loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
στις ρωσσιδες δε πιανεται...προφανως και συμφωνω, αλλα οταν ποσταρεις εσυ γκομενες σιλικονατες (δε λεω για τουτη) ε δεν μπορεις να κραζεις την αλι!
στις ρωσσιδες δε πιανεται...προφανως και συμφωνω, αλλα οταν ποσταρεις εσυ γκομενες σιλικονατες (δε λεω για τουτη) ε δεν μπορεις να κραζεις την αλι!
Προσεξε το βλεμα
Ναι μολις ειχα τηλεφωνικη συνδεση με ρωσια
Τηλεφωνικη ρε συ'Οταν γυρισει η γυναικα θα εχουμε αλλου ειδους συνδεση
έτσι έτσι τηλεφωνική ή κάποιου άλλου είδους σύνδεση είχες
Τηλεφωνικη ρε συ'Οταν γυρισει η γυναικα θα εχουμε αλλου ειδους συνδεση
βασικα κτυπαμε κοκκινο μπλε ειναι τα χρωματα του φορειου μακηΠροσεξε το βλεμα
Καλα εσυ παρε κι αυτο για να μην ξεχνιομαστεέτσι έτσι κύριος στις υποχρεώσεις του ο άλεξ
Καλα εσυ παρε κι αυτο για να μην ξεχνιομαστε
βασικα κτυπαμε κοκκινο μπλε ειναι τα χρωματα του φορειου μακη
προφανως και συμφωνω, αλλα οταν ποσταρεις εσυ γκομενες σιλικονατες (δε λεω για τουτη) ε δεν μπορεις να κραζεις την αλι!
για δειξτε μου τσουπρες μου μια Ρωσσιδα που εχω ποσταρει με σιλικονατο βυζι?στις ρωσσιδες δε πιανεται...
θέλω να αγγ΄ξω το κωλάρακι της κια όχι μόνο γαμώ το φελέκι μουΚαλα εσυ παρε κι αυτο για να μην ξεχνιομαστε
Σε προετοιμαζω για αυριο.Σωτο η κουνιαδαρε άλεξ κάνω δίαιτα μια ημέρα μου έμεινε για τι μου τα κάνεις αυτά
Φύση/θέση αδύνατο,αρκέσου σε καμία !!!θέλω να αγγ΄ξω το κωλάρακι της κια όχι μόνο γαμώ το φελέκι μου
απαγορευετε μπροστα στα πληκτρολογια κινδυνος βλαβης!!προσοχη!!!θέλω να αγγ΄ξω το κωλάρακι της κια όχι μόνο γαμώ το φελέκι μου
Σε προετοιμαζω για αυριο.Σωτο η κουνιαδα
Σωτήρη έχω μπλέξει τα μπούτια μου τι χρώματα να ξεχωρίσω............
το φορείο γρήγορα να με πάρει
ρε δοτική του τρόπου με ει - το ξέρω δυστυχώς γαμώ το΄κέρατό μουΦύση/θέση αδύνατο,αρκέσου σε καμία !!!
κλεινω και ερχομαι φτανω με το πρωτο αεροπλανοΣε προετοιμαζω για αυριο.Σωτο η κουνιαδα
*Τα έχουνε απλοποιήσει τα πράγματα,λάθος αλλά συμβαίνει....ρε δοτική του τρόπου με ει - το ξέρω δυστυχώς γαμώ το΄κέρατό μου