madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ουτε που διαβασες σε τι απαντουσα ε?
ακριβώς αυτο ήθελα να δειξω στον Πεταλούδα..
εισαι εξυπνη ε?
ουτε που διαβασες σε τι απαντουσα ε?
ακριβώς αυτο ήθελα να δειξω στον Πεταλούδα..
μην αντιγραφης!!!!!!!παιδια το θεμα εληξε για σημερα θελω να παω για υπνο αυριο τα υπολοιπα
σφυριξα και εκλασε
εγω;!Ολοι καταλαβαν .Εσυ δεν θελεις να καταλαβεις και το 70% απο τις ελληνιδες που ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΕΣ ,ουτε καν για καφε δεν πανε με αντρες απο το κομπλεξ τους .Εχεις δυο χρονια να κανεις σχεση ,ενω στην ελλαδα η κατασταση ειναι ΥΠΕΡ των γυναικων .
εγω;!
αν δε λες γ μενα κ μιλας γενικα δεν εχω καταλαβει που ζεις..μπορεις να δωσεις συντεταγμενες?
γτ δε βλεπω εγω 7 στις 10 να ειναι αγαμητες...
σε αντιθεση με τους ανδρες..
ναι πολλες ειναι μονες...ας πουμε ενα 40%...
απο αυτο αφαιρεις τις μονες απο επιλογη και σου μενουν πιθανον οι ξυνες κομπλεξικες που ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!
εγω;!
αν δε λες γ μενα κ μιλας γενικα δεν εχω καταλαβει που ζεις..μπορεις να δωσεις συντεταγμενες?
γτ δε βλεπω εγω 7 στις 10 να ειναι αγαμητες...
σε αντιθεση με τους ανδρες..
ναι πολλες ειναι μονες...ας πουμε ενα 40%...
απο αυτο αφαιρεις τις μονες απο επιλογη και σου μενουν πιθανον οι ξυνες κομπλεξικες που ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!
εγω υπογραφω με Χ.δε ξερω τιποτα.ρε μαλάκα, στάματα να του απαντας γιατι θα σου αραδιάσεις πάλι ενα κάρο στατιστικές.
4 στις 10? Λιγα λες....
Βρες εσυ γκομενο ,που μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο απο αυτον που σου αντιστοιχει ,αν κινηθεις ,γιατι υπαρχουν παρα πολλοι ελευθεροι αντρες ,αφου οι κομπλεξικες ελληνιδες ουτε καν μιλανε με αντρες.
γαμα εσυ πουλάκι μου τις ξένες και ας τις καργιόλες να ξύνουν το μουνι τους!
πιο ηρεμα παρακαλω!!!!!γαμα εσυ πουλάκι μου τις ξένες και ας τις καργιόλες να ξύνουν το μουνι τους!
εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω πως καταληγεις σε αυτα τα συμπερασματα.Βρες εσυ γκομενο ,που μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο απο αυτον που σου αντιστοιχει ,αν κινηθεις ,γιατι υπαρχουν παρα πολλοι ελευθεροι αντρες ,αφου οι κομπλεξικες ελληνιδες ουτε καν μιλανε με αντρες.
Αυτο εσενα σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ και πρεπει να χαιρεσαι,που εισαι σε πλεονεκτικη θεση.
Μηπως εισαι και εσυ ομως κορόϊδο και σε επηρεαζουν οι κομπλεξικες φιλες σου ?
Αντι γι αυτο ...κλαιγεσαι !
γαμα εσυ πουλάκι μου τις ξένες και ας τις καργιόλες να ξύνουν το μουνι τους!
γιατι αορατος ειναι σαν την εκτη αισθηση;εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω πως καταληγεις σε αυτα τα συμπερασματα.
ινφο:οι γκομενες που δεν μιλαν σε σενα μπορει να μιλανε σε αλλους...
σε ταραξα;!
οχι..ηθελα να μιλησω γ το σεξ..ξέρεις και από μέλι?
Ψάχνει το υπογλώσσιο τώρα, άτιμη τι του κανες του ανθρώπου βραδιάτικοινφο:οι γκομενες που δεν μιλαν σε σενα μπορει να μιλανε σε αλλους...
σε ταραξα;!
you see virgin people too?γιατι αορατος ειναι σαν την εκτη αισθηση;
οχι ρε πουστη!!!!!!!!!γαμηθηκε το καρμα μου τωρα! :'(Ψάχνει το υπογλώσσιο τώρα, άτιμη τι του κανες του ανθρώπου βραδιάτικο
γιατι αορατος ειναι σαν την εκτη αισθηση;