Νέα

Σας σηκώνεται αυθαίρετα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

σας σηκωνεται αυθαιρετα(πληρης στυση)??

• ναι

Ψήφοι: 27 60,0%
  • οχι μονο ημισκληρος αντε να μ γινει

Ψήφοι: 6 13,3%
  • σπανια

Ψήφοι: 3 6,7%
  • εδω δε μου σηκωνεται ουτε με πιπα

Ψήφοι: 4 8,9%
  • δε μου πεφτει ποτε/ειμαι πριαπος

Ψήφοι: 5 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
τι εννοω...

σας σηκωνεται το μοριο σας χωρις να το πειραξετε εσεις η καποια γυναικα η καποιος αντρας( :S ) ενδεχομενως??

δηλαδη μπορει ενω ειστε στο δρομο στο τρενο, στο γραφειο ξερω γω και εχετε καυλες να σας σηκωθει ??

μιλαω για πληρη στυση...οχι να ψιλοερεθιστει

μου δημιουργηθηκε αυτος ο προβληματισμος αυτες τις μερες οταν αλλοι χυστες μελη του φορουμ μου εξομολογηθηκαν οτι τους συμβαινει...και επειδη εμενα δε μου συμβαινει σκεφτομαι μηπως εχω καποιο προβλημα :helpplea:
εμενα μου σηκωνετρε παντα και παντου.πουτσα σηκωμενη ποτε νικημενη :sperm:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
συνεχως σηκωμενο ειναι το κονταρι,ευτυχως οχι αυθαιρετα!!του βγαλα αδεια!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Xυστη μου, εμενα ειναι μονιμως σηκωμενο, χωρις πλακα.
Ισως καποιες φορες ημιανορθωμενο, αλλα το 50% του χρονου στανταρ τουπμπανο. Και αυτο ανεξαρτητως αν γαμαω ή οχι ετσι.
Αφου να φανταστεις το προβλημα ειναι τετοιο, που μερικες φορες βαραω σκαμπιλια στην πουτσα μου,να πονεσω,μπας και ξεκαβλωσει, ωστε να μπορεσω να κατουρησω...

Επισκέπτης
Xυστη μου, εμενα ειναι μονιμως σηκωμενο, χωρις πλακα.
Ισως καποιες φορες ημιανορθωμενο, αλλα το 50% του χρονου στανταρ τουπμπανο. Και αυτο ανεξαρτητως αν γαμαω ή οχι ετσι.
Αφου να φανταστεις το προβλημα ειναι τετοιο, που μερικες φορες βαραω σκαμπιλια στην πουτσα μου,να πονεσω,μπας και ξεκαβλωσει, ωστε να μπορεσω να κατουρησω...
:o

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
να μου σηκωθεί από μόνο του χωρίς να σκεφτώ κάτι πονηρό όχι ... μου έχει τύχει όμως να τρέχω στο διάδρομο στο γυμναστήριο και καθώς σκεπτόμουν τι ωραία που είχα περάσει την προηγούμενη με μια κοπελίτσα κατάλαβα ότι είχε αρχίσει να μου σηκώνεται.... αυτόματα άρχισα να σκέπτομαι τον ολυμπιακό (για να μη συνεχιστεί) και μου έπεσε αλλά στάνταρ αν συνέχιζα να σκέπτομαι την κοπελιά θα είχα πλήρη στύση

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.583
Πόντοι
9.931
Μέχρι τα 30-31, μου σηκωνόταν άμα σκεφτόμουνα κάνα μουνάκι η έβλεπα κάνα γκομενακι :grin:, τώρα σπάνια και άντε το πολύ-πολύ να γίνει ημισκληρος :headbang:...περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαις :'(...βέβαια όταν μιλάμε για σεξουαλική επαφή κανένα πρόβλημα :grin:...ευτυχώς.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Κι εμενα σαν του συναγωνιστή, ημίσκληρος με το παραμικρό σχεδόν όλη τη μέρα!Ειδικά αν έχω μέρες να γαμήσω. Σ' όλους τους χαλαρούς/μελάτους/καθημερινούς απλά περαστικά αν εχει γίνει βίωμα τους

Επισκέπτης
ρε μαγκες τους πορνοσταρ δηλαδη γιατι τους τσιμπουκωνουν μια ωρα για να χουν πληρη στυση?

ποιοι ειστε εσεις??

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
υπαρχει ρε χαζε πενα νο 10; :think:

http://[URL unfurl="true"]www.barillaus.com/_layouts/RecipeImages/RecipeImagesHandler.ashx?ID=490[/img[/URL]]

;D ;D

πάντως, υπάρχουν μεγέθη και στις πένες κτλ... αλλά δεν πηγαίνουν όπως τα spaghetti από 1-12..πχ αυτά τα fusilli, ελληνιστί βίδες, που έχω σπίτι είναι Νο. 98.! :boobies: :boobies: :boobies:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε μαγκες τους πορνοσταρ δηλαδη γιατι τους τσιμπουκωνουν μια ωρα για να χουν πληρη στυση?

ποιοι ειστε εσεις??

ρε μλκ, θες και ρωτάς είσαι τόσο βλάκας;;;

αυτοί βαράνε 10 ενέσεις για να μην χύσουν, να πετάγονται οι φλέβες, να γαμάνε ένα μισάωρο δίχως να τους πέφτει..ξύπνα!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

ποιοι ειστε εσεις??
απο τα ματζουνια που τους εχουνε δωσει ειναι  :bigdick: οχι απο τα τσιμπουκια

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
γτ δυσκολο ειναι?

βρε μλκ σκέψου σου λέω!!!!

γαμώ την βλακεία που σε δέρνει...

πορνοστάρ είναι...όταν γαμάει, γαμάει..ή μήπως εννοείς ότι γαμάς όπως οι τύποι στις τσόντες;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom