sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μακη το ξερω οτι θες ρωσιδα αλλα τωρα μιλα ελληνικα!!не только учил меня русский Σωτήρη είπαμε να μην βάλω κάτι στόχο θα το πετύχω!!!!!!!!!!!!!!!!!
μακη το ξερω οτι θες ρωσιδα αλλα τωρα μιλα ελληνικα!!не только учил меня русский Σωτήρη είπαμε να μην βάλω κάτι στόχο θα το πετύχω!!!!!!!!!!!!!!!!!
ανατροπη και πεναλτυ!καλησπερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μακη το ξερω οτι θες ρωσιδα αλλα τωρα μιλα ελληνικα!!
το θεμα ειναι να ξερεις τη θες να πεις αλλο η γραφη αλλο η προφορα!τι να κάνω Σώτο αφού έμπλεξα με ρωσσιδόφιλους είπα να μάθω και λίγα ρώσσικα ;)
το θεμα ειναι να ξερεις τη θες να πεις αλλο η γραφη αλλο η προφορα!
εχουν δυσκολη προφορα και πιο πολλα γραμματα απο τα δικα μας!προς το παρών ξεκίνησα με την γραφή σε λίγο θα μάθω να τα συλλαβίζω ;)
γαμω τις μεταφρασεις κανει ο γουγλης.Δ Μάκη δεν μας λέει μαλακίες σύνδεσηD Маки не рассказали нам дерьмо связи
αυτο τους λεω λουκ να μιλαν ελληνικα!!μου θελουν και ρωσικα!!!γαμω τις μεταφρασεις κανει ο γουγλης.Δ Μάκη δεν μας λέει μαλακίες σύνδεση
ε ναι!ειμαι κ περιεργη ρε γμτ κ βαριεμαι να μεταφραζω...αυτο τους λεω λουκ να μιλαν ελληνικα!!μου θελουν και ρωσικα!!!
αν και ξερω λιγα και γω βαριεμε τισ μεταφρασεις!!ε ναι!ειμαι κ περιεργη ρε γμτ κ βαριεμαι να μεταφραζω...
αυτο τους λεω λουκ να μιλαν ελληνικα!!μου θελουν και ρωσικα!!!
ειναι φιλιες δυναμεις πανιμαις?ρε φίλε αφού είπαμε ότι θα παίξουμε σε ξένο ταμπλό..πρέπει να γνωρίζουμε τον "εχθρό"!
все еще очень малы ;)
ρε φίλε αφού είπαμε ότι θα παίξουμε σε ξένο ταμπλό..πρέπει να γνωρίζουμε τον "εχθρό"!
все еще очень малы ;)
ρε φίλε αφού είπαμε ότι θα παίξουμε σε ξένο ταμπλό..πρέπει να γνωρίζουμε τον "εχθρό"!
все еще очень малы ;)
ειναι φιλιες δυναμεις πανιμαις?
то немногое, что????? φίλε wolfakis7
"εχθροs" .........προ των πυλων???????
ντα ντα
Благодаря младенец
"εχθρός" δεν λες τίποτα
http://[URL unfurl="true"]www.russianbrides180.com/uploaded_images/hot-Russian-bride-780222.jpg[/img[/URL]]
[img]http://i195.photobucket.com/albums/z52/muratos/hot_russian_girls_sexy_1/leto_087.jpg
красивый
αλλά το ξανθό μωρό το έχω ποστάρει πιο παλιά ;)