Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τα παιδακια δεν φταινε σε τιποτα. Και για μενα ολα ιδια ειναι. Μπασταρδα και μη. Αλλα οι μαναδες που κανουν παιδακια με τον γκομενο αντι με τον αντρα τους ειναι για πολλες κλωτσιες. Με τις καριολες αυτες τα παιρνω,
οχι με τα παιδιακια.

Προσωπικα θα υιοθετουσα παιδι με την γυναικα μου και θα το μεγαλωνα σαν να ηταν αιμα μου.

Επειδη λοιπον δεν με ξερετε, λιγα τα λογια σας.
Πειτε μας τωρα εσεις οι ειδικες κανενα καλο βερνικι για κερατα. Γιατι ποτε δεν ξερεις...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για αυτούς που γκαστρώνουν τις γκόμενές τους τι έχεις να πεις;Τις εκτός γάμου εννοω.Γιατί έχουμε άφθονα τέτοια παραδείγματα ΚΑΙ εντός του φόρουμ :s&m_3:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Για αυτούς που γκαστρώνουν τις γκόμενές τους τι έχεις να πεις;Τις εκτός γάμου εννοω.Γιατί έχουμε άφθονα τέτοια παραδείγματα ΚΑΙ εντός του φόρουμ :s&m_3:

Ωπα, αμα η αλλη γαμιεται ανευ καποτας και χωρις να παιρνει το χαπι δεν ξερει οτι ισως γινει στραβη? Δηλαδη αβ μεινει εγκυος φταιει μονο ο αντρας?

Αμα την γκαστρωσεις υπαρχουν 3 λυσεις. Η παντρευεσαι ή απλα αναγνωριζεις το παιδι και κανεις αυτο που πρεπει ή αμβλωση, με την οποια ειμαι αντιθετος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

πιστευεις τις μαλακιες που λενε οι γαμηκουλες εδω?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι εγινε πουτσαρα μου?
κατι ακουσα οτι θα δινουν πλεον ευκολα στα ροσιδια βιζα χορισ ταλεποριεσ και παπαριεσ ,για να ερχοντε για διακοπεσ στιν πορνοχορα μασ!!!!
βλεπο ολουσ τουσ ελινεσ χιστεσ να παντρευοντε ροσιδια!!!!
αντε να ξιπνανε σιγα σιγα οι μαλακεσ οι ελινεσ και να μιν ειναι ιποδουλοι τον ελεινιδον.
ξαναπεστο τυπε.και εγω το ακουσα αυτο.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ωπα, αμα η αλλη γαμιεται ανευ καποτας και χωρις να παιρνει το χαπι δεν ξερει οτι ισως γινει στραβη? Δηλαδη αβ μεινει εγκυος φταιει μονο ο αντρας?

Αμα την γκαστρωσεις υπαρχουν 3 λυσεις. Η παντρευεσαι ή απλα αναγνωριζεις το παιδι και κανεις αυτο που πρεπει ή αμβλωση, με την οποια ειμαι αντιθετος.

Εννοώ τις παράνομες γκόμενες.Πώς να στο πω πιο απλά;Τι σχέση έχει το χάπι ή μη;Την ίδια πουστιά δεν κάνουν και οι άντρες και οι γυναίκες;Οι μεν έχουν εξωσυζυγικές γκόμενες τις οποίες ενίοτε γκαστρώνουν οι δε ενίοτε γκστρώνονται από τους εξωσυζυγικούς τους γκόμενους.Η πράξη παραμένει το ίδιο κατάπτυστη.Οι τόσοι (να μην αναφέρω μόνο στο φόρουμ) που έχουν γκόμενες ή οι τόσοι αγαπούληδες που έχουν γυναίκα και παιδιά και τα σκάνε στις πουτάνες και τις κερνάνε ταξιδάκια και δωράκια απο το εισόδημα του σπιτιού τους είναι καλύτεροι από τις "καριόλες" που γαμιούνται και γκαστρώνονται;Στην τελική ο καθένας όπου βρίσκει να τα κάνει τα κάνει και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εννοώ τις παράνομες γκόμενες.Πώς να στο πω πιο απλά;Τι σχέση έχει το χάπι ή μη;Την ίδια πουστιά δεν κάνουν και οι άντρες και οι γυναίκες;Οι μεν έχουν εξωσυζυγικές γκόμενες τις οποίες ενίοτε γκαστρώνουν οι δε ενίοτε γκστρώνονται από τους εξωσυζυγικούς τους γκόμενους.Η πράξη παραμένει το ίδιο κατάπτυστη.Οι τόσοι (να μην αναφέρω μόνο στο φόρουμ) που έχουν γκόμενες ή οι τόσοι αγαπούληδες που έχουν γυναίκα και παιδιά και τα σκάνε στις πουτάνες και τις κερνάνε ταξιδάκια και δωράκια απο το εισόδημα του σπιτιού τους είναι καλύτεροι από τις "καριόλες" που γαμιούνται και γκαστρώνονται;Στην τελική ο καθένας όπου βρίσκει να τα κάνει τα κάνει και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

σηκωνει συζητηση το θεμα. Βασικα ελπιζω πως αν ποτε παντρευτω θα ειμαι πολυ καλα με την γυναικα μου και δεν θα γαμαω αλλες. Τωρα το τι κανουν οι αλλοι δεν με καιει τοσο πολυ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απαντησα ηδη. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗς ΚΥΡΙΑΣ. ΟΚ?

Αν δεν το καταλαβαινετε θα φταιει το αιμα που χασατε λογω περιοδου...και λειπει απο τον εγκεφαλο.
ρε το παρατραβας παρα πολυ.αμα δεν μπορεις να κοντρολαρεις τις μαλακιες που πετας καλυτερα να μην συμετεχεις στην συζητηση.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τι εγινε πουτσαρα μου?
κατι ακουσα οτι θα δινουν πλεον ευκολα στα ροσιδια βιζα χορισ ταλεποριεσ και παπαριεσ ,για να ερχοντε για διακοπεσ στιν πορνοχορα μασ!!!!
βλεπο ολουσ τουσ ελινεσ χιστεσ να παντρευοντε ροσιδια!!!!
αντε να ξιπνανε σιγα σιγα οι μαλακεσ οι ελινεσ και να μιν ειναι ιποδουλοι τον ελεινιδον.
πορνοτσιτσιναρα μου χαθηκαμε...

ποσες και σημερα χυστη μου? ;)

Υ.Γ.οι μεμοθεωριες ζουν και βασιλευουν και τη ζωη των Ελληνων ομορφαινουν, πολλοι οι ευεργετηθεντες ;) ξερεις τι εννοω

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε το παρατραβας παρα πολυ.αμα δεν μπορεις να κοντρολαρεις τις μαλακιες που πετας καλυτερα να μην συμετεχεις στην συζητηση.

:birdman:

Ξερω πολυ καλα τι ειπα, δεν περιμενα απο εναν  :jerking: να μου πει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πορνοτσιτσιναρα μου χαθηκαμε...

ποσες και σημερα χυστη μου? ;)

Υ.Γ.οι μεμοθεωρειες ζουν και βασιλευουν και τη ζωη των Ελληνων ομορφαινουν, πολλοι οι ευεργετηθεντες ;) ξερεις τι εννοω
ο ξαδελφος μου εχει χτυπησει ρωσσιδακι μεσω icq το οποιο θα ερθει ελλαδα τον ιουλιο.μιλαγανε με καμερα και μου επεσε το σαγονι.πολυεργαλειο.αλλα τους δυσκολεψανε πολυ μου ελεγαν με την βιζα.γιατι ετσι ρε?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ο ξαδελφος μου εχει χτυπησει ρωσσιδακι μεσω icq το οποιο θα ερθει ελλαδα τον ιουλιο.μιλαγανε με καμερα και μου επεσε το σαγονι.πολυεργαλειο.αλλα τους δυσκολεψανε πολυ μου ελεγαν με την βιζα.γιατι ετσι ρε?

δαχτυλος ελληνιδων...

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σηκωνει συζητηση το θεμα. Βασικα ελπιζω πως αν ποτε παντρευτω θα ειμαι πολυ καλα με την γυναικα μου και δεν θα γαμαω αλλες. Τωρα το τι κανουν οι αλλοι δεν με καιει τοσο πολυ.

Μιας και είσαι λοιπόν πολύυυυ έξω από το χορό καλό θα ήταν να μην βγάζεις τόσο βιαστικά συμπεράσματα.Γιατί ΚΑΙ οι καριόλες που ξενογαμιούνται και ίσως μένουν έγκυες αλλά ΚΑΙ οι αγαπούληδες που σκάνε τα λεφτά του φροντιστηρίου των παιδιών τους στις πουτάνες προφανώς έχουν κάποιο λόγο που το κάνουν.Και επειδή δεν γνωρίζουμε το τι γίνεται ανάμεσα στα ζευγάρια καλό θα ήταν να μην βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε τους ανθρώπους.Φυσικά υπάρχουν και οι απλοί σκατάνθρωποι που δεν έχουν ιερό και όσιο.Δεν είναι όλοι "οσιομάρτυρες" που "αναγκάζονται" να ξεπέσουν σε αυτές τις καταστάσεις πάντοτε υπήρχαν οι καριόλες και πάντοτε υπήρχαν οι πούστηδες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μιας και είσαι λοιπόν πολύυυυ έξω από το χορό καλό θα ήταν να μην βγάζεις τόσο βιαστικά συμπεράσματα.Γιατί ΚΑΙ οι καριόλες που ξενογαμιούνται και ίσως μένουν έγκυες αλλά ΚΑΙ οι αγαπούληδες που σκάνε τα λεφτά του φροντιστηρίου των παιδιών τους στις πουτάνες προφανώς έχουν κάποιο λόγο που το κάνουν.Και επειδή δεν γνωρίζουμε το τι γίνεται ανάμεσα στα ζευγάρια καλό θα ήταν να μην βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε τους ανθρώπους.Φυσικά υπάρχουν και οι απλοί σκατάνθρωποι που δεν έχουν ιερό και όσιο.Δεν είναι όλοι "οσιομάρτυρες" που "αναγκάζονται" να ξεπέσουν σε αυτές τις καταστάσεις πάντοτε υπήρχαν οι καριόλες και πάντοτε υπήρχαν οι πούστηδες.

Αυτο ειναι δικαιολογια για τα παιδακια που κανουν με τον γκομενο ενω ειναι παντρεμενες?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες ,επειδη μιλατε για γκαστρωματα ,σας ενημερωνω οτι:
Υπαρχει το λεγομενο χαπι της επομενης ημερας.Αντισυλληπτικο
που εμποδιζει την εμφυτευση του ωαριου ,με επιτυχια κοντα στο 100% .
Μπορειτε να το αγορασετε ,ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ και κοστιζει το κουτακι γυρω στα 10 ευρω.Αν σπασει η καποτα ,δωστε στην γκομενα να το πιει .Ενα απο τα εμπορικα ονοματα ειναι το NORLEVO.
Επισης αν δεν σπασει η καποτα ,αφου αλλωστε δεν την ...φορεσατε ,και χυσετε μεσα ,δωστε της παλι να το πιει.
Συμβουλη φιλου γυναικολογου ,δωσε 10 ευρω και εχε στη τσεπη το NORLEVO (η καποιο αλλο παρεμφερες) ,και θα λες ,κυρα μου και με, και χωρις ,σε βολευω (Με το νορλεβο).

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γιατι δεν ηθελε να φερει Πακιστανο..... τοτε θαταν πολυ πιο ευκολα τα πραγματα...

Επισκέπτης
Οι γρικ λοβερσ αρχιζουν και ξιπνανε  σιγα σιγα.....αλλα ειναι προβατα οι χιστιδεσ ρε πεδακι μου...
αντε βρε πανιβλακοδεσ οντα γκρικ λοβερ ξιπνιστε και μιν ειστε δουλοι τον ελεινιδον!
δεν καταλαβετε επιτελουσ οτι σας εχουν ευνουχισι οι ψολεσ?
τοσα ομορφα αγγελακια μασ περιμενουν πουτσαραδεσ μασ!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες ,επειδη μιλατε για γκαστρωματα ,σας ενημερωνω οτι:
Υπαρχει το λεγομενο χαπι της επομενης ημερας.Αντισυλληπτικο
που εμποδιζει την εμφυτευση του ωαριου ,με επιτυχια κοντα στο 100% .
Μπορειτε να το αγορασετε ,ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ και κοστιζει το κουτακι γυρω στα 10 ευρω.Αν σπασει η καποτα ,δωστε στην γκομενα να το πιει .Ενα απο τα εμπορικα ονοματα ειναι το NORLEVO.
Επισης αν δεν σπασει η καποτα ,αφου αλλωστε δεν την ...φορεσατε ,και χυσετε μεσα ,δωστε της παλι να το πιει.
Συμβουλη φιλου γυναικολογου ,δωσε 10 ευρω και εχε στη τσεπη το NORLEVO (η καποιο αλλο παρεμφερες) ,και θα λες ,κυρα μου και με, και χωρις ,σε βολευω (Με το νορλεβο).

Αυτο το χαπι ειναι για περιστασιακη χρηση. Δεν πρεπει να το παιρνει καθε τρεις και λιγο μια κοπελα. Αν θελει ελευθερο σεξ πρεπει να παιρνει αντισυλληπτικα.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο το χαπι ειναι για περιστασιακη χρηση. Δεν πρεπει να το παιρνει καθε τρεις και λιγο μια κοπελα. Αν θελει ελευθερο σεξ πρεπει να παιρνει αντισυλληπτικα.

Αν και δεν το συνηθίζω θα συμφωνήσω μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom