Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν δινετε φιλε,καθις βρισκη και αγοραζη μονος του :grin:.

δεν σκοπευω να αγοραζω ταλαιπωρημενα και φτωχα θηλικα που σχετιζονται με αναξιοπαθουντες μονο και μονο επειδη τους εξασφαλιζουν εξοδο απο το δραμα τους. Στο εχω ξαναπει.

ρωταω απλα ποσο σου στοιχιζει μηνιαια η συντηρηση ενος τετοιου θηλικου. Έτσι ωστε να ξερεις και εσυ με πόσα (οταν βρει) θα σε παρατησει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν σκοπευω να αγοραζω ταλαιπωρημενα και φτωχα θηλικα που σχετιζονται με αναξιοπαθουντες μονο και μονο επειδη τους εξασφαλιζουν εξοδο απο το δραμα τους. Στο εχω ξαναπει.

ρωταω απλα ποσο σου στοιχιζει μηνιαια η συντηρηση ενος τετοιου θηλικου. Έτσι ωστε να ξερεις και εσυ με πόσα (οταν βρει) θα σε παρατησει.
ποια συντηρηση ρε τυπε ο σωτηρακης εχει βαφτισει την χουφτα του ρωσσιδα,καθεται ολη μερα και βλεπει βιντεακια με ρωσσιδες,και δωστου.εντω μεταξυ εχει την εντυπωση οτι ειναι και προεδρος ενος κλαμπ και εχει και φανατικα μελη  :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Παλιοτερα αυτο το θεμα ειχε μεγαλυτερη συμμετοχη δυστυχως....τωρα οχι οπως διαπιστωνω.

Να ρωτησω το εξης:
οι περισσοτεροι ελληνες, με τη σημερινη συγκυρια, περνάμε δυσκολα. Περάσαμε και καλυτερα στο παρελθον, τωρα ειναι δυσκολα, μπορει στο μελλον να ξαναπαρουμε την πανω βολτα.
Μιας και μιλαμε για σχεσεις με αλλοδαπες, και εγω συγκεκριμενα αναφερομαι σε ανατολικοευρωπαιες, κατα ποσο ειναι διατεθειμενες να ερθουν μαζι σου (σχεση μακροχρονια) και να δεχτουν την αρχη
¨αν εχω εγω να φαω, θα εχεις κι εσυ, οτι εχω θα το μοιραζομαστε"?
Ακουγεται λιγο μελο, αλλα πχ. δεν μπορω να φανταστω κακομαθημενη μεση ελληνιδα να το δεχεται. Να το δεχεται εξαρχης εννοω. Αν σε βρει η συγκυρια ενω εισαι μαζι με μια ελληνιδα, θελω να πιστευω οτι δεν σε παρατα. Αλλα για να ξεκινησει ετσι, δεν νομιζω οτι το κανει.
Η ανατολικοευρωπαια, το κανει ομως;
Ειναι με μια εννοια 'συντροφος' και στις ασχημες στιγμες και στις καλες;

Ας πουνε οσοι εχουν σχεση με αλλοδαπη απο αν.ευρωπη, οχι απλα αμπελοφιλοσοφιες τι νομιζει ο καθενας, αλλα πρακτικα πραγματα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Παλιοτερα αυτο το θεμα ειχε μεγαλυτερη συμμετοχη δυστυχως....τωρα οχι οπως διαπιστωνω.

Να ρωτησω το εξης:
οι περισσοτεροι ελληνες, με τη σημερινη συγκυρια, περνάμε δυσκολα. Περάσαμε και καλυτερα στο παρελθον, τωρα ειναι δυσκολα, μπορει στο μελλον να ξαναπαρουμε την πανω βολτα.
Μιας και μιλαμε για σχεσεις με αλλοδαπες, και εγω συγκεκριμενα αναφερομαι σε ανατολικοευρωπαιες, κατα ποσο ειναι διατεθειμενες να ερθουν μαζι σου (σχεση μακροχρονια) και να δεχτουν την αρχη
Ακουγεται λιγο μελο, αλλα πχ. δεν μπορω να φανταστω κακομαθημενη μεση ελληνιδα να το δεχεται. Να το δεχεται εξαρχης εννοω. Αν σε βρει η συγκυρια ενω εισαι μαζι με μια ελληνιδα, θελω να πιστευω οτι δεν σε παρατα. Αλλα για να ξεκινησει ετσι, δεν νομιζω οτι το κανει.

Ας πουνε οσοι εχουν σχεση με αλλοδαπη απο αν.ευρωπη, οχι απλα αμπελοφιλοσοφιες τι νομιζει ο καθενας, αλλα πρακτικα πραγματα.
ενδιαφερουσα η τοποθετηση σου,θα ειχα κ γω την απορια να ακουσω κανα παλικαρι να μας πει την εμπειρια του...προσωπικη κ οχι παπαριες παρακαλω... ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Τι λες μεγαλε,μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου,για αυτο λεω μιλατε σαν ελλεινιδες,μου κοστιζη πολυ λιγοτερο απο μια ελλεινιδα και συνησφερη και στα εξοδα του σπιτιου και ημαστε μια χαρα,αυτα τα φτωχα θυληκα που αναφερης εχουν και ενα σπιτακι στον τοπο τους και εχουν και μια μορφωση,εδω οι χοντροκολες οι δικες μας τη εχουν?υφακι,σμαρτακι με δανιακη και ψαχνουν μαλακα να τα πληρωνη,ασε τις πιστωτικες και τωρα με την κριση που θα κοπη το υφακι γιατι δουλεια γιοκ,να δουμε ποιοα θα ειναι αναξιοπαθουντα,καθως ολα παιρνουν την κατω βολτα,ενω εσυ δεν εισαι αναξιοπαθων γιατι εσυ δεν πλερωνης για γκομενα,τρομαρα σου!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ποια συντηρηση ρε τυπε ο σωτηρακης εχει βαφτισει την χουφτα του ρωσσιδα,καθεται ολη μερα και βλεπει βιντεακια με ρωσσιδες,και δωστου.εντω μεταξυ εχει την εντυπωση οτι ειναι και προεδρος ενος κλαμπ και εχει και φανατικα μελη   :grin:
Καλα εσυ διεκδικης το οσκαρ τις μαλακιας στο σαιτ,αληθεια μιας και μιλαγαμε για προσφορα στο σαιτ μονο σπαμ βλεπουμε σε ολες τις απαντησης,για πες μας με τι αλδ.ειχες σχεση η εχεις και ποιες οι εμπειριες σου,πηαινε να διαβασης την απαντηση11595 και ρουφα το αυγο σου μπουλοκλωνε.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Να ρωτησω το εξης:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα εσυ διεκδικης το οσκαρ τις μαλακιας στο σαιτ,αληθεια μιας και μιλαγαμε για προσφορα στο σαιτ μονο σπαμ βλεπουμε σε ολες τις απαντησης,για πες μας με τι αλδ.ειχες σχεση η εχεις και ποιες οι εμπειριες σου,πηαινε να διαβασης την απαντηση11595 και ρουφα το αυγο σου μπουλοκλωνε.
Χωρις αστεια και ειρωνιες,πηγαινε σε εναν γιατρο Σωτηρη,μην το αναβαλεις αλλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Να ρωτησω το εξης:

Ενας καλος συντροφος αδελφε δεν μετραει απο το που ειναι.υπαρχουν περιπτωσεις αλλοδαπων γυναικων που στην πρωτη δυσκολια παρατησαν τους αντρες και εφυγαν,υπαρχουν και περιπτωσεις που εμειναν και παλεψαν με τους αντρες τους.Το ιδιο ισχυει και για τις ελληνιδες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Να ρωτησω το εξης:

Αυτα που λες δεν ειναι μελο,η διαφορα μιας ανατολικης αλδ.ακομα και στο ποιο απομακρο χωριο ειναι η διαφορα επιπεδου,ποιοιυ επιπεδου και πως στηριζετε αυτο.Απο μικρες μαθαινουν να συνησφερουν στο σπιτι,οπως δουλειες,δλδ.οταν γυρισουν απο την δουλεια στο σπιτι εξακολουθουν να κανουν δουλεις σε χωραφια κηπους σπιτι και μερικες δουλευουν μαλιστα απογευματα +,Δευτερη δουλεια,αυτο σημαινη ποιο ψημενη στην ζωη και τα προβληματα,καθε μια απο αυτες τελειωνη πανεπιστημιο,κατα αυτες,δεν υπαρχη καποια που να μην εχη τελειωση και εχη πτυχιο.Το θεμα ξεκιναη απο το σπιτι,δλδ απο τους γονεις και για μας εδω ειναι το λαθος,η συνεχης παροχη του γονεα κανουν τα παιδια να φτανουν σε μεγαλη ηλικια απροβληματιστα και εδω αρχιζουν τα δυσκολα.Οι συνεχωμενες μαλακιες του τυπου ειναι φτωχες πεινασμενες κλπ,αντηχουν στα αυτια μου σαν βλακειες πρωτου βαθμου.Πειναν τα κοριτσια και ηρθαν εδω να τα παρουν απο εμας τους πλουσιους των 600-800 ευρω να τα κονομισουν για μεσο ορο μιλαω,αν θεωρης σαν ατομο οτι ψαχνης γυναικα ανεξαρτητα απο που ειναι να την πληρωνης για να την εχης τοτε εισαι μπουλης και ψυχακιας.Το δογμα των ανατολικων ειναι θρησκεια πιστη και οικογενοια,για οσους γνωριζουν βεβαια.Επισης πρεπη να ξεχωρισουμε οτι μιλαμε για νορμαλ κοπελες,οχι πορνες στριπερ κλπ.ενταξη υπαρχουν και οι λουμπες,δεν λεμε τωρα να κανης σχεση με τανα,αξιος της τυχη σου εισαι,εχουν γινη μεγαλες αναφορες στο θεμα,αλλα δεν εχουν καταλαβη ορισμενη τοι οταν λεμε μισθο 300 ευρω εκει τι εννοουμε,καθενας βλεπη το θεμα οπως τον συμφερη και ειδικα απο τους αντιδρουντες στο θεμα σχεση με αλδ.μεγεια τους με χαρα τους,δεν θελης αλδ.πραβο σου παρε ελληνιδα,εμεις δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν,καθις μονος του επιλεγη,αλλα δεν κατηγουρουμε τους αλλους,ουτε προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι εμεις εχουμε δικιο και οι αλλοι αδικο,και θεωρω κουτο οταν λενε τον εχη για το πορτοφολι του,τον καημενο κλπ.για παμε λοιπον με απλους συλλογισμους για ενοικιο το μηνα 350ε και λεω λιγα,βαλε για ρευμα νερο κοινοχρηστα αλλα 100ε,διαβιωση αλλα 200ε τουλαχιστον,αν εχης οχημα δεν θελης 100ε τον μηνα για καυσιμα και παλι λεω λιγα δλδ.εν συντομια γυρω στα 800ε,αληθεια ποσοι παιρνουν μισθο 2000 για να του φαη και αυτη το πορτοφολι τα 1000δλδ.ο φουφουτος τρεις και ο κουκος ο μεσος ορος ειναι 800 με 1000 και αν,τα λογια ειναι ευκολα να τα λες και να εκφραζης τις αποψης σου,στην πραξη τι γινετε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χωρις αστεια και ειρωνιες,πηγαινε σε εναν γιατρο Σωτηρη,μην το αναβαλεις αλλο.
Το αστειο ειναι οτι ασχολησε προσωπικα μαζι μου και οχι με το θεμα οποτε αν δεν εχης να προσφερης τιποτα καλυτερα να μην ξαναποσταρης.Και για γιατρο αστο για σενα καλυτερα θα το χρειαστης!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενας καλος συντροφος αδελφε δεν μετραει απο το που ειναι.υπαρχουν περιπτωσεις αλλοδαπων γυναικων που στην πρωτη δυσκολια παρατησαν τους αντρες και εφυγαν,υπαρχουν και περιπτωσεις που εμειναν και παλεψαν με τους αντρες τους.Το ιδιο ισχυει και για τις ελληνιδες.
Απαντηση τυπου αλικης βουγιουκλακη προερχομενη απο ελληνικη ταινια!

Επισκέπτης
Ωστόσο φίλε σωτήρη
οι περισσότερες που έρχονται εδώ
έχουν πρώην συζύγους και παιδιά στον τόπο τους
και μεγάλος αριθμός έχει δουλέψει σε νύχτα, πορνεία κτλ

τώρα αν εσύ έχεις πτυχιούχα , σολίστ βιολιού
που ήρθε παρθένα στην ελλάδα , μαγκιά σου,
αλλά μην το παίρνεις προσωπικά

οι περισσότεροι έλληνες που έχουν ανατολικές,
δεν έχουν την ανιψιά του Ροστροπόβιτς (ο οποίος ήταν και εβραίος, όχι ρώσος)
αλλά καργιολίτσες με παιδιά στην άλλη άκρη
που το γράμμα το πήγαν σε πολλές περιπτώσεις
και ξέρεις τι;
οι περισσότεροι έλληνες που έχουν ανατολικές
ψιλο-κομπλάρουν για την εθνικότητα της γυναίκας τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άμα η άλλη είναι ποιοτική και καλή και μορφωμένη, εδώ θαρθει? 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Εχει ενδιαφερον να ακουσουμε απαντησεις απο ανθρωπους που γνωρίζουν οντως τετοιες κοπελες, και μιλω για καθημερινες κοπελες, φτωχες μεν, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μιλω για τις κατ'επαγγελμα πουτανες.

Δηλαδη σωτηρη εσυ λες απο την εμπειρια σου, οτι:
η ανατολικη που σε εκτιμα και πιστευει σε σενα και υπαρχει σχεση αγαπης,
θα ερθει μαζι σου ακομη κι αν βγαζεις ολα κι ολα ενα χιλιαρικο το μηνα, που σημαινει οτι στην σημερινη ελλαδα επιβιωνεις σχεδον οριακα; Θα δεχτει λες να ζησει με καποιον που δεν εχει το χρημα, εχει ομως μια δουλεια για τα προς το ζειν, αλλα ομως το παλευει στην πιεσμένη ελληνικη καθημερινοτητα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η αλήθεια με τις Ανατολικές είναι αρκετά απλή.Για τον ίδιο λόγο που άφησαν κάποιον στη χώρα τους για να βρουν κάτι καλύτερο στο εξωτερικό θα αφήσουν και αυτόν που βρήκαν έξω μόλις βρουν κάποιον καλύτερο.

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η αλήθεια με τις Ανατολικές είναι αρκετά απλή.Για τον ίδιο λόγο που άφησαν κάποιον στη χώρα τους για να βρουν κάτι καλύτερο στο εξωτερικό θα αφήσουν και αυτόν που βρήκαν έξω μόλις βρουν κάποιον καλύτερο.
Δηλαδή ?Είναι παραδόπιστες και αχάριστες?Τότε γιατί τόσος ντόρος για δαύτες?

Επισκέπτης
Εχει ενδιαφερον να ακουσουμε απαντησεις απο ανθρωπους που γνωρίζουν οντως τετοιες κοπελες, και μιλω για καθημερινες κοπελες, φτωχες μεν, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μιλω για τις κατ'επαγγελμα πουτανες.

Δηλαδη σωτηρη εσυ λες απο την εμπειρια σου, οτι:
η ανατολικη που σε εκτιμα και πιστευει σε σενα και υπαρχει σχεση αγαπης,
θα ερθει μαζι σου ακομη κι αν βγαζεις ολα κι ολα ενα χιλιαρικο το μηνα, που σημαινει οτι στην σημερινη ελλαδα επιβιωνεις σχεδον οριακα; Θα δεχτει λες να ζησει με καποιον που δεν εχει το χρημα, εχει ομως μια δουλεια για τα προς το ζειν, αλλα ομως το παλευει στην πιεσμένη ελληνικη καθημερινοτητα;
ρε χιστι ποσο ακομα θα τιρανιεσε και θα αναλονεσε με θεοριεσ του καθε επιστιμονα που γραφι σε ενα πορνοφορουμ?
κανε κανα πορνοταξιδι ρε γκαυλιρετζο μπασ και βρισ τιν τιχι σου!κανενασ απο δο μεσα δε θα στι φερι ετιμι να στιν τοποθετισι πανο στιν διψασμενι και απελπισμενι πορνοβαλανο σου!
μιν σκοτιζισ το μιαλο σου τσιρτσιναμπα μου με πορνοθεοριεσ του καθε επιστιμονα!απο τον καναπε,και να ροταμε σινεχοσ αγνοστουσ χιστεσ στο πορνοφορουμ μια ζοι θα εισαι ιποδουλοσ του αυνανα εροτα!!!!!!!
γι αυτο παρε προτοβουλια χιστι!!!!περνανε τα χρονια!!!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε χιστι ποσο ακομα θα τιρανιεσε και θα αναλονεσε με θεοριεσ του καθε επιστιμονα που γραφι σε ενα πορνοφορουμ?
κανε κανα πορνοταξιδι ρε γκαυλιρετζο μπασ και βρισ τιν τιχι σου!κανενασ απο δο μεσα δε θα στι φερι ετιμι να στιν τοποθετισι πανο στιν διψασμενι και απελπισμενι πορνοβαλανο σου!
μιν σκοτιζισ το μιαλο σου τσιρτσιναμπα μου με πορνοθεοριεσ του καθε επιστιμονα!απο τον καναπε,και να ροταμε σινεχοσ αγνοστουσ χιστεσ στο πορνοφορουμ μια ζοι θα εισαι ιποδουλοσ του αυνανα εροτα!!!!!!!
γι αυτο παρε προτοβουλια χιστι!!!!περνανε τα χρονια!!!!!
:)  :)  :rockon:  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή ?Είναι παραδόπιστες και αχάριστες?Τότε γιατί τόσος ντόρος για δαύτες?

Αυτές λέει που άφησαν τη χώρα τους. Ζήτημα ναναι το 0,5 % όμως του συνολικού πλυθυσμού τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom