You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Πρεπη να γνωριζης οτι οι αποψης μου ειναι πολυ ανοιχτες,αλλωστε και παλαιοτερα ειχα εκφραση αποψης επι του θεματος των ελληνιδων!
Με ελληνιδες το ειδαμε και το ζησαμε καλο μου το ονειρο,γενικα για ξυλο εισαστε ολες,απλα επιπλεουν οι καλυτερες.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Και του μου το κανης παραθεση,οταν λεω για ξυλο εισται ολες,εννοω ολες τις γυναικες χωρις καμια εξερεση,πλην της μανας μας λογω ελαφρυντικων .
φανταζομαι εχεις ξυλοφορτωσει την κορη σου ή βαζεις άλλον να το κανει?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ουφφφ!μεταφορικη εννοια!!Τα λογια ειναι καλυτερα απο το ξυλο,αρκη να ξερης να τα χρησιμοποιης!Ουδεποτε!φανταζομαι εχεις ξυλοφορτωσει την κορη σου ή βαζεις άλλον να το κανει?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ελα βρε ξυπνησες?Ρε σωτηρη,εχεις παιδια? :o
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
με ελληνιδα τυπε?Ελα βρε ξυπνησες?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Που κολαη αυτο?με ελληνιδα τυπε?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
απλα φαινεται τι τυπος εισαι.αντι να ασχολεισαι με την οικογενεια σου μπαινεις εδω και ποσταρεις βιντεακια με ρωσσιδες στο γιουτουμπ.και μετα κατηγορουμε τις ελληνιδες.Που κολαη αυτο?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Τελικα εισαι πολυ βλακας,κατι κουτοι σαν και σενα δεν θα καταλαβουν ποτε τον ρολο των βιντεο,καιουτε προκητε να ξυπνησετε ποτε.Την οικογενοια μου μια χαρα την κοιταω.Εσυ?απλα φαινεται τι τυπος εισαι.αντι να ασχολεισαι με την οικογενεια σου μπαινεις εδω και ποσταρεις βιντεακια με ρωσσιδες στο γιουτουμπ.και μετα κατηγορουμε τις ελληνιδες.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Τελικα εισαι πολυ βλακας,κατι κουτοι σαν και σενα δεν θα καταλαβουν ποτε τον ρολο των βιντεο,καιουτε προκητε να ξυπνησετε ποτε.Την οικογενοια μου μια χαρα την κοιταω.Εσυ?
δεν αμφιβάλλω καλο μου.
αλλα δεν μπορω να μη χαιρομαι για το μπαμπα που με μεγάλωσε. Εφυσε αιμα για να με σπουδασει και δεν βιαστηκε να με ξεφορτωθει για να κανει τη ζωαρα του.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ο ρολος των fake βιντεο ποιος ειναι δηλαδη.εξηγησε μου αφου ειμαι βλακας.Τελικα εισαι πολυ βλακας,κατι κουτοι σαν και σενα δεν θα καταλαβουν ποτε τον ρολο των βιντεο,καιουτε προκητε να ξυπνησετε ποτε.Την οικογενοια μου μια χαρα την κοιταω.Εσυ?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Δηλαδη τι θελης να μας πης?για οποιαδηποτε αποφαση δικια σου χαιρεσε για τον μπαμπα σου?Ε και λοιπον υποχρεωση του και εγω σπουδαζω παιδι και δεν κανω ζωααρα δεν μας λες κατι νεο.Αν δηλ.δεν πετυχενες σε καποια σχολη τι θα εκανε ο πατερας σου θα σε ξεφορτωνοταν?δεν νομιζω,αλλωστε μετα τα 18 η επιλογη για την ζωη σας ειναι δικια σας,οι γονεις προσπαθουν για το καλο των παιδιων τους αλλα η τελικη αποφαση ειναι των παιδιων!δεν αμφιβάλλω καλο μου.
αλλα δεν μπορω να μη χαιρομαι για το μπαμπα που με μεγάλωσε. Εφυσε αιμα για να με σπουδασει και δεν βιαστηκε να με ξεφορτωθει για να κανει τη ζωαρα του.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Η διαφορα των μπαζων απο τις κορμαρες!ο ρολος των fake βιντεο ποιος ειναι δηλαδη.εξηγησε μου αφου ειμαι βλακας.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε συ...μεγαλος ανθρωπος εισαι...σοβαρεψου λιγο.Η διαφορα των μπαζων απο τις κορμαρες!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Η διαφορα των μπαζων απο τις κορμαρες!
ειμαι τοσο τυχερος ανθρωπος!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αυτο εσυ το γνωριζης,αλλα οταν αρχιζης μια συζητηση να την τελειωνης!ειμαι τοσο τυχερος ανθρωπος!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εγω σοβαρος ειμαι,δλδ.σε ενα θρεντ που μιλαη για σχεσης τι θελης να βαλουμε αγελαδες να βοσκουν στο λιβαδι?Εσυ δεν ποσταρες κλιπ με κινεζες για να δειξης ποσο ωραιες ειναι?η το χαζο παριστανης η εισαι!ρε συ...μεγαλος ανθρωπος εισαι...σοβαρεψου λιγο.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δηλαδη τι θελης να μας πης?για οποιαδηποτε αποφαση δικια σου χαιρεσε για τον μπαμπα σου?Ε και λοιπον υποχρεωση του και εγω σπουδαζω παιδι και δεν κανω ζωααρα δεν μας λες κατι νεο.Αν δηλ.δεν πετυχενες σε καποια σχολη τι θα εκανε ο πατερας σου θα σε ξεφορτωνοταν?δεν νομιζω,αλλωστε μετα τα 18 η επιλογη για την ζωη σας ειναι δικια σας,οι γονεις προσπαθουν για το καλο των παιδιων τους αλλα η τελικη αποφαση ειναι των παιδιων!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187