Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

dep_5743599-Parody-lover-man-quotnerdquot-with-a-bouquet-of-flowers.jpg

Συνημμένα

• couple.jpg
    couple.jpg
    170,1 KB · Εμφανίσεις: 19

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχει ωραιο φεγγαρι αποψε ρε φιλε.....

μετα τα ρομαντικα... θα πεσει καλο  :fuck1: :fuck1:

ποσα προφυλακτικα λες να παρω μαζι μου ? 2 ειναι λιγα πιστευω....

δε ξερω παιχτη. ρωτα τον αχαχουχα για τετοιες ρομαντικες βραδιες.
οι περιπτωσεις σας ταιριαζουν ΓΑΝΤΙ
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα κακιες τωρα επειδη δεν εχεις γκομενα....

θα της πω να φερει και καμια φιλη νετξ ταιμ για εσενα
τον φιλο μου  :P αυτα δεν τα κανουν ολοι φιλε.....

για να δεις οτι τσαμπα προσπαθεις να με κραξεις  :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ωωωω ερωτεύτηκε ο Μπόλντης? Ω μωρέ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα κακιες τωρα επειδη δεν εχεις γκομενα....

θα της πω να φερει και καμια φιλη νετξ ταιμ για εσενα
τον φιλο μου  :P αυτα δεν τα κανουν ολοι φιλε.....

για να δεις οτι τσαμπα προσπαθεις να με κραξεις  :P

θα το κανεις αυτο για μενα? ορκισου. θα γινουμε κολλητοι. θα βαραω οποιον στη λεει.  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα το κανεις αυτο για μενα? ορκισου. θα γινουμε κολλητοι. θα βαραω οποιον στη λεει.  :rockon:

Έφυγα ... γιατι δεν την εχω εκπαιδευσει ακομη να με περιμενει και 1 ωρα!!!!  :P

Τα λεμε.

Επισκέπτης
Καλα παω να βγω τωρα εγω γιατι ηδη με περιμενει κάποια.....
και εχω αργησει κιολας (επιτηδες)  :P

και καθιστε εσεις εδω.... ο μεν λοπεζ θα παει στο κοσμοπολιταν να
κανει το μαγκα απο το ιντερνετ με ατακες και ετσι και ο δε απολυτος
να γραφει εδω για τις ελλεηνιδες. Αντε και καλο βραδυ παιδια.  :grin:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα  ρε απο ποτε τα κωλοφανταρα ειναι μεσα στα μουνια????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μαλακα τον εαυτο σου δουλευεις! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Εγω σημερα γαμησα μονο με δεκα ευρο! οσο κανει ο καφες της φωκιας που θα πληρωσεις!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχαχαχαχαχαχα  ρε απο ποτε τα κωλοφανταρα ειναι μεσα στα μουνια????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μαλακα τον εαυτο σου δουλευεις! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Εγω σημερα γαμησα μονο με δεκα ευρο! οσο κανει ο καφες της φωκιας που θα πληρωσεις!!!

Καλα με 10 ευρω δεν εχω δεχθει να παω  :P
με 20 κατι παει και ερχεται και καμια φορα εδινα και 30-40
για να με προσεξει περισσοτερο (πραγμα που και πετυχαινα)

Οτι πληρωνεις παιρνεις. Στο μεταξουργειο δεν εχω πατησει ποτε.
Δεν αξιζει τον κοπο.  ;)

ασε τι γραφουν εδω μεσα. Το οτι λενε και οι πολλοι δεν σημαινει παντα οτι ειναι κ το σωστο
ετσι κ στις εκλογες λεγανε οι πολλοι θα ψηφισουμε ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ επειδη λεφτα υπάρχουν
και φαγανε πουλο μετα (με το ΠΑΣΟΚ) αν εβγαινε ΣΥΡΙΖΑ θα τρωγανε ακομη περισσοτερο.

P.S Δεν ειμαι κωλοφανταρο , εχω τον βαθμο του Δεκανεα απο την 1η μερα που μπηκα(καλα ακριβως μερικες μερες μετα που ορκιστηκα) κ παιζει να απολυθω με βαθμο λοχια  :P .... θα ημουν ανωτερος σου αν θα ησουν στο στρατο κ θα χρειαζοταν να με χαιρετας αν στο απαιτουσα καθε φορα που θα περνουσα. Για αυτο μην βιαζεσαι.... Έχει υπάρξει και εκπαιδευτης Δεκανεας αλλα αυτος ηταν ΕΠΟΠ.

Και επειδη ο λοπεζ δεν ξερει και εγραφε την αλλη φορα οτι και καλα ο καθενας μπορει να γινει... σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα ΔΕΝ μπορει ο καθενας να γινει και να γιατι ->

Οι ΕΠΟΠ προάγονται στο βαθμό του Δεκανέα με την συμπλήρωση 1 ετών από την κατάταξή τους εάν έχουν ήδη υπηρετήσει τη στρατιωτική τους θητεία, ή 2 ετών εάν δεν έχουν υπηρετήσει
Οι Δεκανείς προάγονται στο βαθμό του Λχία με την συμπλήρωση 8 ετών στο βαθμό του Δεκανέα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι αλλοδαπες τωρα για να ερθουμε και στο θεμα εδω ... δεν θα παρατησουν την χωρα τους
για να ερθουν στο ετσι εδω. Καποιος λογος θα υπάρχει απο πισω.... θα ερθουν πεινασμενες
κ απλα θα κάθονται και θα τις ταιζεις εσυ... οπως συνηθως γινεται διοτι δουλεια δεν βρισκουν πλεον
οι ντοπιοι θα βρουν οι ξένες?  :P  Οποτε θα δινεις φαγητο , καλοπεραση και χαρτζιλικακι και αυτες θα δινουν μουνακι για να περνας και εσυ καλα μετα ωστε να τις ταιζεις. Μαλλον δεν στα χουνε πει καλα τα πραγματα .

Και μετα γραφε εσυ οτι πληρωσα εναν καφε 2 ευρω .......... στην φωκια που αν την δεις
θα θες να γινουμε κολλητοι μετα....

Επισκέπτης
Οι αλλοδαπες τωρα για να ερθουμε και στο θεμα εδω ... δεν θα παρατησουν την χωρα τους
για να ερθουν στο ετσι εδω. Καποιος λογος θα υπάρχει απο πισω.... θα ερθουν πεινασμενες
κ απλα θα κάθονται και θα τις ταιζεις εσυ... οπως συνηθως γινεται διοτι δουλεια δεν βρισκουν πλεον
οι ντοπιοι θα βρουν οι ξένες?  :P  Οποτε θα δινεις φαγητο , καλοπεραση και χαρτζιλικακι και αυτες θα δινουν μουνακι για να περνας και εσυ καλα μετα ωστε να τις ταιζεις. Μαλλον δεν στα χουνε πει καλα τα πραγματα .

Και μετα γραφε εσυ οτι πληρωσα εναν καφε 2 ευρω .......... στην φωκια που αν την δεις
θα θες να γινουμε κολλητοι μετα....
χιστι μου εχισ ταξιδεψι ποτε ουκρανια,μολδαβια ι ροσια?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλα ρε τσιρτσιναμπα δεν εχισ παι ποτε πορνοντισνευλαντ? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
γ#μάτος όρος φίλε !

όταν ήμουν μικρός ο μπαμπάς μου , μου είχε πάρει κάτι σαν κάρτα "διαρκείας" για ένα λούνα πάρκ
και καθόμουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ εκεί , κάτι ανάλογο κάνω και τώρα απλά έχουν αλλάξει κάπως...τα παιχνίδια !  :grin:

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χιστι μου εχισ ταξιδεψι ποτε ουκρανια,μολδαβια ι ροσια?

Tι να παω να κανω στην Ουκρανια και την ΜΟλδαβια για πες μου.
Με το ζορι πιάνουν μεσαία ανθρωπινη ανάπτυξη

συμφωνα με αυτο εδω ->

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και πιοσ σου ειπε οτι με νιαζι εμενα ι τουσ αλουσ πορνοτουριστεσ ι αναπτιξι?χαχα!
εμισ παμε για να εκπορνευτουμε μεχρι εσχατον διχοσ αυριο!
να πιασουμε πατο στο ιερο πορνοδισκοποτιρο τισ πορνιασ.
να χισουμε δινατααααα αυστιραααα ριθμικαααα!!!
αν λιπον πασ καποτε θα καταβαλισ διστιχοσ οτι οντοσ οτι οι γκομενεσ εδο ειναι φοκιεσ!
απλα πρεπι να το δισ για να το πιστεψισ.(αλα διστιχοσ πολοι πιρφοροι στο πιρφορισταν παραδιδουν τα οπλα)
:P :P :P :P :P  :P :P :P

Γιατι δεν σας νοιαζει? ειστε βολεμενοι? κλεβετε το κρατος?
(η τελευταια ερωτηση ειναι ρητορικη... οι ιεροδουλες ειναι παραοικονομια)
εφοσον στην Ελλαδα ΔΕΝ δηλωνονται...

Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι καθεσαι και γραφεις εσυ και μερικοι αλλοι οτι οι πιροφοροι
καταστρεψαν την Ελλαδα την ιδια στιγμη που ο ιδιος βγαινεις και γραφεις οτι στα αρχιδια σας
οι αναπτυξεις κτλπ προτεινεις στον κοσμο να πηγαινει σε υποαναπτυκτα κρατη μονο κ μονο για να χαλασει ενα καρο λεφτα στο πηδημα καταστρεφοντας το μελλον και τη ζωη του αντι να παει σε καμια αλλη χωρα να βρει και δουλεια και γκομενες και ολα.... αυτα να τα βλεπουν οσοι πανε να ακολουθησουν την προπαγανδα ορισμενων. Μονο αυτο τιποτα αλλο.

Και οταν ευκαιρησεις πες μας το κινημα σας τελικα γιατι διαλυθηκε  :P

Επισκέπτης
Γιατι δεν σας νοιαζει? ειστε βολεμενοι? κλεβετε το κρατος?
Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι καθεσαι και γραφεις εσυ και μερικοι αλλοι οτι οι πιροφοροι
καταστρεψαν την Ελλαδα την ιδια στιγμη που ο ιδιος βγαινεις και γραφεις οτι στα αρχιδια σας
οι αναπτυξεις κτλπ προτεινεις στον κοσμο να πηγαινει σε υποαναπτυκτα κρατη μονο κ μονο για να χαλασει ενα καρο λεφτα στο πηδημα καταστρεφοντας το μελλον και τη ζωη του αντι να παει σε καμια αλλη χωρα να βρει και δουλεια και γκομενες και ολα.... αυτα να τα βλεπουν οσοι πανε να ακολουθησουν την προπαγανδα ορισμενων. Μονο αυτο τιποτα αλλο.
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ναι τραγουδα.  :P

Τραβα να πεισεις κανεναν 18χρονο που το σπερμα του
εχει μπλοκαρει τον εγκεφαλο  :P

και αν οντως εισαι του κινηματος να βγαινεις χωρις κουκουλες να μιλας.
Αλλιως δειχνει οτι εχεις παρει μετρα ωστε καποια μερα να εγκαταλειψεις το "κινημα"
χωρις γατα ουτε ζημια.

Επισκέπτης
Ναι ναι τραγουδα.  :P

Τραβα να πεισεις κανεναν 18χρονο που το σπερμα του
εχει μπλοκαρει τον εγκεφαλο  :P

και αν οντως εισαι του κινηματος να βγαινεις χωρις κουκουλες να μιλας.
Αλλιως δειχνει οτι εχεις παρει μετρα ωστε καποια μερα να εγκαταλειψεις το "κινημα"
χωρις γατα ουτε ζημια.
[size=20pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!![/size] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα σε ιεροδουλες εχω παει και εγω και πηγαινω αλλα μια φορα το μηνα ρε φιλε... και βρες γκομενα μετα απεξω ελεος.

1-2 φορες το μηνα ... οχι καθε μερα... και τωρα που ΔΕΝ εχει και φαρμακα αμα κολλησεις καμια συφιλη τη γαμησες θα τα πληρωσεις ο ιδιος... αλλα φαινεται δεν ενημερωνεσαι μονο να πηδας σε νοιαζει
και δινεις και συμβουλες σε αλλους.

Το να πηγαινεις καθε μερα και να τα ακουμπας σε ιεροδουλες που ΔΕΝ κοβουν αποδειξη ειναι παραοικονομια και φοροδιαφυγη. Ερχονται εδω πλουτιζουν και φευγουν μετα. Και εσυ καταστρεφεις τη χωρα σου. Αν κοβουν αποδειξη πηγαινουμε καθε μερα κανενα θεμα.

Τωρα οσο για το αλλο που προτεινεις να παει ο αλλος Ρωσια μονο για να πηδηξει ε συγγνωμη φιλε
αλλα ή θα χεις δικια σου δουλεια για να τα γραφεις αυτα ή θα εισαι κανας βολεμενος οπως ειναι ο Δημητρακης.

Επισκέπτης
Κοιτα σε ιεροδουλες εχω παει και εγω και πηγαινω αλλα μια φορα το μηνα ρε φιλε... και βρες γκομενα μετα απεξω ελεος.

1-2 φορες το μηνα ... οχι καθε μερα... και τωρα που ΔΕΝ εχει και φαρμακα αμα κολλησεις καμια συφιλη τη γαμησες θα τα πληρωσεις ο ιδιος... αλλα φαινεται δεν ενημερωνεσαι μονο να πηδας σε νοιαζει
και δινεις και συμβουλες σε αλλους.

Το να πηγαινεις καθε μερα και να τα ακουμπας σε ιεροδουλες που ΔΕΝ κοβουν αποδειξη ειναι παραοικονομια και φοροδιαφυγη. Ερχονται εδω πλουτιζουν και φευγουν μετα. Και εσυ καταστρεφεις τη χωρα σου. Αν κοβουν αποδειξη πηγαινουμε καθε μερα κανενα θεμα.

Τωρα οσο για το αλλο που προτεινεις να παει ο αλλος Ρωσια μονο για να πηδηξει ε συγγνωμη φιλε
αλλα ή θα χεις δικια σου δουλεια για να τα γραφεις αυτα ή θα εισαι κανας βολεμενος οπως ειναι ο Δημητρακης.

[size=30pt]ΑΒΙΣΟΣ Ι ΨΙΧΙ ΤΟΥ ΠΙΡΦΟΡΟΥ!!!
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!![/size]
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom