μακη εισαι ετοιμος να ζησεις στιγμες τετοιες σαν της φωτο το διδινο?
εννοείται για φτιάξε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ακονισε λιγο τα αγγλικα λιγα ρωσικα βασικα εγω και βλεπουμε!!!εννοείται για φτιάξε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μιλατε σε δικη σας διαλεκτο για να μην σας καταλαβαινουμε ε?![]()
ακονισε λιγο τα αγγλικα λιγα ρωσικα βασικα εγω και βλεπουμε!!!
οχι βολβο μου εγω και ο μακης μπορει να περπατησουμε στους δρομους του λετο!!!!μιλατε σε δικη σας διαλεκτο για να μην σας καταλαβαινουμε ε?![]()
ζεστο το σερβιρης σαν τον μαμαλακη να ουμε!!!!![]()
![]()
Μελαγχρινάκι από το κάτωθεν περιοδικό
ζεστο το σερβιρης σαν τον μαμαλακη να ουμε!!!!
μακη τα ιδια θα μας πουν παλι οι ελληνιδες θα οριοντε οι αλλοι θα κραζουν τελικα ξερεις τι μενει η γευση απο το ουζο που θα πιουμε εμεις για οσους ξερουν απο ουζο!!!πάντα![]()
υπάρχουν πολύ όμορφες ρωσσίδες που είναι μελαχρινές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα δεις αυτους που πρεπει.![]()
στηρίζομαι πάνω σου ελπίζω να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους.............
μακη τα ιδια θα μας πουν παλι οι ελληνιδες θα οριοντε οι αλλοι θα κραζουν τελικα ξερεις τι μενει η γευση απο το ουζο που θα πιουμε εμεις για οσους ξερουν απο ουζο!!!
που να πιεις την βοτκα την 70αρα θα ανατιναχτεις!!!καλά εννοείται,άλλο πράμα το ούζο δυνατό το άτιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα δεις αυτους που πρεπει.
που να πιεις την βοτκα την 70αρα θα ανατιναχτεις!!!
ξερεις τι ειναι μακη να σηκωνεις αυτα τα ποδια?για οριτζιναλ ρωσικη λεω βοτκα!!ζταλον οι 11 τιγρεις την εχω σπιτι σε τριγωνο μπουκαλι.κοίτα εσύ τώρα αυτό!!!!!!!!!!!!!!
ξερεις τι ειναι μακη να σηκωνεις αυτα τα ποδια?για οριτζιναλ ρωσικη λεω βοτκα!!ζταλον οι 11 τιγρεις την εχω σπιτι σε τριγωνο μπουκαλι.
μακη δεν πινω αλλα να εισαι γνωστης των πραγματων ειναι καλο!εσύ θα ξέρεις καλύτερα θα το έχεις σπουδάσει το αλκόολ![]()
ωραία τα πόδα της δεσποινίδος αν έλειπε το φόρεμα θα ήταν ακόμα καλύτερα![]()
![]()