Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Χαχαχα!καλωστην,οι συνηθειες οι μεσημεριανες δεν κοβονται λεμε!!!
Αυτές οι ελεηνίδες σα τις κατσαρίδες παντός καιρού ε?
Χαχαχα!καλωστην,οι συνηθειες οι μεσημεριανες δεν κοβονται λεμε!!!
Ναι και θελουν να πουμε για ρωσσιδια,αφου τα εχουμε αγκαλια και τα λεμε στην ρωσσικη τι να πουμε τι,τι να τραγουδησουμε που λεη και το ασμα,ο πιτσι λεη τα δικα του στους ρωσσιδοφιλουςΑυτές οι ελεηνίδες σα τις κατσαρίδες παντός καιρού ε?
Ναι και θελουν να πουμε για ρωσσιδια,αφου τα εχουμε αγκαλια και τα λεμε στην ρωσσικη τι να πουμε τι,τι να τραγουδησουμε που λεη και το ασμα,ο πιτσι λεη τα δικα του στους ρωσσιδοφιλους
θέλουν να πάρουν μάτι μορέ αλλά τα λέμε κρυπτογραφημένα στα ρωσικά. με τη φαντασίωση θα μείνουν οι μπουρουχο-ελεηνίδες, έ προεδράρα μου?
Νταξη,κοριτσακια ειναι και αυτες,μην τις μαλωνουμε συνεχειαθέλουν να πάρουν μάτι μορέ αλλά τα λέμε κρυπτογραφημένα στα ρωσικά. με τη φαντασίωση θα μείνουν οι μπουρουχο-ελεηνίδες, έ προεδράρα μου?
Σε ποιο θρεντ? Δεν υπαρχη σχεσης ελληνων με ελληνιδεςβρε μμονδερατορα κι εσυ. Ειναι προφανες οτι αμα θετε να πειτε για ελλεηνιδες πρεπει να τα πειτε στο αντιστοιχο θρεντ.
Δεν θελω να κανω υποδειξεις στο πολυτιμο εργο σου, αλλα εδω μεσα δεν εχουν θεση οι συζητησεις για τις ελλεηνιδες. Θα θεωρηθει σπαμ
Νταξη,κοριτσακια ειναι και αυτες,μην τις μαλωνουμε συνεχεια
Τι να πουμε ιπποτη μου,για το περπατημα τους,για το πως σε κοιτανε στα ματια με τις γαλανες ματαρες τους?για το πως σου συμπεριφερονται?μεγαλο κεφαλαιοφαγώθηκαν να ακούσουν για ρωσίδια! Πες τους ότι άλλη αίσθηση χρειάζεται για τα ρωσίδια μύστη μου, όχι η ακοή ;)
Σε ποιο θρεντ? Δεν υπαρχη σχεσης ελληνων με ελληνιδες
Τι να πουμε ιπποτη μου,για το περπατημα τους,για το πως σε κοιτανε στα ματια με τις γαλανες ματαρες τους?για το πως σου συμπεριφερονται?μεγαλο κεφαλαιο
Ναι αλλη καυλα αυτη,μαυρο μακρι σπαστο μαλι και πρασινο ματι,αλλα ας μην μιλαμε,ας δουμε....Και που να είναι και πράσινες οι σλαβικές γατίσιες ματάρες τους, ε ηγέτη μου?
Κλαααααααψψψψψψψψτττττττττεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Δεν αντιγραφω,υπενθημιζω και συνεχιζω την παραδοσηπρόεδρε μην αντιγράφεις ατάκες άλλων