master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
γιατι,θες να τον γνωρισεις πακη?Ρε συ κανεις παρεα με λαθρομεταναστες?
γιατι,θες να τον γνωρισεις πακη?Ρε συ κανεις παρεα με λαθρομεταναστες?
Καθε γυναικα θελει αντρα και παιδια, οχι απλα εναν γκομενο για να γαμιεται μαζι του. Οποτε αναποφευκτα καποια στιγμη σου λεει: τι θα γινει με μας?
αυτο φιλε μου ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι εθνικοτητας.
Κανω παρεα με τυπους που κανουν ΚΑΜΑΚΙ το καλοκαιρι και δεν κωλωνουν.Τους καθηγητες φιλοσοφιας τους ακουω στα αμιθεατρα ,δεν παω μαζι τους για καμακι.Ρε συ κανεις παρεα με λαθρομεταναστες?
δεν χρειαζεται πολυ σκεψη.αν καταλαβει οτι την θες μονο για γαμησι,λες να κατσει;σιγουρα ειναι θεμα χαρακτηρα, αλλα πχ. ελληνιδα αβλεπι θα σε παρατήσει...ειναι 'οι απαιτησεις' που λεγαμε πιο πανω, και το πως τις διεκδικουν...
για ρωσιδα ομως δεν ξερω...
δεν χρειαζεται πολυ σκεψη.αν καταλαβει οτι την θες μονο για γαμησι,λες να κατσει;
σιγουρα ειναι θεμα χαρακτηρα, αλλα πχ. ελληνιδα αβλεπι θα σε παρατήσει...ειναι 'οι απαιτησεις' που λεγαμε πιο πανω, και το πως τις διεκδικουν...
για ρωσιδα ομως δεν ξερω...
Αν μπορω να λειψω ,θα ερθω τον Ιουνιο Μπρατισλαβα ,στην Σλοβακια.Μην ξεχναμε οτι απο την Σλοβακια ειναι η Σκλεναρικοβα !ιουνιο θα ειμαι μπρατισλαβα τυπε,ελα εκει να χορτασεις καμακι.
δεν χρειαζεται πολυ σκεψη.αν καταλαβει οτι την θες μονο για γαμησι,λες να κατσει;
Οχι δεν την θελω μονο για γαμησι. Την θελω να ζουμε/συζουμε μαζι, να τα κανουμε ολα μαζι, μιλαω για μια μακροχρονια σχεση, οσο πάει.
Οποτε, γιατι να μην κατσει?
Αυτη θελει κουλουρα και εσυ θελεις ...κουλουρι !Αμα θελει κουλουρα η γυναικα, οτι εθνικοτητας και να ειναι θα φυγει αν δεν την παντρευτεις. Στην τελικη συντροφο ψαχνουν, οχι απλα εραστη.
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ φιλε μακ4σπηντ.Θα συζεις μεχρι ποτε? Θα παει 30, αντε 35, μετα θελει οικογενεια....
Αυτη θελει κουλουρα και εσυ θελεις ...κουλουρι !
Γαματε κωλο χριστιανοι ,Και το παιρνω κιολας...
Ειμαι λεει μαστορας για το κωλαρακι...
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ φιλε μακ4σπηντ.
Καλυτερο απο τον ΓΑΜΟ .
Γαμος δηλαδη ειναι το τελος της διαδρομης, αργα ή γρηγορα εκει θα καταληξει?
ρωσσιδα και δινει κωλο;;;Και το παιρνω κιολας...
Ειμαι λεει μαστορας για το κωλαρακι...
Γαματε κωλο χριστιανοι ,
μα μην ξεχνατε το μουνι !
ρωσσιδα και δινει κωλο;;;