You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 501K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αποκλειστικο:
Η αλιντισσα μετα την επομενη εγχειρηση...
http://[URL unfurl="true"]www.adrants.com/images/jawbone2.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
τι γλυκεια μανουλα!!!!το γκομενακι της Βελβυς ναουμε...
Επισκέπτης
το γκομενακι της Βελβυς ναουμε...
νι
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
και αν τις φερθης σωστα και τηρης τα λεγομενα σου και αισθανετε ασφαλης τοτε να δης τη γλυκια θα ειναι μαζι σου για παντα!!!Τι γλυκες φατσουλες ειναι αυτες, να τις πιεις στο ποτηρι!!!
παρεπιπτοντως.. Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ !!!!!!!και αν τις φερθης σωστα και τηρης τα λεγομενα σου και αισθανετε ασφαλης τοτε να δης τη γλυκια θα ειναι μαζι σου για παντα!!!
ηλιθιες ειναι που σε κοιτανε μονο στην τσεπη, λιγο αν δεν περασουν καλα πανε στον επομενο για πλακα! (εχω πολυ γνωστη και φιλη και ξερω τι σας λεω, μου τα εχει πει απο πρωτο χερι)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια εγω εχω περαση παρα πολλα και με στηριξε και οικονομικα ειναι να σε θελη για απλα κοριτσια μιλαμε!συνηθως ειναι μυστικοπαθης πως στα λεει εσενα?παρεπιπτοντως.. Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ !!!!!!!
ηλιθιες ειναι που σε κοιτανε μονο στην τσεπη, λιγο αν δεν περασουν καλα πανε στον επομενο για πλακα! (εχω πολυ γνωστη και φιλη και ξερω τι σας λεω, μου τα εχει πει απο πρωτο χερι)
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια εγω εχω περαση παρα πολλα και με στηριξε και οικονομικα ειναι να σε θελη για απλα κοριτσια μιλαμε!
ποσα χρονια ειστε μαζι?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
πως και ετσι μεταμεσονυχτια σαν τον βρυκολακα?παμε στα 3 χρονια!!!!ποσα χρονια ειστε μαζι?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
[size=25pt]ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια[/size]
αυτο το θυμαστε άραγε και οταν κραζετε τις ελλεηνιδες?
εχει κοψει το καπνισμα.......και τους αντρες τυπε, γιαυτο!πως και ετσι μεταμεσονυχτια σαν τον βρυκολακα?παμε στα 3 χρονια!!!!
και εγω δλδ που δεν εχω κοψει ουτε τους αντρες ουτε το καπνισμα?εχει κοψει το καπνισμα.......και τους αντρες τυπε, γιαυτο!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
πολιτικη μου ειναι να μην κραζω κανενα φυσικα και δεν ειναι ολες ιδιες αυριο θα ριξω νεο θρεντ θα χουμε νεο μπεστ σελερ!!!!αυτο το θυμαστε άραγε και οταν κραζετε τις ελλεηνιδες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187