LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
πηγαινε και θα παιρασεις καλλα
Λες να πάνε να γαμήσουμε και να φύγουμε γαμημένοι;
πηγαινε και θα παιρασεις καλλα
:SΛες να πάνε να γαμήσουμε και να φύγουμε γαμημένοι;
μπορει να θελει απλα να σου παρει μια πιπαΛες να πάνε να γαμήσουμε και να φύγουμε γαμημένοι;
Λοιπόν μάγκες! τον λόγο μου τον κρατώ.. από Δευτέρα βράδυ, θα το κανονίσουμε.. παρτουζα για 4 άτομα, σε γνωστο μπουρδελο. και εγώ… άντε να πιάσω λιγο κωλο, λίγο πουτσα… τα έξοδα εγώ.. λοιπόν τα υπόλοιπα στον δικό μου προφίλ, μήνυμα και βλέπουμε.. πάντως από την χαρά μου χθες, γαμησα.. τώρα τη? μη ρωτάτε.. πάντως από τους παιχταράδες μας, με καύλωσαν πολύ, τα μαύρα μποξερακια τους.. αχ! και να ήμουν στα αποδυτήρια…..:S
οταν μπει ο ιπποτης ρωτα τον
Λοιπόν μάγκες! τον λόγο μου τον κρατώ.. από Δευτέρα βράδυ, θα το κανονίσουμε.. παρτουζα για 4 άτομα, σε γνωστο μπουρδελο. και εγώ… άντε να πιάσω λιγο κωλο, λίγο πουτσα… τα έξοδα εγώ.. λοιπόν τα υπόλοιπα στον δικό μου προφίλ, μήνυμα και βλέπουμε.. πάντως από την χαρά μου χθες, γαμησα.. τώρα τη? μη ρωτάτε.. πάντως από τους παιχταράδες μας, με καύλωσαν πολύ, τα μαύρα μποξερακια τους.. αχ! και να ήμουν στα αποδυτήρια…..
και εγώ… άντε να πιάσω λιγο κωλο, λίγο πουτσα…
Δηλαδή οποιος πάει θα κερδίσει το προνόμιο να του πιάσεις τον κώλο και τον πούτσο???
Μόνο το χρήμα θα διαθέσει ο ιππότης? Δεν πρέπει να εισπράξει κι' αυτός τίποτα?
Τυπε κανονικα πρεπει να του κανουμε τα εισιτηρια να τον στειλουμε στα παιχνιδι της Εθνικης με την Κοστα Ρικα.Να δει το μαυρο μποξερακι του Κατσουρανη και να τον κρατησει στα αποδυτηρια.Ετσι θα μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι.Μόνο το χρήμα θα διαθέσει ο ιππότης? Δεν πρέπει να εισπράξει κι' αυτός τίποτα?
Αυτά δεν τα πες χτες ρε πούστη! (συγνώμη για το "ρε")
Καλά λένε να μην κάνεις συμφωνίες με πούστηδες
Νομίζω είναι παγίδα.
Οποιος εμφανιστεί θα κλείσει η πόρτα πίσω του και θα γίνει το γάλα μαύρο ....
ρε μαν, ο ιπποτης το χει δηλωσει ρητα οτι εχει μια "αδυναμια" στους ανδρικους κωλους. κοινως οποιος παει μπορει να εχει προβλημα με το γκωλο του στο τελος. ακους λεοντα?μπορει να θελει απλα να σου παρει μια πιπα
Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τυπε κανονικα πρεπει να του κανουμε τα εισιτηρια να τον στειλουμε στα παιχνιδι της Εθνικης με την Κοστα Ρικα.Να δει το μαυρο μποξερακι του Κατσουρανη και να τον κρατησει στα αποδυτηρια.Ετσι θα μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι.
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςρε μαν, ο ιπποτης το χει δηλωσει ρητα οτι εχει μια "αδυναμια" στους ανδρικους κωλους. κοινως οποιος παει μπορει να εχει προβλημα με το γκωλο του στο τελος. ακους λεοντα?
τα λεω καλα φιλε μου ιπποτη???
ρε μαν, ο ιπποτης το χει δηλωσει ρητα οτι εχει μια "αδυναμια" στους ανδρικους κωλους. κοινως οποιος παει μπορει να εχει προβλημα με το γκωλο του στο τελος. ακους λεοντα?
τα λεω καλα φιλε μου ιπποτη???
Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι εσυ προτιμηση στους ανδρικους κωλους μαν?τι ασχημος κωλος θεε μου
χαχαχ.... ή μονο με τσιγγινοΘα βάλω μια ποντικοπαγίδα από πίσω όπως είχε βάλει η σοσώ στα εγκλήματα
οχι ρε τυπε γιαυτο μου φαινετε χαλιακι εσυ προτιμηση στους ανδρικους κωλους μαν?