προσωπικα επιδιωκω φιλια και γλωσσοφιλα αν κατσουν και δεν σιχαινομαι γενικα....αλλοι σιχαινονται και δεν μπορω να τους κατηγορησω γιαυτο.....αλλα καλα γλωσσοφιλα πχ μπορει να σε απογειωσουν.....
τωρα βεβαια ελαχιστες κανουν αν και επειδη τα χρονια αλλαξαν ,οι νεες γενιες συναγωνιστων ειναι εν γενει πιο καθαρες και επειδη και αυτες ξερουν τι αρεσει στο ευρυ κοινο πολλες το εχουν ενταξει στο μενου τους....
τωρα τα περι καθαριοτητας μουνιου,πουτσου και στοματος θα σου πω ολα τα ιδια σκατα ειναι....αλλα γενικα, οτι ενα ανθρωπινο στομα παιζει να εχει περισσοτερα μικροβια ακομα και απο ενα σκυλισιο στομα ναι....ισχυει....
παντως γενικα αν εισαι φιλος των πολλων και καλων προκαταρκτικων το μπουρδελο δεν ειναι σιγουρα για σενα και απο τις στουντιοκορασιδες επισης λιγες θα ειναι καταλληλες......γυρνα το καλυτερα σε κολγκερλ ή μασαζ κλπ......
Aν και προσωπικα ειμαι τελειως ανιωθος- δηλ μου σηκωνεται με καθε θηλυκο αδιακριτως και παντα- το θεμα των γλωσσοφιλων το θεωρω φλεγον.... Μαλιστα εχω πλακωθει και απειρες φορες εδω μεσα γι αυτο το θεμα. Τεσπα, το θεμα ειναι να ριξεις κανα pm αν εχεις σχετικες πληροφοριες (ή να μας πεις και δημοσιως πού εχεις εντοπισει εσυ σε στουντιο- γιατι δεν παιζουν φραγκα για περαιτερω...)