apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εχει ωραιο φεγγαρι αποψε ρε φιλε.....
μετα τα ρομαντικα... θα πεσει καλο
ποσα προφυλακτικα λες να παρω μαζι μου ? 2 ειναι λιγα πιστευω....
Eιχα παει στο 401 τοτε,τιγκα στο μουνι.ποια μοναδα ειναι αυτη που ειναι τιγκα στα μουνια ρε τυπε
καλα ας πει κανας αλλος αν ξερει αν υπαρχει τετοια μοναδα
ελα κακιες τωρα επειδη δεν εχεις γκομενα....
θα της πω να φερει και καμια φιλη νετξ ταιμ για εσενα
τον φιλο μου αυτα δεν τα κανουν ολοι φιλε.....
για να δεις οτι τσαμπα προσπαθεις να με κραξεις
θα το κανεις αυτο για μενα? ορκισου. θα γινουμε κολλητοι. θα βαραω οποιον στη λεει.
Καλα παω να βγω τωρα εγω γιατι ηδη με περιμενει κάποια.....
και εχω αργησει κιολας (επιτηδες)
και καθιστε εσεις εδω.... ο μεν λοπεζ θα παει στο κοσμοπολιταν να
κανει το μαγκα απο το ιντερνετ με ατακες και ετσι και ο δε απολυτος
να γραφει εδω για τις ελλεηνιδες. Αντε και καλο βραδυ παιδια.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε απο ποτε τα κωλοφανταρα ειναι μεσα στα μουνια????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μαλακα τον εαυτο σου δουλευεις! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Εγω σημερα γαμησα μονο με δεκα ευρο! οσο κανει ο καφες της φωκιας που θα πληρωσεις!!!
χιστι μου εχισ ταξιδεψι ποτε ουκρανια,μολδαβια ι ροσια?Οι αλλοδαπες τωρα για να ερθουμε και στο θεμα εδω ... δεν θα παρατησουν την χωρα τους
για να ερθουν στο ετσι εδω. Καποιος λογος θα υπάρχει απο πισω.... θα ερθουν πεινασμενες
κ απλα θα κάθονται και θα τις ταιζεις εσυ... οπως συνηθως γινεται διοτι δουλεια δεν βρισκουν πλεον
οι ντοπιοι θα βρουν οι ξένες? Οποτε θα δινεις φαγητο , καλοπεραση και χαρτζιλικακι και αυτες θα δινουν μουνακι για να περνας και εσυ καλα μετα ωστε να τις ταιζεις. Μαλλον δεν στα χουνε πει καλα τα πραγματα .
Και μετα γραφε εσυ οτι πληρωσα εναν καφε 2 ευρω .......... στην φωκια που αν την δεις
θα θες να γινουμε κολλητοι μετα....
καλα ρε τσιρτσιναμπα δεν εχισ παι ποτε πορνοντισνευλαντ? :o :o :o :o :o :o :o :o :oΟτι πληρωνεις παιρνεις. Στο μεταξουργειο δεν εχω πατησει ποτε.
Δεν αξιζει τον κοπο. ;)
γ#μάτος όρος φίλε !καλα ρε τσιρτσιναμπα δεν εχισ παι ποτε πορνοντισνευλαντ? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
χιστι μου εχισ ταξιδεψι ποτε ουκρανια,μολδαβια ι ροσια?
και πιοσ σου ειπε οτι με νιαζι εμενα ι τουσ αλουσ πορνοτουριστεσ ι αναπτιξι?χαχα!
εμισ παμε για να εκπορνευτουμε μεχρι εσχατον διχοσ αυριο!
να πιασουμε πατο στο ιερο πορνοδισκοποτιρο τισ πορνιασ.
να χισουμε δινατααααα αυστιραααα ριθμικαααα!!!
αν λιπον πασ καποτε θα καταβαλισ διστιχοσ οτι οντοσ οτι οι γκομενεσ εδο ειναι φοκιεσ!
απλα πρεπι να το δισ για να το πιστεψισ.(αλα διστιχοσ πολοι πιρφοροι στο πιρφορισταν παραδιδουν τα οπλα)
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!Γιατι δεν σας νοιαζει? ειστε βολεμενοι? κλεβετε το κρατος?
Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι καθεσαι και γραφεις εσυ και μερικοι αλλοι οτι οι πιροφοροι
καταστρεψαν την Ελλαδα την ιδια στιγμη που ο ιδιος βγαινεις και γραφεις οτι στα αρχιδια σας
οι αναπτυξεις κτλπ προτεινεις στον κοσμο να πηγαινει σε υποαναπτυκτα κρατη μονο κ μονο για να χαλασει ενα καρο λεφτα στο πηδημα καταστρεφοντας το μελλον και τη ζωη του αντι να παει σε καμια αλλη χωρα να βρει και δουλεια και γκομενες και ολα.... αυτα να τα βλεπουν οσοι πανε να ακολουθησουν την προπαγανδα ορισμενων. Μονο αυτο τιποτα αλλο.
[size=20pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!![/size]Ναι ναι τραγουδα.
Τραβα να πεισεις κανεναν 18χρονο που το σπερμα του
εχει μπλοκαρει τον εγκεφαλο
και αν οντως εισαι του κινηματος να βγαινεις χωρις κουκουλες να μιλας.
Αλλιως δειχνει οτι εχεις παρει μετρα ωστε καποια μερα να εγκαταλειψεις το "κινημα"
χωρις γατα ουτε ζημια.
Κοιτα σε ιεροδουλες εχω παει και εγω και πηγαινω αλλα μια φορα το μηνα ρε φιλε... και βρες γκομενα μετα απεξω ελεος.
1-2 φορες το μηνα ... οχι καθε μερα... και τωρα που ΔΕΝ εχει και φαρμακα αμα κολλησεις καμια συφιλη τη γαμησες θα τα πληρωσεις ο ιδιος... αλλα φαινεται δεν ενημερωνεσαι μονο να πηδας σε νοιαζει
και δινεις και συμβουλες σε αλλους.
Το να πηγαινεις καθε μερα και να τα ακουμπας σε ιεροδουλες που ΔΕΝ κοβουν αποδειξη ειναι παραοικονομια και φοροδιαφυγη. Ερχονται εδω πλουτιζουν και φευγουν μετα. Και εσυ καταστρεφεις τη χωρα σου. Αν κοβουν αποδειξη πηγαινουμε καθε μερα κανενα θεμα.
Τωρα οσο για το αλλο που προτεινεις να παει ο αλλος Ρωσια μονο για να πηδηξει ε συγγνωμη φιλε
αλλα ή θα χεις δικια σου δουλεια για να τα γραφεις αυτα ή θα εισαι κανας βολεμενος οπως ειναι ο Δημητρακης.