Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
όχι..παιζουμε!
όχι..παιζουμε!
όχι!!ρε φιλε..ειπαμε!να..κριμα που προτιμαμε τα κοριτσια
παρε,αλλη μια!Ωραια στηνεις τον κωλο σου !!!
Εγω καταλαβαινω! εσυ εχεις καταλαβει,οτι ειναι λιγα τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ???ρε το καβλι μας μας νοιαζει το καταλαβαινεις?????
στον πουτσο μου....εγω ΘΗΛΥΚΑ ψαχνωΕγω καταλαβαινω! εσυ εχεις καταλαβει,οτι ειναι λιγα τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ!
στον πουτσο μου....εγω ΘΗΛΥΚΑ ψαχνω
Ιππότη δώσε κι εσύ μια υπόσχεση για τους φαν σου άμα περάσει η εθνική στους 16
Λοιπόν!!! άμα η ΕΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ πάει στης 16! θα βάλλω τα έξοδα για 4 άτομα παρτουζα, σε μια που ξέρω… στον λόγο μου.. γιατη, έχω..λογο….Ιππότη δώσε κι εσύ μια υπόσχεση για τους φαν σου άμα περάσει η εθνική στους 16
Λόγο έχεις,λεξικό δεν έχεις...Το γιατί γράφεται με ι...Λοιπόν!!! άμα η ΕΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ πάει στης 16! θα βάλλω τα έξοδα για 4 άτομα παρτουζα, σε μια που ξέρω… στον λόγο μου.. γιατη, έχω..λογο….
θα παρεις και συ μερος στην παρτουζα μαν;Λοιπόν!!! άμα η ΕΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ πάει στης 16! θα βάλλω τα έξοδα για 4 άτομα παρτουζα, σε μια που ξέρω… στον λόγο μου.. γιατη, έχω..λογο….
αυτος θα κανει τη γκομενα...θα παρεις και συ μερος στην παρτουζα μαν;
Εσυ,τη λες???????θα παρεις και συ μερος στην παρτουζα μαν;
Λοιπόν!!! άμα η ΕΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ πάει στης 16! θα βάλλω τα έξοδα για 4 άτομα παρτουζα, σε μια που ξέρω… στον λόγο μου.. γιατη, έχω..λογο….
Πουτσαρα εσύ! που κόλλησες στο{ η} έλα μαζί στην παρτουζα, και θα δούμε ποιος θα κάνει την γκόμενα! εάν έχεις και ωραίο κωλο? τότε γαματα …θα έλθεις?ρε μαν??αυτος θα κανει τη γκομενα...
πουστιες κανουν οι πουστηδες μαν....τι σχεση εχει ο ιπποτης με πουστηδες;Ok, έκλεισε. Το 'πες τώρα, μην το πάρεις πίσω γιατί θα είναι πουστιά!
εγω λεω να κοιτας μονοΕσυ,τη λες???????
ΟΧΙ!!! Ντόμπρα… εγώ θα πω, να στείλετε μήνυμα, και θα δώσω το ραντεβού.. και όσοι έχουν θάρρος, να έλθουν… θα περάσουμε σουπερ……τα εξοδα εγω!!!!Ok, έκλεισε. Το 'πες τώρα, μην το πάρεις πίσω γιατί θα είναι πουστιά!