Από τα Γκράβαρα. εχω κατι αυτοκολητο για διαβατηριο,σωπα και εστρωσε!!!!!!
OP OP sotirof Τιμημένος Εγγρ. 26 Ιαν 2010 Μηνύματα 10.069 Κριτικές 44 Like 27 Πόντοι 1.396 16 Απρ 2010 #2.001 voltaire45 έγραψε: Από τα Γκράβαρα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχω κατι αυτοκολητο για διαβατηριο,σωπα και εστρωσε!!!!!!
voltaire45 έγραψε: Από τα Γκράβαρα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχω κατι αυτοκολητο για διαβατηριο,σωπα και εστρωσε!!!!!!
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.002 το καλητερο ψαρι ειναι η προβατινα
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 16 Απρ 2010 #2.003 velvy έγραψε: ρε αντε ψοφα Κλικ για ολόκληρη προβολή... ντροπη σου ρε. και αν ψοφησω?
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.004 Σωτηρη λεγε ρε πως πανε τα πραγματα.. εχουμε κανα νεο??
Επισκέπτης 16 Απρ 2010 #2.005 ektor lopez έγραψε: ντροπη σου ρε. και αν ψοφησω? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ε δε θα το ξερω, οποτε μηδεν τυψεις παρατα με, βαριεμαι :-
ektor lopez έγραψε: ντροπη σου ρε. και αν ψοφησω? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ε δε θα το ξερω, οποτε μηδεν τυψεις παρατα με, βαριεμαι :-
OP OP sotirof Τιμημένος Εγγρ. 26 Ιαν 2010 Μηνύματα 10.069 Κριτικές 44 Like 27 Πόντοι 1.396 16 Απρ 2010 #2.006 dimitrisniva έγραψε: το καλητερο ψαρι ειναι η προβατινα Κλικ για ολόκληρη προβολή... γεια σου μητσαρα ειναι βαρεια στην χωνεψη...
dimitrisniva έγραψε: το καλητερο ψαρι ειναι η προβατινα Κλικ για ολόκληρη προβολή... γεια σου μητσαρα ειναι βαρεια στην χωνεψη...
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 16 Απρ 2010 #2.007 velvy έγραψε: ε δε θα το ξερω, οποτε μηδεν τυψεις παρατα με, βαριεμαι :- Κλικ για ολόκληρη προβολή... :o μωρη βρωμα...
velvy έγραψε: ε δε θα το ξερω, οποτε μηδεν τυψεις παρατα με, βαριεμαι :- Κλικ για ολόκληρη προβολή... :o μωρη βρωμα...
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.008 sotirof έγραψε: γεια σου μητσαρα ειναι βαρεια στην χωνεψη... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φιλε τρος οσο μπορεις μετα κουμπονεις και μια σουρωτη και τρος και αλο τοσο
sotirof έγραψε: γεια σου μητσαρα ειναι βαρεια στην χωνεψη... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φιλε τρος οσο μπορεις μετα κουμπονεις και μια σουρωτη και τρος και αλο τοσο
Επισκέπτης 16 Απρ 2010 #2.009 ektor lopez έγραψε: :o μωρη βρωμα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ισοπεδωσα τα ονειρα που εκανες για μενα? οιμε..
ektor lopez έγραψε: :o μωρη βρωμα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ισοπεδωσα τα ονειρα που εκανες για μενα? οιμε..
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 16 Απρ 2010 #2.010 velvy έγραψε: ισοπεδωσα τα ονειρα που εκανες για μενα? οιμε.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... α γαμησου ρε. να θες να πεθανω
velvy έγραψε: ισοπεδωσα τα ονειρα που εκανες για μενα? οιμε.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... α γαμησου ρε. να θες να πεθανω
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.011 ektor lopez έγραψε: α γαμησου ρε. να θες να πεθανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαλλον σε ευχη μου φερνει αυτο
ektor lopez έγραψε: α γαμησου ρε. να θες να πεθανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαλλον σε ευχη μου φερνει αυτο
Επισκέπτης 16 Απρ 2010 #2.012 ektor lopez έγραψε: α γαμησου ρε. να θες να πεθανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελεος ρε εκτορα γαμω. εκφραση ειναι απλα και καλως ή κακως τη λεω. προφανως δεν την εννοω. λες και σε ξερω και θελω το κακο σου. ξεκαβαλα... (καλα, σορυ αν σε εθιξα.. :- )
ektor lopez έγραψε: α γαμησου ρε. να θες να πεθανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελεος ρε εκτορα γαμω. εκφραση ειναι απλα και καλως ή κακως τη λεω. προφανως δεν την εννοω. λες και σε ξερω και θελω το κακο σου. ξεκαβαλα... (καλα, σορυ αν σε εθιξα.. :- )
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.013 Yorgos έγραψε: το "Α γαμήσου ρε" εννοείς ότι είναι ευχή, έτσι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε <<κοριτσακι>> δεν το ειπε??? ευχη ειναι....
Yorgos έγραψε: το "Α γαμήσου ρε" εννοείς ότι είναι ευχή, έτσι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε <<κοριτσακι>> δεν το ειπε??? ευχη ειναι....
OP OP sotirof Τιμημένος Εγγρ. 26 Ιαν 2010 Μηνύματα 10.069 Κριτικές 44 Like 27 Πόντοι 1.396 16 Απρ 2010 #2.014 μητσο πατσανακι μου
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.015 Yorgos έγραψε: Καλά κατάλαβα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε μηπως εχω καταλαβει εγω λαθος??? γυναικα δεν ειναι?
Yorgos έγραψε: Καλά κατάλαβα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε μηπως εχω καταλαβει εγω λαθος??? γυναικα δεν ειναι?
Επισκέπτης 16 Απρ 2010 #2.016 dimitrisniva έγραψε: Σε <<κοριτσακι>> δεν το ειπε??? ευχη ειναι.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ.
dimitrisniva έγραψε: Σε <<κοριτσακι>> δεν το ειπε??? ευχη ειναι.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ.
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.017 velvy έγραψε: τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλα αφου το προτιμας θα σε λεω γιαγιακα και οχι κοριτσακι...
velvy έγραψε: τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλα αφου το προτιμας θα σε λεω γιαγιακα και οχι κοριτσακι...
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 16 Απρ 2010 #2.018 velvy έγραψε: τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μοιράζεις αφορισμούς μάναμ'?
velvy έγραψε: τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μοιράζεις αφορισμούς μάναμ'?
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 16 Απρ 2010 #2.019 velvy έγραψε: ελεος ρε εκτορα γαμω. εκφραση ειναι απλα και καλως ή κακως τη λεω. προφανως δεν την εννοω. λες και σε ξερω και θελω το κακο σου. ξεκαβαλα... (καλα, σορυ αν σε εθιξα.. :- ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... και το αγαμησου εκφραση ειναι. προφανως δε το εννοω για σενα. Λες και σε ξερω και να θελω να γαμηθεις ενω δε μπορεις
velvy έγραψε: ελεος ρε εκτορα γαμω. εκφραση ειναι απλα και καλως ή κακως τη λεω. προφανως δεν την εννοω. λες και σε ξερω και θελω το κακο σου. ξεκαβαλα... (καλα, σορυ αν σε εθιξα.. :- ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... και το αγαμησου εκφραση ειναι. προφανως δε το εννοω για σενα. Λες και σε ξερω και να θελω να γαμηθεις ενω δε μπορεις
D dimitrisniva Μέλος Εγγρ. 8 Ιουλ 2009 Μηνύματα 1.750 Like 3 Πόντοι 16 16 Απρ 2010 #2.020 velvy έγραψε: τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τωρα ομως που το ξανασκευτομαι δεν ειναι ευχη ειναι αναγκη... Με λιγα λογια αντε γαμησου μηπος και σου φυγουν τα νευρα...
velvy έγραψε: τωρα αν σου απαντησω ποιον να πεις κοριτσακι θα με πουν βρωμα παλι. οποτε α γαμησου κι εσυ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τωρα ομως που το ξανασκευτομαι δεν ειναι ευχη ειναι αναγκη... Με λιγα λογια αντε γαμησου μηπος και σου φυγουν τα νευρα...