Νέα

Σας σηκώνεται αυθαίρετα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

σας σηκωνεται αυθαιρετα(πληρης στυση)??

• ναι

Ψήφοι: 27 60,0%
  • οχι μονο ημισκληρος αντε να μ γινει

Ψήφοι: 6 13,3%
  • σπανια

Ψήφοι: 3 6,7%
  • εδω δε μου σηκωνεται ουτε με πιπα

Ψήφοι: 4 8,9%
  • δε μου πεφτει ποτε/ειμαι πριαπος

Ψήφοι: 5 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μηχανεψε ενα λαδα για αρχη :2funny:
ο γερολαδας
page98_1.jpg

Επισκέπτης
στο σχολειο ειχε σηκωσει η μαθηματικος στον πινακα ενα συμμαθητη ο οποιος ηταν καβλωμενος κι ειχε φουσκωμενο παντελονι(ποιος ξερει τι σκεφτοταν)

ολη η ταξη γελαγε,αγορια και κοριτσια...εγινε ρομπα

:2funny: :2funny: :2funny:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
στο σχολειο ειχε σηκωσει η μαθηματικος στον πινακα ενα συμμαθητη ο οποιος ηταν καβλωμενος κι ειχε φουσκωμενο παντελονι(ποιος ξερει τι σκεφτοταν)

ολη η ταξη γελαγε,αγορια και κοριτσια...εγινε ρομπα

:2funny: :2funny: :2funny:
μπας και ηταν επιδειξιας ο τυπος και εβαζε και το σφουγγαρι του πινακα  στο βρακι να εντυπωσιασει τα κοριτσια; :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τι εννοω...

σας σηκωνεται το μοριο σας χωρις να το πειραξετε εσεις η καποια γυναικα η καποιος αντρας( :S ) ενδεχομενως??

δηλαδη μπορει ενω ειστε στο δρομο στο τρενο, στο γραφειο ξερω γω και εχετε καυλες να σας σηκωθει ??

μιλαω για πληρη στυση...οχι να ψιλοερεθιστει

μου δημιουργηθηκε αυτος ο προβληματισμος αυτες τις μερες οταν αλλοι χυστες μελη του φορουμ μου εξομολογηθηκαν οτι τους συμβαινει...και επειδη εμενα δε μου συμβαινει σκεφτομαι μηπως εχω καποιο προβλημα :helpplea:

έλα τώρα...πες την αλήθεια...είναι άλλη μία από τις φαντασιώσεις σου.. :helpplea:

είναι ένας άντρας στο τρένο...του έχει καβλώσει έτσι αυθαίρετα όπως λες....τυχαίνει το εισήτηριό σου να γράφει την θέση ακριβώς δίπλα από τον τύπο με την αυθαιρέτως καβλωμένη πούτσα...πηγαίνεις..τον κοιτάζεις με βλέμμα, το γνωστό βλέμμα πουτάνας που θέλει πούτσα και μετά του αμολάς το θεϊκό " θες να γίνεις το νωντομωρό μου;; "... και χωρίς να προλάβει να βγάλει λαλιά ο τύπος του έχεις ξεκουμπώσει ήδη το παντελόνι και του σαλιώνεις το ήδη καβλωμένο πουτσοκέφαλό του..η συνέχεια στον νώντα..βαρέθηκα...όλο τις ίδιες και τις ίδιες φαντασιώσεις του αρέσουν...πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

:grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Νωντα οταν ξυπνας ο "ρουλησ" πως ειναι σηκωμενος η πεθαμενοσ? Ειναι πολυ σημαντικό να ξυπνας καβλωμενος ειναι η αποδειξη οτι δεν εχεις κανενα προβλημα
μισες φορες ειναι σηκωμενος μισες οχι

οταν κατουριεμαι πολυ ειναι αν οχι δεν ειναι :S

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
έλα τώρα...πες την αλήθεια...είναι άλλη μία από τις φαντασιώσεις σου.. :helpplea:

είναι ένας άντρας στο τρένο...του έχει καβλώσει έτσι αυθαίρετα όπως λες....τυχαίνει το εισήτηριό σου να γράφει την θέση ακριβώς δίπλα από τον τύπο με την αυθαιρέτως καβλωμένη πούτσα...πηγαίνεις..τον κοιτάζεις με βλέμμα, το γνωστό βλέμμα πουτάνας που θέλει πούτσα και μετά του αμολάς το θεϊκό " θες να γίνεις το νωντομωρό μου;; "... και χωρίς να προλάβει να βγάλει λαλιά ο τύπος του έχεις ξεκουμπώσει ήδη το παντελόνι και του σαλιώνεις το ήδη καβλωμένο πουτσοκέφαλό του..η συνέχεια στον νώντα..βαρέθηκα...όλο τις ίδιες και τις ίδιες φαντασιώσεις του αρέσουν...πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ρε μαλακα τετοια περιγραφη;τοση λεπτομερεια;

στειλε βιογραφικο στον σιρινακη για την γκει τσοντα που ετοιμαζει για σεναριογραφος.... :sunglasses:

Επισκέπτης

ελεος ρε σιχαμα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε μαλακα τετοια περιγραφη;τοση λεπτομερεια;

στειλε βιογραφικο στον σιρινακη για την γκει τσοντα που ετοιμαζει για σεναριογραφος.... :sunglasses:

έχω εντρυφίσει στην προσωπικότητα του νώντα..άσε έχω ξεφύγει λέμε...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
επιλογη : εδω δεν μου σηκωνεται ουτε με πιπα.

:o :o

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τώρα το καλοκαίρι θα συμβαίνει σε πολλούς λογικά. Εσένα ρε νωντα που δε σου σηκώνεται τι μας λες οτι τρίβεσαι σε γκόμενες στον ηλεκτρικο, τι τρίβεις, το μακαρονι νο10;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τώρα το καλοκαίρι θα συμβαίνει σε πολλούς λογικά. Εσένα ρε νωντα που δε σου σηκώνεται τι μας λες οτι τρίβεσαι σε γκόμενες στον ηλεκτρικο, τι τρίβεις, το μακαρονι νο10;

το μακαρόνι είναι μακρύ...πένα πες καλύτερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom