Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Λαθος εκφραση και των δυο.Ιδιου περιεχομενου ναι,εξαλου και στο δικο σου στα παπουτσια πανω κατω ιδιες φωτο βαζουν.

ρετο μαλάκα!!!! ποσταρει συνεχεια επειδη θεωρει δικο του το θρεντ!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

στο "δικο μου" βλεπεις να ποσταρω συνεχεια οπως κανεις εσυ????

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρετο μαλάκα!!!! ποσταρει συνεχεια επειδη θεωρει δικο του το θρεντ!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

στο "δικο μου" βλεπεις να ποσταρω συνεχεια οπως κανεις εσυ????
Δεν θα μιλησω για την συμπεριφορα σου,δικο σου προβλημα αν ποσταρης η οχι,τοτε δεν εχης να πης κατι,να μην το ανοιγες.Δεν θεωρω τιποτα δικο μου και ουτε με ενδιαφερη,δικους μου ανθρωπους μονο θεωρω αυτους που μιλανε μαζι μου και τους γνωριζω.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.535
Πόντοι
216
Δεν συζηταμε καλυτερα επι του θεματος αντι να γινονται τσακωμοι?

Επι του θεματος λοιπον, εγω προσωπικα αναρωτιεμαι, πως μας βλεπουν οι ανατολικες πλεον, επειτα απο την οικονομικη κριση που εχει σκισει την ελλαδα, και φυσικα μιλαω για τον διεθνη διασυρμο της χωρας μας, τις οικονομικες δυσκολιες, την φημη που εχουμε κλπ.
Αραγε μια ανατολικη, δεν θα ειναι επιφυλακτικη να παει να μπλεξει σε σχεση με εναν ελληνα; Δεν λεω οτι πανε για το χρημα, αλλα οπως και να το κανεις δεν θα παει να μπλεξει και με μπατιρη να μην ξερει να μπορει να επιβιωσει αυριο. Στοιχειωδη πραγματα. Μια δουλεια, ενας μισθος, μια αξιοπρεπη διαβιωση, για κοπελες που θελουν τα αυτονοητα μιλαω.

Δεν μας εχει δημιουργησει πρακτικο προβλημα προσεγγισης λοιπον, η κριση; Για να δω τις αποψεις και τις εμπειριες σας.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125

Επι του θεματος λοιπον, εγω προσωπικα αναρωτιεμαι, πως μας βλεπουν οι ανατολικες πλεον, επειτα απο την οικονομικη κριση που εχει σκισει την ελλαδα, και φυσικα μιλαω για τον διεθνη διασυρμο της χωρας μας, τις οικονομικες δυσκολιες, την φημη που εχουμε κλπ.
Αραγε μια ανατολικη, δεν θα ειναι επιφυλακτικη να παει να μπλεξει σε σχεση με εναν ελληνα; Δεν λεω οτι πανε για το χρημα, αλλα οπως και να το κανεις δεν θα παει να μπλεξει και με μπατιρη να μην ξερει να μπορει να επιβιωσει αυριο. Στοιχειωδη πραγματα. Μια δουλεια, ενας μισθος, μια αξιοπρεπη διαβιωση, για κοπελες που θελουν τα αυτονοητα μιλαω.

Δεν μας εχει δημιουργησει πρακτικο προβλημα προσεγγισης λοιπον, η κριση; Για να δω τις αποψεις και τις εμπειριες σας.
Δεν ξέρω πως μας βλέπουν οι γκομενες του πρωην ανατολικου μπλοκ γιατι όπως και να μας βλέπουν εμείς ξέρουμε να περνάμε καλα και τα κορίτσια αποτελούν απαραίτητο αξεσουαρ για να περνάμε καλά. Εκτός από αυτό εδώ στη γειτονιά της Κηφισιάς που διαμένω υπάρχει μια Τσέχα πολύ μπάνικη. Εχει παντρευτεί ένα ραμολί, της έκανε και ένα κουτσούβελο ( :think:) και του τα τρώει κανονικά και με τα δύο χείλη. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν και οι πλούσιοι οι οποίοι θα διαθέτουν χρήμα και χρόνο για να περνούν καλά. Απλώς η αναλογία αλλάζει κάθε φορά. Το καλό με εμας εδώ είναι οτι ζούμε ακόμη από τον τουρισμό. Οσο υπάρχει τουρισμός και οι Ελληνες δραστηριοποιούνται και βγάζουν πλούτο από αυτόν πάντα ο Ελληνας θα ζει καλά. Οταν ο τουρισμός περάσει στα χέρια Γερμανών και Ολλανδών τότε τα πράγματα θα σφίξουν πάρα πολύ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Δεν ειναι θεμα ανατολικων,αλλα ολων των γυναικων.καμια δεν θα μπλεξει με καποιον που δεν εχει να προσφερει τιποτα.κυριως οι ανατολικες που στην θεση της καρδιας υπαρχει το ευρω.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν ειναι θεμα ανατολικων,αλλα ολων των γυναικων.καμια δεν θα μπλεξει με καποιον που δεν εχει να προσφερει τιποτα.κυριως οι ανατολικες που στην θεση της καρδιας υπαρχει το ευρω.
Καλα λεη ο μεμος οτι εισε μπουλης,αλλα και παπαρας,μπαινηςμεσα στο θρεντ χωρις να προσφερης τιποτα,μιλας λες και εισαι γκομενα και ξερης πως μας βλεπουν οι γυναικες,και φαινετε ποσο ασχετιδης εισαι οταν μιλας για ανατολικες,για εξηγησε ποιες ειναι οι ανατολικες?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Γιατι δεν το αντιστρεφουμε,εφοσον εκει υπαρχουν χαμηλα εισοδηματα κατα την αποψη των συναγωνιστων,παντα ενας μισθος τις ταξεως των 800-1000ευρω ειναι ελκιστικος για καθε γυναικα,βεβαια δεν γνωριζουν το κοστος ζωης εδω,αλλα για οποιαδηποτε γυναικα ενα σπιτι αποτελη εγγυηση για το μελλον του πεδιου τους και το εχω πη και το ξαναλεω,πρεπη να μπειτε στην κουλτουρα και στον τροπο σκεψης και ζωης ενος αλλου λαου με αλλη νοοτροπια και μετα να πεταξης την παπαρια σου οτι εχουν στην καρδια τους τα ευρω,οταν λεμε πραγματα χωρις επειχηρηματα αερολογουμε,ενταξη δεν λεω οτι υπαρχουν και τα λαμογια αλλα με τι κοπελλα θελετε να κανετε σχεση απο οικους δλδ. για απλες κοπελες μιλαμε που θελουν να κανουν οικογενοια,και παρεπιπτοντως διαβαστε τις μεμοθεωριες!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα λεη ο μεμος οτι εισε μπουλης,αλλα και παπαρας,μπαινηςμεσα στο θρεντ χωρις να προσφερης τιποτα,μιλας λες και εισαι γκομενα και ξερης πως μας βλεπουν οι γυναικες,και φαινετε ποσο ασχετιδης εισαι οταν μιλας για ανατολικες,για εξηγησε ποιες ειναι οι ανατολικες?
επειδη μαλον ζεις σε αλλη χωρα,και δεν αδικω,μαλον δεν ξερεις και πολλα.ψαξε λιγο να δεις ποσσες ρωσιδες,ουκρανες,μολδαβες,εχουν χαλασει οικογενειες,εχουν παρει τα λεφτα του αντρα,και μετα εξαφανιστικαν.
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,οπως η Νταρια,που ειναι και γαμω τα παιδια.Και γενικα δεν εχω αδικο σε αυτο που λεω.καμια δεν θα κατσει με εναν που δεν εχει να ζησει,ειτε ειναι ελληνιδα,ειτε ξενη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι δεν το αντιστρεφουμε,εφοσον εκει υπαρχουν χαμηλα εισοδηματα κατα την αποψη των συναγωνιστων,παντα ενας μισθος τις ταξεως των 800-1000ευρω ειναι ελκιστικος για καθε γυναικα,βεβαια δεν γνωριζουν το κοστος ζωης εδω,αλλα για οποιαδηποτε γυναικα ενα σπιτι αποτελη εγγυηση για το μελλον του πεδιου τους και το εχω πη και το ξαναλεω,πρεπη να μπειτε στην κουλτουρα και στον τροπο σκεψης και ζωης ενος αλλου λαου με αλλη νοοτροπια και μετα να πεταξης την παπαρια σου οτι εχουν στην καρδια τους τα ευρω,οταν λεμε πραγματα χωρις επειχηρηματα αερολογουμε,ενταξη δεν λεω οτι υπαρχουν και τα λαμογια αλλα με τι κοπελλα θελετε να κανετε σχεση απο οικους δλδ. για απλες κοπελες μιλαμε που θελουν να κανουν οικογενοια,και παρεπιπτοντως διαβαστε τις μεμοθεωριες!
για ποιο πεδιο μιλας? :think:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επομενως καμια γυναικα δεν προκειτε να τα φτιαξη με ελληνα γιατι δεν εχη την δυνατοτητα λογω τις κρισης και των χαμηλων μισθων και  δεν μπορη να προσφερη τιποτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επομενως καμια γυναικα δεν προκειτε να τα φτιαξη με ελληνα γιατι δεν εχη την δυνατοτητα λογω τις κρισης και των χαμηλων μισθων και  δεν μπορη να προσφερη τιποτα.
δεν ειναι ολοι οι ελληνες ετσι ,ο φιλος μιλησε για μπατιρη,διαβαζε προσεκτικα τους συνομιλητες σου.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
επειδη μαλον ζεις σε αλλη χωρα,και δεν αδικω,μαλον δεν ξερεις και πολλα.ψαξε λιγο να δεις ποσσες ρωσιδες,ουκρανες,μολδαβες,εχουν χαλασει οικογενειες,εχουν παρει τα λεφτα του αντρα,και μετα εξαφανιστικαν.
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,οπως η Νταρια,που ειναι και γαμω τα παιδια.Και γενικα δεν εχω αδικο σε αυτο που λεω.καμια δεν θα κατσει με εναν που δεν εχει να ζησει,ειτε ειναι ελληνιδα,ειτε ξενη.
Συνελθε καμια φορα, εδω δεν μιλαμε για σχεση με ιερωδουλες,αυτη που χαλασαν τις οικογενειες τους ειναι μαλακες και λιγουρια και καλα να παθουν,το αντιστρεφω γιατι εγω ξερω γυναικες που δουλευουν λαντζα και προσφερουν στους αντρες τους κατι ελληναρες χαραμοφαιδες,εγω δεν ζω σε αλλη χωρα ζω πολλα χρονια με τις αναφερωμενες και περναω μια χαρα και με εχουν βοηθηση στα δυσκολα πολλες φορες.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Συνελθε καμια φορα, εδω δεν μιλαμε για σχεση με ιερωδουλες,αυτη που χαλασαν τις οικογενειες τους ειναι μαλακες και λιγουρια και καλα να παθουν,το αντιστρεφω γιατι εγω ξερω γυναικες που δουλευουν λαντζα και προσφερουν στους αντρες τους κατι ελληναρες χαραμοφαιδες,εγω δεν ζω σε αλλη χωρα ζω πολλα χρονια με τις αναφερωμενες και περναω μια χαρα και με εχουν βοηθηση στα δυσκολα πολλες φορες.

ναι ρε καλο μου. Μονο οι ρωσσιδες ειναι για γαμο και οικογενεια.
Μην τολμήσει κανείς να σου χαλάσει τ όνειρο θα τονε δειρω τον αλήτη!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν ειναι ολοι οι ελληνες ετσι ,ο φιλος μιλησε για μπατιρη,διαβαζε προσεκτικα τους συνομιλητες σου.
Δηλ.ενας που παιρνη 600 ευρω μισθο και πληρωνη ενοικιο κοινοχρηστα κλπ.μηνπω για κανα αμαξι,βενζινες κλπ,θεωρητε οχι μπατιρης?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ναι ρε καλο μου. Μονο οι ρωσσιδες ειναι για γαμο και οικογενεια.
Ξεκολα και εσυ,η συζητηση ειναι γενικη διαβασες πουθενα να μιλαμε για ρωσσιδες?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ξεκολα και εσυ,η συζητηση ειναι γενικη διαβασες πουθενα να μιλαμε για ρωσσιδες?

ναι ρε καλο μου. Μονο οι αλλοδαπες ειναι για γαμο και οικογενεια.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ναι ρε καλο μου. Μονο οι αλλοδαπες ειναι για γαμο και οικογενεια.
Με ελληνιδες το ειδαμε και το ζησαμε καλο μου το ονειρο,γενικα για ξυλο εισαστε ολες,απλα επιπλεουν οι καλυτερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom