sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οκ!καληνυχτω!!!κοιταξε τα πμ σου σε 1'
οκ!καληνυχτω!!!κοιταξε τα πμ σου σε 1'
οκ!καληνυχτω!!!
οκ!καληνυχτω!!!
Κατσε μεχρι να φυγεις,που θα βρεις χειροτερα;;;;
καλησπερα!!
μια χαρα,εσενα δεν βλεπω καλα ολο στα τραβελοθρεντ εισαιτι έγινε.;;; όλα καλά;
δεν βαζεις στην ερωτηση σου προηποθεσεις,οπως θα μενης ελλαδα με την κοπελλα?εξωτερικο? που?οταν λες μακροχρονια σχεση πως την εννοεις,χωρια?μαζι?δεν μπορεις να ξεκοψης εναν ανθρωπο απο τους γονεις της,συγγενεις της,και βεβαια καποια τραπεχωματα και βολτες θα γινονται,εσυ δλδ.τι θα λες στους γονεις σου?Μιας και το θεμα εδω ειναι η σχεση με αλλοδαπες, για πειτε, οι ρωσιδες, πολωνεζες κλπ, οταν μιλαμε για μια σοβαρη σχεση, πως αντιμετωπιζουν το θεμα της σχεσης σχετικα με τους γονεις τους;
Εννοω οτι πολλες μενουν στο σπιτι των γονιων τους μεχρι να μεινουν καπου αλλου, να ανεξαρτητοποιηθουν, αλλα και ακομη αν μενουν σε ξεχωριστο διαμερισμα, αν οι πιο πολλες 'απαιτουν' αργα ή γρηγορα γνωριμια με τους γονεις τους κλπ, ποσο 'επισημα' ή 'ανεπισημα' θετουν το θεμα κλπ.
Ξερω οτι -οπως λεμε σε πολλα ζητηματα- ειναι καθε περιπτωση ξεχωριστη, αλλα σε γενικες γραμμες πως το βλέπουν θα ηθελα να μου πειτε.
Πχ εγω προσωπικα, παροτι εχω τις καλυτερες προθεσεις για υγιη και μακροχρονια σχεση, δεν θελω παρε δωσε με γονεις της οποιας κοπελας. Σεβομαι οτι εχουν κανει γι αυτην, εχουν την αξια τους, και σε μια δυσκολη στιγμη δεν θα την αποτρεψω να τους σταθει, αλλα απο εκει και περα, δεν γουσταρω πολλα παρε δωσε, γνωριμιες,τραπεζωματα επισκεψεις κλπ.
Θα μου πεις, αμα την φερεις ελλαδα, ή αν πας μια δυο φορες στη χωρα τους, ποσες φορες θα σου τυχουν αυτα? Ενταξει δεν αντιλεγω, αλλα ομως αμα η αλλη ειναι κολημενη με την πατρικη της οικογενεια, μπορει να τα φερνει απο δω να τα φερνει απο κει να εχεις νταραβερι με γονεις συχνα.
Σε τετοια περιπτωση, απλα το τελειωνω, αλλα θελω να ξερω τι παιζει με ρωσιδες/πολωνεζες κλπ γενικα σ' αυτο το θεμα.
Πειτε τις εμπειριες σας, τι ξερετε κλπ.
βεβαιως και εχουν αριστη σχεση. τοσο αριστη, που τα καλοκαιρια εχρονται 20-30 συγγενεις της στο εξοχικό σου, τρωνε και πινουν τσαμπα και αν ειναι και εντελς γαιδουρια σου ζητανε και τα ναυλα. το επαθε φιλος με ουγγαρεζα.
το παραδειγμα του συναθλητη δεν ειναι σωστι γιατι ενω μιλαμε για ανατολικες αυτος εφερε παραδειγμα με ουγγαρεζες,ουτε και εγω νομιζω κατι τετοιο,αλλα πως εννοεις το ξεφτυλισμενες?ως προς τι δλδ.Καλά αυτό ξέρω τυπάκια που το πάθανε και με ελλεηνίδα.
Και τους ζητούσαν και τα κουνιαδάκια λεφτά να πάνε να γαμήσουν σε ρδέλο !!!!!!
Τι πάει να πει όμως;
Ότι οι Ουγγαρέζες είναι πιο ξεφτυλισμένες συνολικά από τις γυναίκες της πρώην-ΕΣΣΔ ή
της Πολωνίας-Βουλγαρίας;;;;;;
Χλωμό .....
δεν βαζεις στην ερωτηση σου προηποθεσεις,οπως θα μενης ελλαδα με την κοπελλα?εξωτερικο? που?οταν λες μακροχρονια σχεση πως την εννοεις,χωρια?μαζι?δεν μπορεις να ξεκοψης εναν ανθρωπο απο τους γονεις της,συγγενεις της,και βεβαια καποια τραπεχωματα και βολτες θα γινονται,εσυ δλδ.τι θα λες στους γονεις σου?
να σκεφτης πολυ καλα αυτο που θα κανης ολες οι γυναικες ειναι κολλημενες με τις μανες τους,και συνηθως περναει η γνωμη τους,αλλα στο χερι σου ειναι να ειναι υγιεις η σχεση σου!!Προς το παρον διαμονη ελλαδα, αργοτερα μαλλον εξωτερικο, παντα οτι θα μενουμε μαζι σκοπευω, οχι σχεση απο αποσταση(εκτος απο την αρχη, μεχρι να δεσει η γνωριμια φυσικα).
Δεν μιλω για ξεκομα σχεσεων σε καμια περιπτωση, μιλω για το στενο μαρκαρισμα σε σημειο αρρωστιας που εχω δει σε ελληνιδες κορες-μαναδες, που μονο στο κρεβατι δεν τις βαζουν.
Αυτα δεν θελω. Ετσι δεν ειναι πολλες ελληνιδες? Ετσι κι οι ανατολικοευρωπαιες;
Κι αφου ειναι κολημενες, εσεις πως το χειριζεστε το θεμα?
Και τρελογκα να ειναι η μανα,παλι κολλημενες ειναι.Οι ανατολικές γενικά είναι πολύ κολλημένες με τη μάνα τους.
Και τρελογκα να ειναι η μανα,παλι κολλημενες ειναι.