ποιος σε πειραξε λυκακι?
τον απέρριψε καμιά Κρητικιά
ποιος σε πειραξε λυκακι?
οχι μπρε τετοιο γλυκοαιματο παιδι!!τον απέρριψε καμιά Κρητικιά
καληνυχτα!!!!!
λιονταρενα μην ξεχασω ευτηχως που μου το θυμησες Καλησπερα σε ολους-ες!!!!ωραία, ηταν καιρος να αλλαξει το καλημερα
Μιας και το θεμα εδω ειναι η σχεση με αλλοδαπες, για πειτε, οι ρωσιδες, πολωνεζες κλπ, οταν μιλαμε για μια σοβαρη σχεση, πως αντιμετωπιζουν το θεμα της σχεσης σχετικα με τους γονεις τους;
Εννοω οτι πολλες μενουν στο σπιτι των γονιων τους μεχρι να μεινουν καπου αλλου, να ανεξαρτητοποιηθουν, αλλα και ακομη αν μενουν σε ξεχωριστο διαμερισμα, αν οι πιο πολλες 'απαιτουν' αργα ή γρηγορα γνωριμια με τους γονεις τους κλπ, ποσο 'επισημα' ή 'ανεπισημα' θετουν το θεμα κλπ.
Ξερω οτι -οπως λεμε σε πολλα ζητηματα- ειναι καθε περιπτωση ξεχωριστη, αλλα σε γενικες γραμμες πως το βλέπουν θα ηθελα να μου πειτε.
Πχ εγω προσωπικα, παροτι εχω τις καλυτερες προθεσεις για υγιη και μακροχρονια σχεση, δεν θελω παρε δωσε με γονεις της οποιας κοπελας. Σεβομαι οτι εχουν κανει γι αυτην, εχουν την αξια τους, και σε μια δυσκολη στιγμη δεν θα την αποτρεψω να τους σταθει, αλλα απο εκει και περα, δεν γουσταρω πολλα παρε δωσε, γνωριμιες, τραπεζωματα, επισκεψεις κλπ.
Θα μου πεις, αμα την φερεις ελλαδα, ή αν πας μια δυο φορες στη χωρα τους, ποσες φορες θα σου τυχουν αυτα? Ενταξει δεν αντιλεγω, αλλα ομως αμα η αλλη ειναι κολημενη με την πατρικη της οικογενεια, μπορει να τα φερνει απο δω να τα φερνει απο κει να εχεις νταραβερι με γονεις συχνα.
Σε τετοια περιπτωση, απλα το τελειωνω, αλλα θελω να ξερω τι παιζει με ρωσιδες/πολωνεζες κλπ γενικα σ' αυτο το θεμα.
Πειτε τις εμπειριες σας, τι ξερετε κλπ.
Σωστος,συνηθως οι ανατιλικες εχουν αριστη οικογενειακη σχεση!!!!Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά εσύ δεν είσαι που δεν θες και παιδιά/γάμους;Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (όχι μόνο γυναίκες και δη αλλοδαπές) που θα ήθελαν να περάσουν τη ζωή τους αποκομμένοι από την οικογένειά τους μόνο με τις τυπικές οικογενειακές συνεστιάσεις και χωρίς τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας;Ο μόνος λόγος που ένας άνθρωπος δε θέλει πολλά πολλά με την οικογένειά του είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους.Τότε ναι.Αν βρεις μια τέτοια κοπέλα είναι πολύ πιθανό.Οι ανατολικές όμως κατά βάση είναι πολύ δεμένες με την οικογένειά τους να ξέρεις και θέλουν να δημιουργήσουν και αυτές τη δική τους.Αν θες τόσο χειραφετημένα πράγματα να στραφείς σε καμιά δυτική.
Σωστος,συνηθως οι ανατιλικες εχουν αριστη οικογενειακη σχεση!!!!
φιλε οι ουγγαρεζες ουδεμια σχεση εχουν με ρωσιδες,ενταξη ειναι ωραιες και σεξι γυναικες αλλα η ουγγαρια ειναι και η χωρα του πορνο,εχουν ασχημες οικονομικες συνθηκες και αυτο που λες ειναι πολυ πιθανο,εκ προσωπικης πειρας ομως οι ρωσιδες δεν κανουν τετοια πραγματα!!!βεβαιως και εχουν αριστη σχεση. τοσο αριστη, που τα καλοκαιρια εχρονται 20-30 συγγενεις της στο εξοχικό σου, τρωνε και πινουν τσαμπα και αν ειναι και εντελς γαιδουρια σου ζητανε και τα ναυλα. το επαθε φιλος με ουγγαρεζα.
βεβαιως και εχουν αριστη σχεση. τοσο αριστη, που τα καλοκαιρια εχρονται 20-30 συγγενεις της στο εξοχικό σου, τρωνε και πινουν τσαμπα και αν ειναι και εντελς γαιδουρια σου ζητανε και τα ναυλα. το επαθε φιλος με ουγγαρεζα.
βαλε εκεινο το αβαταρ με τον τυπο με το καπελο.ηταν πιο ωραιο!!1ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαα και όχι μόνο οι ουγγαρέζες.....
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαα και όχι μόνο οι ουγγαρέζες.....
βαλε εκεινο το αβαταρ με τον τυπο με το καπελο.ηταν πιο ωραιο!!1
συνηλθες?
συνηλθες?
παντα!!αρχηγέ, σε μένα ομιλείς;