Είπα ότι την έχουν δει πορνοστάρ, όχι ότι είναι. Οι περισσότερες εκεί θα έπρεπε να δουλεύουν
Μεταξουργείο.
Άκου κι εμένα εμπειρία μου στο Συγγρού 232 μέσα στην καραντίνα όταν για ένα διάστημα λειτούργησε παράνομα. Είχα σταμπάρει από φωτό μια μιλφ με βυζάρες, δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα. Από κοντά είχε πολύ αδιάφορη φάτσα λόγω ηλικίας, αλλά είπα ας μπω για τα προσόντα της. Ήρθε στο δωμάτιο με ένα πολύ απρόσιτο ύφος, δε με άφηνε καν να να τη φιλήσω στο λαιμό. Με ρωτάει "γιατί με επέλεξες;". "Επειδή μου άρεσες", της απαντάω. Τι ερώτηση πάλι κι αυτή;
Όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσε να μου σηκωθεί. Με πουλί μαραζωμένο με προέτρεψε να κάνουμε ισπανικό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου είπε σε επιστημονικό ύφος Θάνου Ασκητή:
-Κάνε παλινδρομικές κινήσεις με το μόριο ανάμεσα στα βυζιά μου.
Το ντεκαβλόμετρο χτύπησε κόκκινο.
-Χρειάζομαι προκαταρκτικά, δε θα σηκωθεί έτσι.
Κι αυτή έπιασε να μου γλείφει τις ρώγες.
-Ξέρεις, δε μου αρέσει έτσι.
-Ωραία, τι θέλεις να κάνουμε;
-Τίποτα άσ' το καλύτερα, φέρε τα λεφτά μου πίσω.
-Ξέχνα το αυτό, δε θα πάρεις τα λεφτά πίσω, με εκμεταλλεύτηκες(!!!)
-Πώς ακριβώς σε εκμεταλλεύτηκα; Ούτε καν σε ακούμπησα! Φώναξέ μου την τσατσά.
Και αυτή πήγε και άρχισε να λέει στην τσατσά και στις άλλες κοπέλες ότι στα καλά καθούμενα την έδιωξα και ζήτησα τα λεφτά πίσω. Ντύθηκα, φώναξα την τσατσά και της εξήγησα ευγενικά τι είχε συμβεί. Ευτυχώς αυτή ήταν λογική και δέχτηκε να μου τα επιστρέψει. Δεν το πίστευα το σκηνικό που είχε παιχτεί. Τουλάχιστον δεν έκλαψα το 50ρικο.