Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο άλλος πίνει μπύρες με Λιβανέζους , γίνονται λιώμα( :2funny: ) και κοιμούνται σπίτι του λέει...Ε ρε παρακμή ..Παίζουνε και Θανάση στο τσακίρ κέφι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρακμήηηηηη...
(Εχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του και τα παιδιά μας)
τρεχεις δεν ειπε τι ειναι οι φιλοι του!

Επισκέπτης
Το ζευγαρι ειναι ευτυχισμενο, ΚΑΝΕΙΣ δεν κανει κατι χωρις να το θελει. Ειναι 2 νεοι μορφωμενοι ανθρωποι, και αναμεσα τους υπαρχει αλληλοσεβασμος.

ωραια εσυ που εισαι νηφαλιος και γαμάτος ολο το χρονο, μπορεις να συγκρινεις αυτο που ειπες τωρα με αυτο εδω:

Ο αλλος εδω ειναι παντρεμενος με Λιβανεζα, δεν του σπαει τα αρχιδια, ουτε εχει πονοκεφαλο  οταν ο αλλος θελει σεξ. Μαλιστα  το θεωρει υποχρεωση της να ειναι "διαθεσιμη" στον αντρα της ανα πασα στιγμη.
αντιθετως της λεει να κανει οτι θελει ο αντρας της.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ρε τι καθεστε και λετε... ειναι δεδομενο οτι ολο και περισοτεροι ανδρες πρωτιμουν της ξενες αυτο τα λεει ολα..
τωρα αν στα ματια των Ελληνιδον αυτα μοιαζουν μεμονομενα περιστατικα ,η βολευονται με την χαζη δικαιολογια οτι ολες οι ξενες ειναι πουτανες και μολις μας αρμεξουν θα την κανουν.. εγω θα τους πω το εξης,ξυπνατε κυριες μου πριν να ειναι πολλη αργα..γιατη λιγο ακομα να συνεχισεται ετσι μετα για να μας ξανακανεται να σας δοσουμε σημασια θα πρεπει να πεσεται ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλληηηηηηηηη χαμηλα,και αυτο δεν θα σας αρεσει καθολου,και πιστεβω οτι δεν θα αρεσει και σε εμας..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ωραια εσυ που εισαι νηφαλιος και γαμάτος ολο το χρονο, μπορεις να συγκρινεις αυτο που ειπες τωρα με αυτο εδω:

Οσο παραξενο και να σου φαινεται, αυτα τα δυο ισχυουν ταυτοχρονα. Υπαρχει αγαπη και αλληλοσεβασμος σε σημειο που ακομα και το οτι εχουν διαφορετικη θρησκεια δεν αποτελει καθολου προβλημα.

Και επισης δεν υπαρχει κακια πεθερα στην ιστορια...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Οσο παραξενο και να σου φαινεται, αυτα τα δυο ισχυουν ταυτοχρονα. Υπαρχει αγαπη και αλληλοσεβασμος σε σημειο που ακομα και το οτι εχουν διαφορετικη θρησκεια δεν αποτελει καθολου προβλημα.

αδελφέ αν βγάλεις άκρη και συμπέρασμα πές μου και μένα.δεν καταλαβαίνει το απλό...
ότι μόνο που κάθεται και συζητάει κάτι τέτοιο είναι λάθος από μόνο του...όποιος κατάλαβε...

Επισκέπτης

αλλα λογια να αγαπιομαστε.

πες μου πώς ειναι δυνατον να λες, οτι εισαι υποχρεωμενη να του καθεσαι ακομα κι οταν δεν εχεις ορεξη για Χ Ψ λογους απλα γτ ο αλλος θελει, αλλα απο την αλλη θα κανεις κι οτι θελεις γτ υπαρχει αλληλοσεβασμος!

και σου ξαναλεω. δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις τπτ. οοοοτι κανεις, οοοσα κανεις, πηγαζουν απο την ευχαριστηση του να κανεις τον αλλον ευτυχισμενο γτ τον λατρευεις. αλλα δε θα πατας τα δικα σου θελω, επειδη 'συγκρουονται' με τα δικα του.

και η κακια πεθερα δεν ειναι 'προνομιο' μονο των αντρων αλλα και των γυναικων.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αλλα λογια να αγαπιομαστε.

πες μου πώς ειναι δυνατον να λες, οτι εισαι υποχρεωμενη να του καθεσαι ακομα κι οταν δεν εχεις ορεξη για Χ Ψ λογους απλα γτ ο αλλος θελει, αλλα απο την αλλη θα κανεις κι οτι θελεις γτ υπαρχει αλληλοσεβασμος!

και σου ξαναλεω. δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις τπτ. οοοοτι κανεις, οοοσα κανεις, πηγαζουν απο την ευχαριστηση του να κανεις τον αλλον ευτυχισμενο γτ τον λατρευεις. αλλα δε θα πατας τα δικα σου θελω, επειδη 'συγκρουονται' με τα δικα του.

και η κακια πεθερα δεν ειναι 'προνομιο' μονο των αντρων αλλα και των γυναικων.

Καλα κρασια...
ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ να καταλαβεις ποσο διαφορετικες ειναι στα μυαλα οι γυναικες πιο ανατολικου στυλ....

Κοιτα το ιδανικο ειναι οι συμπεθερες να ειναι 4 ωρες μακρια με το αεροπλανο απο εκει που θα μενω εγω...

Επισκέπτης
Αμα θελετε να μην λεω για τα μπασταρδα, να μην κανετα παιδια με τον γκομενο αλλα με τους αντρες σας. :birdman:
Επειδή η παράθεση έγινε σε μένα που τυγχαίνει να έχω παιδιά με τον νόμιμο πρώην σύζηγο μου,πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ πως μιλάς.Για μένα θα λες οτι θες ,για τα παιδιά μου δεν θα μιλάς.Ουτε με ξέρεις ουτε σε ξέρω για να λες παπαριες αβέρτα πίσω απο ένα νικ.Εμένα χαρακτήρισε με οπως γουσταρεις .

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή η παράθεση έγινε σε μένα που τυγχαίνει να έχω παιδιά με τον νόμιμο πρώην σύζηγο μου,πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ πως μιλάς.Για μένα θα λες οτι θες ,για τα παιδιά μου δεν θα μιλάς.Ουτε με ξέρεις ουτε σε ξέρω για να λες παπαριες αβέρτα πίσω απο ένα νικ.Εμένα χαρακτήρισε με οπως γουσταρεις .

ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΡΘΗΚΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. Ανεφερα τι γινεται στους παιδιατρους γενικα...

Ναι νομιζω πως εισαι ο τυπος γυναικας που αντιπαθω ιδιαιτερα, αλλα τα παιδακια σου δεν φταινε σε κατι για να πω κατι για αυτα.

Επισκέπτης

γτ λογαριασμο θα του δωσεις πώς και γιατι?
οποιος κρινει παιδια κατα τετοιο τροπο, ειναι ηδη περιορισμενης ευθυνης.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
γτ λογαριασμο θα του δωσεις πώς και γιατι?
οποιος κρινει παιδια κατα τετοιο τροπο, ειναι ηδη περιορισμενης ευθυνης.

Απαντησα ηδη. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗς ΚΥΡΙΑΣ. ΟΚ?

Αν δεν το καταλαβαινετε θα φταιει το αιμα που χασατε λογω περιοδου...και λειπει απο τον εγκεφαλο.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Απαντησα ηδη. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗς ΚΥΡΙΑΣ. ΟΚ?

Αν δεν το καταλαβαινετε θα φταιει το αιμα που χασατε λογω περιοδου...και λειπει απο τον εγκεφαλο.

Εχουν χάσει πολλά και έχουν να χάσουν ακόμα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Τα παιδακια δεν φταινε σε τιποτα. Και για μενα ολα ιδια ειναι. Μπασταρδα και μη. Αλλα οι μαναδες που κανουν παιδακια με τον γκομενο αντι με τον αντρα τους ειναι για πολλες κλωτσιες. Με τις καριολες αυτες τα παιρνω,
οχι με τα παιδιακια.

Προσωπικα θα υιοθετουσα παιδι με την γυναικα μου και θα το μεγαλωνα σαν να ηταν αιμα μου.

Επειδη λοιπον δεν με ξερετε, λιγα τα λογια σας.
Πειτε μας τωρα εσεις οι ειδικες κανενα καλο βερνικι για κερατα. Γιατι ποτε δεν ξερεις...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητέ sotirof εύγε! :thumbsup: "Άναψε" πάλι η κουβέντα! Σημαίνει ότι είναι θέμα που μας απασχολεί, αφού υπάρχουν τόσο αντιπαρατιθέμενες απόψεις. Καλό αυτό!
Και σε σένα ... καλό βόλι! ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Eλλεηνιδες κλαααααψτεεεεεεεε και τα μυαλα στα καγλελααααα!!!

60% περισσοτερες Ρωσσιδες φετος το καλοκαιρι στην Ελλαδαααα

τρεξτε να αγορασετε αδιαβροχους δονητες για να μη βραχυκυκλωσουν απο το κλαμα σας λεμεεε

:2funny:

Επισκέπτης
δεν αναφερθικε σε εσενα.
ιρεμα ...

Επισκέπτης
Eλλεηνιδες κλαααααψτεεεεεεεε και τα μυαλα στα καγλελααααα!!!

60% περισσοτερες Ρωσσιδες φετος το καλοκαιρι στην Ελλαδαααα

τρεξτε να αγορασετε αδιαβροχους δονητες για να μη βραχυκυκλωσουν απο το κλαμα σας λεμεεε

:2funny:
τι εγινε πουτσαρα μου?
κατι ακουσα οτι θα δινουν πλεον ευκολα στα ροσιδια βιζα χορισ ταλεποριεσ και παπαριεσ ,για να ερχοντε για διακοπεσ στιν πορνοχορα μασ!!!!
βλεπο ολουσ τουσ ελινεσ χιστεσ να παντρευοντε ροσιδια!!!!
αντε να ξιπνανε σιγα σιγα οι μαλακεσ οι ελινεσ και να μιν ειναι ιποδουλοι τον ελεινιδον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom