life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ναι τωρα δεν ειμαι ξανθια ομως αλλα η κωλαρα παραμενει ιδια
Νεο λουκ
ναι τωρα δεν ειμαι ξανθια ομως αλλα η κωλαρα παραμενει ιδια
χαλαρωσε βλεπεις κανενα αραβα η τουρκο διπλα και το λες??
Πάντως φωτο αβατάρ εχεις υπεροχο πισινό...για Ελλεεινίδα....Μπράβο σου...σε χαίρωμε..!!!
Πάντως φωτο αβατάρ εχεις υπεροχο πισινό...για Ελλεεινίδα....Μπράβο σου...σε χαίρωμε..!!!
Νεο λουκ
Ναι κατι αδερφές σαν και σενα πήδαγα.....και στις αμερικανικες φυλακες ωραιους κωλους εχει δε θαπρεπε να συγκινεισαι
οχι λουκ... νιτσα...
οπα..χτυπησα φλεβα??χαχαχαχαχα φαν του δημητρακη ειμαιβασει οσων διαβαζω συνηθως συνοδευομαι απο πακια εθνολογικα δεν ανηκουν ουτε στους αραβες ουτε στους τουρκους
εσυ μπαι δε γουει που εχεις παρει και τοσο αερα και λες διαφορα ποιος εισαι?
Ναι κατι αδερφές σαν και σενα πήδαγα.....
o no1 γλειφτης του νο1 μπαχαλακιαεσυ μπαι δε γουει που εχεις παρει και τοσο αερα και λες διαφορα ποιος εισαι?
οπα..χτυπησα φλεβα??χαχαχαχαχα φαν του δημητρακη ειμαι
Σου κανει ομωs μια πατουσα.........ονειρο
αυτην μας την εβαλες για κωλαρου ας πουμε?
να πω οτι μιλουσαμε για ψωμακια-κυτταριτιδα...
κι αυτηνης πατικωμενος ειναι..
χαχαχα χοντρουλη μου εσυ...μπαχαλακιας ο απολυτος ρε?τι τρεχει με εσενα και τον κηπαρχη τελικα???o no1 γλειφτης του νο1 μπαχαλακια
τους καναπεδες προσεξτε μην σπασετε...και γω!!! με τους φιλους βαζουμε βιντεακια και οργανωνουμε θεματικες βραδιες για το δημητρακη!!!
Δίνω άλλη διάσταση
με εμφαση στο πλατος προφανως...
πως με χάλασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Clone Alert.εγω εχω να πω οτι ντροπη σας που δεν τιματε γενικα το εγχωριο προιον και βλεπω ολο και περισσοτερα κοριτσακια να στρεφονται προς αλβανια μερια.ακουστε και μια φορα την μαμα σας.