sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ειπα και εγω οτι αργησες,οτι αλδ.υπαρχη και μαλιστα ομορφη εχη σχεση με το θεμα.μπορεις να μου εξηγησεις αυτο το βιντεακι τι σχεση εχει με το θεμα;
Ειπα και εγω οτι αργησες,οτι αλδ.υπαρχη και μαλιστα ομορφη εχη σχεση με το θεμα.μπορεις να μου εξηγησεις αυτο το βιντεακι τι σχεση εχει με το θεμα;
45 χρονων εφτασες γαμω το φελεκι σου.Ειπα και εγω οτι αργησες,οτι αλδ.υπαρχη και μαλιστα ομορφη εχη σχεση με το θεμα.
Μην καρφωνεσε οτι εισαι κλωνος,εγω το αποκρυπτω45 χρονων εφτασες γαμω το φελεκι σου.
αδερφέ πόσες μαλακίες βαράς ημερησίως με ρωσσοσχετικά λινκς;
Ακριβως οσες εσυ που τα βλεπης!αδερφέ πόσες μαλακίες βαράς ημερησίως με ρωσσοσχετικά λινκς;
Ακριβως οσες εσυ που τα βλεπης!
που στην κυπρο?εκτος αν καθαρησες με το θεμα,εγω να δης ποσο λαιβ το βλεπω,η δυμετρη γυναικα μου μου φτανη,χαβαλες να γινετε αδελφε,αλλωστε θρεντ για αλδ.ειναι ο καθις μπορη να γραφη και να ποσταρη οτι τον ενδιαφερη!εγώ αδερφέ τα βλέπω λάιβ δε χρειάζομαι βίδεο.
απαντηση δεν έδωσες πάντως.
εκτός απο τα ρωσσιδια έχεις και αυναμία στο ήτα αδερφέ.που στην κυπρο?εκτος αν καθαρησες με το θεμα,εγω να δης ποσο λαιβ το βλεπω,η δυμετρη γυναικα μου μου φτανη,χαβαλες να γινετε αδελφε,αλλωστε θρεντ για αλδ.ειναι ο καθις μπορη να γραφη και να ποσταρη οτι τον ενδιαφερη!
ναι ειναι το συστημα αυτο!εκτός απο τα ρωσσιδια έχεις και αυναμία στο ήτα αδερφέ.
που στην κυπρο?εκτος αν καθαρησες με το θεμα,εγω να δης ποσο λαιβ το βλεπω,[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]η δυμετρη γυναικα μου μου φτανη[/size][/size][/size][/size],χαβαλες να γινετε αδελφε,αλλωστε θρεντ για αλδ.ειναι ο καθις μπορη να γραφη και να ποσταρη οτι τον ενδιαφερη!
Δεν δινετε φιλε,καθις βρισκη και αγοραζη μονος του .και πόσο δίνεις το μετρο, τερατιε?