Χααχαχαχαχαχααχαχα, ναι δεν ξέρω.
Μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.
που εισαι εσυ μωρη λουγκρα? απο ποτε σαπουνακο σας αφηνει ο στρουκτορας να τρωτε διαφορετικο φαγητο απο το σισιτιο?
Χααχαχαχαχαχααχαχα, ναι δεν ξέρω.
Μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.
Έξοδο Παρασκευή? Πας καλά? Άλλο ένα καστικό θέμα.
Ψητό φαγκρί έχουν φάει ποτέ? Όταν φάνε...ας έρθουν να μου πουν για χαβιάρια κλπ.
Έγραψα ψητό, όχι φρέσκο.αμα φας φρεσκο φαγκρι στην Ελλαδα φωναξε με να γελασω. Εσεις οι καστικοι οτι σας σερβιρουν τρωτε
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Γιώργος topic = = 82527.msg1809784 # msg1809784 date = 1271431589]
Έξοδο Παρασκευή? Πας καλά? Άλλο ένα καστικό θέμα.; D
Ψητό φαγκρί έχουν φάει ποτέ? Όταν φάνε ... ας έρθουν να μου πουν για χαβιάρια κλπ.
[/ Quote] Τρωνε και πεσκανδριτσα!
Πες μου τώρα ότι το laptop σου, μετέφρασε το Yorgos σε Γιώργος από μόνο του!!!!!
Πες μου τώρα ότι το laptop σου, μετέφρασε το Yorgos σε Γιώργος από μόνο του!!!!!
να βρεις μια ρωσιδουλα να σε παει σε ψαγμενα ρωσικα ταβερνεια οπως π.χ. στη Καλλιθεα να μαθεις πως ειναι η αυθεντικη ρωσικη σαλατα της προκοπης
και κατι κρεατοκαταστασεις και κατι σουποκαταστασεις κτλ κτλ
Που έτρωγαν αυγά μυρμηγκιών και ακρίδες (ακόμη μπορείς να τα βρεις στο Μέξικο Σίτυ).
Ψητό φαγκρί έχουν φάει ποτέ? Όταν φάνε...ας έρθουν να μου πουν για χαβιάρια κλπ.
απο που εισαι ειπαμε?
αυγα μυρμηγκιων??? πω πω ξεπαστρευαν ολη τη γενια για να χορτασει ενα ατομο!
(τα αλλα ιταν ιιου )
να τα κανουμε προστατευομενο ειδος πριν να ειναι αργα.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΡΕ ΟΡΝΙΘΟΡΥΓΧΟ
Μωρέ ακόμη και η ταπεινή σαρδελλίτσα καλλίτερη είναι.
(για να μην ξαναπιάσουεμ την γνωστή διαφωνία με τον Θρούλη που λέει ότι πρώτο ψάρι είναι το λιθρίνι και εγώ η συναγρίδα).