ένα αγγελούδι επί γης
όχι μπάζο είναι πρέπει πρώτα να το εγκρίνουν οι προφέσορες(Λουκ ) του τόπικ
ένα αγγελούδι επί γης
σου ελειψε το μπινελικωμα Παπαζολη?Ασέ ρε συ ναούμε,ούτε εγώ τέτοια παπαρα δεν θα έλεγα!!!
οριστε...γ αυτην τι να πω?!κουκλα κ με κορμαρα....Ρωσσιδάκι για τους λάτρεις του είδους
Τσου!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ !!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ?!
Εεεεμ με καλοέμαθες!!!σου ελειψε το μπινελικωμα Παπαζολη?
διαφημισεις!!!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ !!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ?!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ !!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ?!
ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάριαόχι μπάζο είναι πρέπει πρώτα να το εγκρίνουν οι προφέσορες(Λουκ ) του τόπικ
Και 3 ρωσιδακια για σεναΡωσσιδάκι για τους λάτρεις του είδους
αμαν με τις κοτσανες σου!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ !!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ?!
τα βλεπεις?!Τσου!!!
αμαν με τις κοτσανες σου!
αμα δε μπορεις να καταλαβεις ρωτα την ανναμαρια να σου πει πως εχει βγει αυτη η φωτο!
κλααααααψεεεεεεεεε
στην δευτερη ειδα διαφορα !!!! στραβωθηκα τελειως !!!!!
αμαν με τις κοτσανες σου!
αμα δε μπορεις να καταλαβεις ρωτα την ανναμαρια να σου πει πως εχει βγει αυτη η φωτο!
κλααααααψεεεεεεεεε
ρε αλεξ θέλω να πεθάνω σε αυτή την πισίναΚαι 3 ρωσιδακια για σενα
Και 3 ρωσιδακια για σενα
χεστη....(και κυριολεκτικα και μεταφορικα!) :-*
Σε προετοιμαζω για εξοδο βραδυνηάλεξ με κακομαθαίνεις ρε συ και δεν θέλω να αποκλίνω από την δίαιτα που κάνω
ρε φιλε gamisterix μου θυμίζεις τους λεγόμενους γκομενοφύλακεςMέγιστε memosan,
Σήμερα...πόσες ;