dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σωτηρηηηηηηηηηη σε κατηγορω δημοσια οτι δεν με προσκαλεσες με πμ στο καινουργιο θρεντ...αλεχ που βρισκεσε?
Εχεις να πεις κατι?????
Σωτηρηηηηηηηηηη σε κατηγορω δημοσια οτι δεν με προσκαλεσες με πμ στο καινουργιο θρεντ...αλεχ που βρισκεσε?
μολις επεστρεψα και γω γιναν πολλα σημερα και μου γυρισαν τα να μην πω εβαλα πιο πισω ενα θεμα προς συζητηση θελω τη γνωμη σου να πα την δικια μου.απο δω και περα θα βαζω ενα θεμα επι ημερισιας βασης και θα μιλαμε μονο για αυτο ,το θρεντ που ανοιξα το συνχωνευσαν και καλα σαν σπαμ που ουδεμια σχεση εχει για αυτο λιγα και καλα και ισως παρακολουθω μονο θα το δω στην πορεια!Σπιτι και χαλαρωνω Σωτο.Εσυ πως εισαι?
το καινουργιο θρεντ το συνχωνεψαν αλλου που εκει λενε μπουρδες οποτε αστο ολα οκ?ξεκινησες?επισης πιστευω οτι η φιμωση δεν ειναι καλο πραγμα!Σωτηρηηηηηηηηηη σε κατηγορω δημοσια οτι δεν με προσκαλεσες με πμ στο καινουργιο θρεντ...
Εχεις να πεις κατι?????
το καταλαβαινω φιλαρακι και εγω μια απο τα ιδια τωρα ανοιγη η σεζον και τρεχουμε υπομονη τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολαναι ρε χαβαλε κανω...ξεκινησα αλλα γαματα πολλη κουραση!!
το θεμα προς συζητηση,τι γνωμη εχετε?καθε μερα θα γινετε σε αυτο το θρεντ μια συζητηση με ενα θεμα που θα αφορα αποκλειστικα το θεμα για τις σχεσεις,παρακαλω να αποφευγονται ποσταρισματα που δεν εχουν σχεση με το θεμα,σημερινη συζητηση με θεμα ψυχολογια-ανασφαλεια αλλοδαπης σε αλλη χωρα!!!
Καλο Σωτο.Ειναι ενα θεμα που μονο ανθρωποι που εχουν σχεση με αλλοδαπη μπορουν να καταλαβουντο θεμα προς συζητηση,τι γνωμη εχετε?
απο και περα θα βαζω ενα θεμα ασ το συζηταμε οι δυο μας το ξεκιναμε απο αυριο τουλαχιστον θα σταματησουν τα σπαμ και εμεις μαζι με καποια αλλα μελοι θα βγαζουμε χρησιμα συμπερασματα τι λες?Καλο Σωτο.Ειναι ενα θεμα που μονο ανθρωποι που εχουν σχεση με αλλοδαπη μπορουν να καταλαβουν
Καμια αντιρηση.Ξερεις οτι ειμαι ανοιχτος σε οποιδηποτε συζητησηαπο και περα θα βαζω ενα θεμα ασ το συζηταμε οι δυο μας το ξεκιναμε απο αυριο τουλαχιστον θα σταματησουν τα σπαμ και εμεις μαζι με καποια αλλα μελοι θα βγαζουμε χρησιμα συμπερασματα τι λες?
ωραια αυριο το συζηταμε ειναι ενα θεμα που μου αρεση ας ξεκουραστουμε σημερα και βλεπουμε!!!Καμια αντιρηση.Ξερεις οτι ειμαι ανοιχτος σε οποιδηποτε συζητηση
ΟΚ Σωτο.Καλο βραδυωραια αυριο το συζηταμε ειναι ενα θεμα που μου αρεση ας ξεκουραστουμε σημερα και βλεπουμε!!!
καλυνηχτα ας μαζεψουμε δυναμεις για την αυριανη συζητηση!ΟΚ Σωτο.Καλο βραδυ
Θα ήθελα να μάθω ειλικρινά πώς θα αντιδρούσαν όλες αυτές οι δεσποινίδες σύζυγοι κουνιάδες και απλές ανυποψίαστες κοπέλες πώς θα αντιδρούσαν άμα διάβαζαν αυτά που γράφονται και έπαιρναν γραμμή ότι ποστάρονται φωτογραφίες τους εδώ μέσα :-
Μήπως ένα σημαντικό τους υπέρ είναι το ότι δε μιλάνε ελληνικά;
ελα σε βοηθα το τοολ μπαρ?добрый вечер Sotirof!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελα σε βοηθα το τοολ μπαρ?
ανατροπη και πεναλτυ!καλησπερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σωτηρη, στη γιορτη σου να πεις σε κανενα ρωσιδι να σου κανει δωρο κανενα sony vaio..