Νέα

Σχέσεις αθλητών............μεταξύ τους!!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacha_1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πουτσαρα εσύ! που κόλλησες στο{ η} έλα μαζί στην παρτουζα, και θα δούμε ποιος θα κάνει την γκόμενα! εάν έχεις και ωραίο κωλο? τότε γαματα …θα έλθεις?ρε μαν?? :fuck1: :zfuck:
οχι βεβαια!δε γαμαω αντρικους κωλους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΟΧΙ!!! Ντόμπρα… εγώ θα πω, να στείλετε μήνυμα, και θα δώσω το ραντεβού.. και όσοι έχουν θάρρος, να έλθουν… θα περάσουμε σουπερ……τα εξοδα εγω!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
τυπε να γαμησουμε ομως οχι να μας γαμησουν....θα μας κλεισεις στουντιακι για τεσσερις με την πουτανα που λες οτι ξερεις....εσυ αμα θες να βλεπεις μονο

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ΟΧΙ!!! Ντόμπρα… εγώ θα πω, να στείλετε μήνυμα, και θα δώσω το ραντεβού.. και όσοι έχουν θάρρος, να έλθουν… θα περάσουμε σουπερ……τα εξοδα εγω!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Ποια έξοδα ρε Ιππότη?
Θα δώσεις 5 ευρώ για καπότες?  :think: :think:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
τυπε να γαμησουμε ομως οχι να μας γαμησουν....θα μας κλεισεις στουντιακι για τεσσερις με την πουτανα που λες οτι ξερεις....εσυ αμα θες να βλεπεις μονο
Όχι,να βλεπω,μονο????τοσο μαλακας λες ότι είμαι????? :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι εγινε ρε

που γαμαμε?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μην παιζετε με την φωτια του ιπποτη θα καειται  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ιππότη κάτι χρωστάς!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Λοιπόν!!! άμα η ΕΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ πάει στης 16! θα βάλλω τα έξοδα για 4 άτομα παρτουζα, σε μια που ξέρω… στον λόγο μου.. γιατη, έχω..λογο….

Δεν πιστεύω να είσαι ο Κώστας ο κοστουμάτος...... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom