sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
για αυτο το θεμα εχω απαντηση ιδη στην βελβι,χανης πολλα επεισοδια,επισης διαβασε και λιγο τους ρωσσιοφιλους φαν κλαμπ,καλη σου νυχτα
για αυτο το θεμα εχω απαντηση ιδη στην βελβι,χανης πολλα επεισοδια,επισης διαβασε και λιγο τους ρωσσιοφιλους φαν κλαμπ,καλη σου νυχτα
τα φαγατε τα ρωσσιδια,βρωμοελλεηνιδεςγιατι δεν εχω αλλη δουλεια απο το να διαβαζω τους ρωσσιοφιλους... ουτε οι φιλοι σου δεν διαβαζουν πια. Βαρεθηκαν οπως ο ιδιος ειπες.
γιατι δεν εχω αλλη δουλεια απο το να διαβαζω τους ρωσσιοφιλους... ουτε οι φιλοι σου δεν διαβαζουν πια. Βαρεθηκαν οπως ο ιδιος ειπες.
τυπε τι νεα απο λευκορωσια?κραταει γερα ο προεδρος?
προσεξε λιγο μη στραβοκαταπιεις και πεθανεις απο το σαλιο σου.....
εχει νεα στο μπλογκ τυπετυπε τι νεα απο λευκορωσια?κραταει γερα ο προεδρος?
η προεδραρα δε μασαει....τα λευκορωσσιδακια μασανε ομως ;)
τι να μασησουν και αυτες,η κατασταση εκει ειναι δραματικη.7500 ρουβλια κανει το ευρω περιπου,οταν πριν 2 μηνες ειχε περιπου τα μισα.σου τα μασανε γερα?
για να ερχονται προς τα εδω τυπετι να μασησουν και αυτες,η κατασταση εκει ειναι δραματικη.7500 ρουβλια κανει το ευρω περιπου,οταν πριν 2 μηνες ειχε περιπου τα μισα.
σου τα μασανε γερα?
εχουμε ηδη 2 κρατησεις για το καλοκαιρι τυπεγια να ερχονται προς τα εδω τυπε
τι να μασησουν και αυτες,η κατασταση εκει ειναι δραματικη.7500 ρουβλια κανει το ευρω περιπου,οταν πριν 2 μηνες ειχε περιπου τα μισα.
Αυτο δεν τοξερω,οι μπελορουσιανς δεν ηταν ποτε στο ευρω για να ξερουμε αν ηταν καλυτερα.αν και πιστευω οτι με το ευρω καλυτερα.οσο ειμαστε στο ευρω ειμαστε καλα δηλαδη!
πεσ τα στον μεμα που μου θελει επιστροφη στη δραχμη!!!
και τι θα γινει μωρη ασχετιδου αμα γυρισουμε στη δραχμη? θα γινουνε οι μπελαρουσιανοι πιο πλουσιοι απο μας? ημαρτον πια με τα τουβλα που πετας...οσο ειμαστε στο ευρω ειμαστε καλα δηλαδη!
πεσ τα στον μεμα που μου θελει επιστροφη στη δραχμη!!!
και τι θα γινει μωρη ασχετιδου αμα γυρισουμε στη δραχμη? θα γινουνε οι μπελαρουσιανοι πιο πλουσιοι απο μας? ημαρτον πια με τα τουβλα που πετας...
μαλλον εσυ πρεπει να ρωτησεις τον οικονομολογο.... αϊντε ασχετιδουδεν θα κατσω να σου εξηγησω, γιατι τζαμπα θα πληκτρολογω
ρωτα καναν οικονομολόγο να σου πει 2-3 πραγματα.
Καλοστην,μην φοβασε τα βλεπουν,απλα βαριουντε να γραφουν πια,μολις ηπιαμε καφε,νασε καλα.
Εχω και απο τα δυο τυπε,απλα δεν ταχω για σπαταλημε την ον δε ροουντ δεν χρειαζεται να εισαι ομορφος τυπε
απλα να εχεις δομημενη σκεψη και δομημενο λογο
Κραταω γερα απολυτε τυπε,με οριτζιναλ μοσχοβιτισσα λεμε.τυπε τι νεα απο λευκορωσια?κραταει γερα ο προεδρος?
Καλα λεη ο Μεμος πετας τουβλα,στο ειπα γιατι εκει γραφονται οι εξελιξης και εχης μεινη πισω.γιατι δεν εχω αλλη δουλεια απο το να διαβαζω τους ρωσσιοφιλους... ουτε οι φιλοι σου δεν διαβαζουν πια. Βαρεθηκαν οπως ο ιδιος ειπες.