στο εξωτερικο κι ειναι αλλιως. Εδω αν εχουν μεγαλωσει στην ελλαδα σαν ελληνιδες θα συμπεριφερονται ή ερχονται γιατι ξέρουν οτι αυτα περνάνε στους ελληνες αντρες.
Η δηθεν καινουργια στο φορουμ, γνωριζει τον ορο "ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ"...
Τα σχολια δικα σας.
ειπα οτι παρακολουθω το φορουμ, ειναι κακο που ταυτιζομαι με καποιες αποψεις αντρων;
ειπα οτι παρακολουθω το φορουμ, ειναι κακο που ταυτιζομαι με καποιες αποψεις αντρων;