You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Σταμάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 477
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/03_SEASON_2013-14/01_TV_EVERYDAY/09_JUNE/21/sasa1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/03_SEASON_2013-14/01_TV_EVERYDAY/09_JUNE/21/sasa2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/03_SEASON_2013-14/01_TV_EVERYDAY/09_JUNE/21/sasa2.jpg[/img[/URL]]
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Ίσως αν μου τον βαλει στα βυζια της και τα κουνηση φοροντας σακούλα κάτι γινει....
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ουτε η erinal τοσο ξινή!Πιο ξινη και απο ενα τριαξονικο λεμονια!!!!!!!!!1
Kotopoulo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2011
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Έχουμε 2014.....η ποιότητα του βίντεο έχει εξελιχτεί τόσο πολύ που μπορείς να δεις με 1εκατομμυριο προς 1 ανάλυση,bluray,4k και το λουρί της μάνας.....το σήμα είναι ψηφιακό.....ΑΥΤΌΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 240p??????Μέχρι και το κωλοreplay να δεις στην official σελίδα πάλι τόσο σκατά δεν το παίζει....γαμω την ανάπτυξή μου μέσα για χώρα.....
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τυποι αναλυση:
κορμι ψηλο και αδυνατο, ατσουμπαλο.
βυζια τεραστια αλλα - οχι τυποι δεν μπορω. ειναι τοσο μπαζο που μου ρχεται να ξερασω. και απο χαρακτηρα/στυλ τι να πουμε. ουτε μαναβης στη λαχαναγορα τετοια λεπτοτητα, τροπους και επιπεδο.
ουστ
θα τη γαμαγα: μονο αν ερχοσαντο ο ρομπερτ ρεντφορντ και μου δινε 1 εκατομμυριο δολλαρια ΚΑΙ τη ντεμυ μουρ. Με τα λεφτα μονο ΔΕΝ τη πηδαω τη μπαζολα.
κορμι ψηλο και αδυνατο, ατσουμπαλο.
βυζια τεραστια αλλα - οχι τυποι δεν μπορω. ειναι τοσο μπαζο που μου ρχεται να ξερασω. και απο χαρακτηρα/στυλ τι να πουμε. ουτε μαναβης στη λαχαναγορα τετοια λεπτοτητα, τροπους και επιπεδο.
ουστ
θα τη γαμαγα: μονο αν ερχοσαντο ο ρομπερτ ρεντφορντ και μου δινε 1 εκατομμυριο δολλαρια ΚΑΙ τη ντεμυ μουρ. Με τα λεφτα μονο ΔΕΝ τη πηδαω τη μπαζολα.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ούτε να μου τον δει...
;)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ίσως αν μου τον βαλει στα βυζια της και τα κουνηση φοροντας σακούλα κάτι γινει....
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Αυτήν δεν την γάμαγα ούτε αν μου λέγανε ότι με το που θα της τον χώσω διαγράφεται το εθνικό χρέος, διορίζομαι πρωθυπουργός, παίρνω δώρο την ρεαλ και μου δίνει και ο ρονάλντο την γκομενά του για one night stand. Πραγματικά η γκόμενα (ο θεός να την κάνει) είναι ότι χειρότερο.
Άσχημη.
Άχαρη.
Ελλεινίδα.
Ηλίθια.
Χαμηλοκώλα.
Στόμα οχετός.
Γλωσσού.
Wannabe celebrity κέντρο του κόσμου.
Άσχημη.
Άχαρη.
Ελλεινίδα.
Ηλίθια.
Χαμηλοκώλα.
Στόμα οχετός.
Γλωσσού.
Wannabe celebrity κέντρο του κόσμου.
arisexuliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Σε καλύτερη ποιότητα.
Ειναι βιντεο που την χτυπανε στο πατωμα με κλωτσιες;;;Σε καλύτερη ποιότητα.
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
το γαμησες φιλε!!!μου δίνει και ο ρονάλντο την γκομενά του για one night stand.
για μια βραδια με την εξωγηινη μουνα του πορτογαλου, την γαμαγα και της εδινα και το αντερο στο χερι !
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
το γαμησες φιλε!!!
για μια βραδια με την εξωγηινη μουνα του πορτογαλου, την γαμαγα και της εδινα και το αντερο στο χερι !
Τύπε αν γάμαγα την Σταμάτη ο καημένος ο πούτσος μου θα μαρανώτανος, θα μαράζωνε ο καημένος ε και μετά που να γαμήσεις το μωρό;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 71K