Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα συμβιβαστει με αυτο που θες εσυ(υποθετικα μιλω εκ μερους σου-αλλα εσυ εχεις μια ρωσιδα που θελει γαμο-παιδι, γι αυτο ρωτω), δηλαδη οχι γαμο-παιδι, ή θα σε παρατησει και θα ψαξει για αλλον που θα της δωσει γαμο & παιδι?

Με ενδιαφερει η απαντηση σου, προσπαθω να δω πως αντιδρα η μέση ρωσιδα σε αυτο το ενδεχομενο.

θα σε παρατησει και θα ψαξει για αλλον που θα της δωσει γαμο & παιδι

(και λεφτά) συμπληρώνω.
απλά και νέτα. :rolleyes:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
:huh:

ρε ζορζ πες και συ ενα "σε παρακαλω στειλε τον αδερφο σου για δουλεια, σε παρακαλω δηλαδη".

σταδιαλα εχεις κακομαθει με τα αλλοδαπα που ερχονται απο μονα τους
kalla τα λες αλλα για σκεψου θα επερνες στα σοβαρα καποιον εδω μεσα που δηλωνει οτι θελει...

Και εγω εχω 128 εργοστασια και ψαχνω 128 διευθυντιτες περιμενω πμ με αιτησεις....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Τωρα βεβαια, moderator  δεν ειμαι, αλλα το να μιλαμε συνεχεια και να ανταπαντουμε και ξανα παλι τα ιδια, περι αλλοδαπων-αλβανων-πακιστανων-αφγανων, απλα χαλα το θεμα μας...
Ας επικεντρωθουμε ολοι στην ουσια του θεματος.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μεσα απο την δικη σου περιπτωση, προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτονται οι ρωσιδες, αν και πιθανως να γενικευω, καθως καθεμια ειναι διαφορετικη προσωπικοτητα.
Πες μου λοιπον, πως την κοβεις, αν περασουν καποια χρονακια ακομη, κι εσυ(λεμε τωρα) εξακολουθεις να αρνεισαι γαμο & παιδι, εμμένωντας στην απλη συμβιωση, τι λες θα συμβει;
Θα συμβιβαστει με αυτο που θες εσυ(υποθετικα μιλω εκ μερους σου-αλλα εσυ εχεις μια ρωσιδα που θελει γαμο-παιδι, γι αυτο ρωτω), δηλαδη οχι γαμο-παιδι, ή θα σε παρατησει και θα ψαξει για αλλον που θα της δωσει γαμο & παιδι?

Με ενδιαφερει η απαντηση σου, προσπαθω να δω πως αντιδρα η μέση ρωσιδα σε αυτο το ενδεχομενο.

To πιο πιθανο ειναι να την κανει αν δεν παρει αυτο που θελει. Αλλα αν περασουμε μερικα χρονια μαζι και ειμαστε καλα γιατι να μην καναμε και κανενα παιδακι?

(και λεφτά) συμπληρώνω.

Συμφωνουμε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
kalla τα λες αλλα για σκεψου θα επερνες στα σοβαρα καποιον εδω μεσα που δηλωνει οτι θελει...

Και εγω εχω 128 εργοστασια και ψαχνω 128 διευθυντιτες περιμενω πμ με αιτησεις....

Έτσι όπως τα λες είναι.

Εδώ μέσα διάφοροι σου κάνουν τον καμπόσο ότι έχουν 2 δικές τους δουλειές, αλλά για 60 ευρώ μεροκάματο (περίπου 1500 Ευρώ το  μήνα) θα τις έκλειναν και θα πήγαιναν οικοδομή.

Που να τους πάρεις σοβαρά μετά.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Έτσι όπως τα λες είναι.

Εδώ μέσα διάφοροι σου κάνουν τον καμπόσο ότι έχουν 2 δικές τους δουλειές, αλλά για 60 ευρώ μεροκάματο (περίπου 1500 Ευρώ το  μήνα) θα τις έκλειναν και θα πήγαιναν οικοδομή.

Που να τους πάρεις σοβαρά μετά.
Εγω εφτιαξα αυτα που ηθελα σαν ανθρωπος ενα δυοροφο 150τμ με μισο στρεμα αυλη και δυο αυτοκινητακια..
Δεν μπορεις να σκευτεις ποσο κλισημο ειναι τα μαγαζια ΒΑΡΕΘΗΚΑ μηδεν προσοπικη ζωη μηδεν ζωη...
Εχω να παρω ρεπο 8 χρονια δουλευω ολο τον χρονο εκτος απο 3 μερες το πασχα και 2 μερες πρωτοχρονια
Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος...Εμενα μου ειναι αρκετα αυτα που εχω, θελω πλεον μια δουλιτσα πενθημερο 8ωρο και βολευομαι με 1500 το μηνα..... Δεν νομιζω να μπορεσει κανεις σας να με καταλαβει.

Και δεν εχω κανενα κολλημα απο επιχειριματιας να γινω εργατης.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

(και λεφτά) συμπληρώνω.

μόνο οι ρωσίδες τα κάνουν αυτά?  :think:

εγώ νόμιζα ότι είναι το φυσιολογικό άμα εσύ θες κάτι και ο άλλος δεν το θέλει, τελικά να ψάξεις να βρεις κάποιον που να θέλει το ίδιο με σένα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

εγώ νόμιζα ότι είναι το φυσιολογικό άμα εσύ θες κάτι και ο άλλος δεν το θέλει, τελικά να ψάξεις να βρεις κάποιον που να θέλει το ίδιο με σένα...

Ολες το ιδιο θα εκαναν αν δεν τις παντρευοσουν. Σου λενε ή με παντρευεσαι ή χωριζουμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το χω ξαναγράψει.
η ρωσσιδα είναι άλλη ράτσα...
άμα δε γουστάρει να γαμηθεί μαζί σου δε θα γαμηθεί ούτε με μύρια.
νέτα στραράτα όπως έρχεται φεύγει. μα μου σου του χα χου α αου πίπες μανταλάκια ελληνικά δεν παίζουν.
γειας σας χάρηκα δε γουστάρω δε μπορώ πάπαλα.

με απλά λόγια.
όταν η ρωσσίδα λέει όχι είναι όχι και όταν λέει ναι είναι ναι....
τα σουπα μουπες θα δούμε ίσως μπορεί τα πουστοβλαχοελληνικά δεν παίζουν.
μόνο εάν υπάρχει χρήμα στη μέση.
αισθηματικά 1+1=2 ούτε περίπου ούτε λίγο πιο κάτω ή λίγο πιο πάνω.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το χω ξαναγράψει.
νέτα στραράτα όπως έρχεται φεύγει. μα μου σου τουχα χου α αου πίπες μανταλάκια ελληνικά δεν παίζουν.

με απλά λόγια.

Που ειναι η καλογρια on the road να μας πει οτι ολες ειναι ιδιες....

Παντως εγω την περναω καλυτερα απο ποτε. Και ειναι η πρωτη φορα που κανω σχεση με αλλοδαπη. Σε οσους εχουν την ευκαιρια συνιστω να δοκιμασουν...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το χω ξαναγράψει.
νέτα στραράτα όπως έρχεται φεύγει. μα μου σου τουχα χου α αου πίπες μανταλάκια ελληνικά δεν παίζουν.

με απλά λόγια.

μα δε μιλάω για σούπα μούπες.

ο άλλος λέει ότι η ρωσίδα θέλει παιδί κι αυτός δε θέλει. ή η ρωσίδα θέλει γάμο και αυτός δε θέλει.

και λέω, δεν είναι λογικό κάποια στιγμή να ψάξει να βρει έναν που να θέλει ό,τι και αυτή;
και δεν μιλάω για ρωσίδα, μιλάω για την κοινή λογική.

επίσης λες "άμα δε γουστάρει να γαμηθεί μαζί σου δε θα γαμηθεί ούτε με μύρια" και μετά "τα σουπα μουπες θα δούμε ίσως μπορεί τα πουστοβλαχοελληνικά δεν παίζουν.
μόνο εάν υπάρχει χρήμα στη μέση". δηλαδίς? μπορεί να γαμηθεί μαζί σου ενώ δε γουστάρει άμα παίζουν λεφτά? άμα παίζουν λεφτά θα σε σέρνει όσο μπορεί χωρίς να γαμηθεί μαζί σου μέχρι να ξυπνήσεις?  :tooth:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ο άλλος λέει ότι η ρωσίδα θέλει παιδί κι αυτός δε θέλει. ή η ρωσίδα θέλει γάμο και αυτός δε θέλει.

Ειναι πολυ νωρις ακομα για τετοια. Αλλα φυσικα δεν το αποκλειω κιολας αν περναμε καλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επίσης λες "άμα δε γουστάρει να γαμηθεί μαζί σου δε θα γαμηθεί ούτε με μύρια" και μετά "τα σουπα μουπες θα δούμε ίσως μπορεί τα πουστοβλαχοελληνικά δεν παίζουν.
μόνο εάν υπάρχει χρήμα στη μέση". δηλαδίς? μπορεί να γαμηθεί μαζί σου ενώ δε γουστάρει άμα παίζουν λεφτά? άμα παίζουν λεφτά θα σε σέρνει όσο μπορεί χωρίς να γαμηθεί μαζί σου μέχρι να ξυπνήσεις?  :tooth:
congratulations-008.gif

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^ ποιο απ'τα δύο?  :grin: :2funny:

Ειναι πολυ νωρις ακομα για τετοια. Αλλα φυσικα δεν το αποκλειω κιολας αν περναμε καλα.

ναι ρε, το είπα για την υποθετική ερώτηση που έκανε ο άλλος πριν, ότι δηλαδή άμα αυτή συνεχίσει να θέλει γάμο και παιδιά κι εσύ τελικά δεν θες, τι θα κάνει αυτή.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = 1personanongrata link = topic = 82527.msg1806983 # msg1806983 date = 1271344542]
το χω ξαναγράψει.
η ρωσσιδα είναι άλλη ράτσα ...
νέτα στραράτα όπως έρχεται φεύγει. μα μου σου του χα χου α αου πίπες μανταλάκια ελληνικά δεν παίζουν.

με απλά λόγια.
όταν η ρωσσίδα λέει όχι είναι όχι και όταν λέει ναι είναι ναι ....
αισθηματικά 1 +1 = 2 ούτε περίπου ούτε λίγο πιο κάτω ή λίγο πιο πάνω.
[/ Quote] ντα! Ντα!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
^^^ ποιο απ'τα δύο?  :grin: :2funny:

ναι ρε, το είπα για την υποθετική ερώτηση που έκανε ο άλλος πριν, ότι δηλαδή άμα αυτή συνεχίσει να θέλει γάμο και παιδιά κι εσύ τελικά δεν θες, τι θα κάνει αυτή.

Το καταλαβα, λογικη εξαλλου η ερωτηση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα δε μιλάω για σούπα μούπες.

και λέω, δεν είναι λογικό κάποια στιγμή να ψάξει να βρει έναν που να θέλει ό,τι και αυτή;
και δεν μιλάω για ρωσίδα, μιλάω για την κοινή λογική.

είσαι κλασσικότατη νεοελληνίδα γι αυτό και το μπερδεγουείζεις.
η ελληνίδα είναι λίγο τσιμπημένη, λίγο για τα λεφτά, λίγο κωλοτρίβεται, λίγο αγαπάει, λίγο συνήθισε κάτι σα το σουβλάκι απ όλα.....
η ρωσσίδα έχει αποφασίσει στα πρώτα 5 λεπτά εάν πάει μαζί σου για τα λεφτά, για να σε γαμήσει από κάβλα, για να σε ερωτευτεί ή να καβλαντίσει για να σκοτώσει την ώρα της.

το κατάλαβες τώρα;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το χω ξαναγράψει.

με απλά λόγια.

Οντως αμα θελει η ρωσιδα να μασησει μαρουλι βρισκει τον μαλακα και τον μαδαει κανονικοτατα. Οτι κανουν ολες οι γυναικες δηλαδη. Μην ξεχναμε μιλαμε για πουτανες, η τιμη αλλαζει μονο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
α γαμήσου ρε, έμαθες και τον ψυχικό μου κόσμο και τις απόψεις μου και σε τι βασίζω τις αποφάσεις μου, μέγα ψυχολόγε

η ελληνίδα είναι λίγο τσιμπημένη, λίγο για τα λεφτά, λίγο κωλοτρίβεται, λίγο αγαπάει, λίγο συνήθισε κάτι σα το σουβλάκι απ όλα.....
η ρωσσίδα έχει αποφασίσει στα πρώτα 5 λεπτά εάν πάει μαζί σου για τα λεφτά, για να σε γαμήσει από κάβλα, για να σε ερωτευτεί ή να καβλαντίσει για να σκοτώσει την ώρα της.

το κατάλαβες τώρα;

α, έτσι ναι, τώρα it makes sense  :sunglasses:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

το κατάλαβες τώρα;

Ακριβως. Η ελληνιδα σε γουσταρει λιγο, βλεπει οτι εχεις και καλη δουλεια, της φερεσαι και καλα και γιατι να τρεχει αλλου να ψαχνει και να σε χασει κιολας...κτλ

Η ρωσιδα απο νωρις ξερει για τι σε θελει....Ετσι οπως τα λες ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom