Νέα

Σας έχουν κατηγορήσει ποτέ για βιασμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tremere
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μέθυσε ο άνδρας και να την πέρασε για καλλονή.
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ζευγάρι πίνει σε μπαρ, καταλήγουν ψιλομεθυσμένοι στο σπίτι του τύπου. Αυτή βγάζει τους φακούς επαφής, και έχει καστανά μάτια, όχι γαλάζια. Βγάζει το Σουτιέν με ενίσχυση και τα βυζιά της πέφτουν σαν γιαουρτοσακούλες. Βγάζει το διχτυωτό καλσόν, και τα μπούτια της είναι γεμάτα κυτταρίτιδα. Βγάζει τις 12ποντες γόβες, κι αντί για 1,70 είναι 1,58. Μπορεί ο τύπος να κάνει φασαρία και να την καταγγείλει για παραπλάνηση; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. Αν το κάνει, θα γίνει το ανέκδοτο της παρέας. Η γυναίκα όμως, μπορεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ να τον κατηγορήσει πως ήταν μεθυσμένη, και δεν συναινούσε, άρα τη βίασε. Αμέτρητοι Λευκοί Ιππότες, θα την πιστέψουν, ακόμα και τα μέλη του Μπου, όπως έχει αποδειχτεί. Άντε ξέμπλεξε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ζευγάρι πίνει σε μπαρ, καταλήγουν ψιλομεθυσμένοι στο σπίτι του τύπου. Αυτή βγάζει τους φακούς επαφής, και έχει καστανά μάτια, όχι γαλάζια. Βγάζει το Σουτιέν με ενίσχυση και τα βυζιά της πέφτουν σαν γιαουρτοσακούλες. Βγάζει το διχτυωτό καλσόν, και τα μπούτια της είναι γεμάτα κυτταρίτιδα. Βγάζει τις 12ποντες γόβες, κι αντί για 1,70 είναι 1,58. Μπορεί ο τύπος να κάνει φασαρία και να την καταγγείλει για παραπλάνηση; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. Αν το κάνει, θα γίνει το ανέκδοτο της παρέας. Η γυναίκα όμως, μπορεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ να τον κατηγορήσει πως ήταν μεθυσμένη, και δεν συναινούσε, άρα τη βίασε. Αμέτρητοι Λευκοί Ιππότες, θα την πιστέψουν, ακόμα και τα μέλη του Μπου, όπως έχει αποδειχτεί. Άντε ξέμπλεξε
Μπορεί να τη στείλει από εκεί που ήρθε, η δικαιοσύνη τι θα μπορούσε να του πει; Δεν είναι αδίκημα η μεταμφίεση.

Παίκτη μου εννοείται ότι η νομοθεσία έγινε για να βολεύει τις γυναίκες. Άλλωστε τι θα πει βιασμός για τον άντρα; Υπάρχει ο βιασμός παρά φύσει. Υπάρχει και το σου παίρνω σπέρμα από την καπότα και μένω έγκυος επίτηδες. Δηλαδή ένας άντρας τι θα πει στο δικαστήριο, μου προκάλεσε στύση με το ζόρι;

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Εγώ έχω βιαστεί επανειλημμένα από σεξεργάτριες σε ελαιοτριβεία, οι οποίες με έκλεβαν και με ένα ποσό μεταξύ 60&100 ευρώ κάθε φορά, ανάλογα τις επαναλήψεις των βιασμών. Δεν έχω δυνατότητα για ιατροδικαστική εξέταση, αλλά έχω κάτι κριτικές παρατημένες εδώ κι εκεί που θέλω να λειτουργήσουν ως πειστήρια. Στις καλύτερες θέλω να επισκεφτώ και πάλι το λιοτρίβι γιατι έχω κι ένα συνδρομο Στοκχόλμης και γουστάρω να το ξαναζήσω...έχω πρόβλημα;
και βεβαια εχεις προβλημα!
κακα τα ψεμματα. οι παλιοπορνες που ανοιξαν τα σκελια τους εκμεταλευτηκαν την εμφυτη αναγκη με την οποια σε επλασε ο Θεος η φυση, οπως θες πες το για γενετησιες επαφες και μαλιστα σου εφαγαν και τα λεφτα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Μπορεί να τη στείλει από εκεί που ήρθε, η δικαιοσύνη τι θα μπορούσε να του πει; Δεν είναι αδίκημα η μεταμφίεση.

Παίκτη μου εννοείται ότι η νομοθεσία έγινε για να βολεύει τις γυναίκες. Άλλωστε τι θα πει βιασμός για τον άντρα; Υπάρχει ο βιασμός παρά φύσει. Υπάρχει και το σου παίρνω σπέρμα από την καπότα και μένω έγκυος επίτηδες. Δηλαδή ένας άντρας τι θα πει στο δικαστήριο, μου προκάλεσε στύση με το ζόρι;
μα αυτό ακριβώς ισχυρίστηκα παραπάνω, ότι η νομοθεσία έγινε για να βολεύει τις γυναίκες. Ότι αν δύο ενήλικες, εκ των οποίων είναι το ένα άτομο άντρας και το άλλο γυναίκα, κάνουν σεξ αφού έχουν πιει, ο μεν άντρας μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος για βιασμό, ενώ η γυναίκα να απολαμβάνει τη συμπάθεια του κόσμου

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
. Δηλαδή ένας άντρας τι θα πει στο δικαστήριο, μου προκάλεσε στύση με το ζόρι;
εισαι μπερδεμενος.
και ενας αντρας, ενηλικος η ανηλικος κατα την διαρκεια του βιασμου του μπορει να εχει διεγερση.
για να καταλαβεις, ενας γιατρος βαζοντας κωλοδαχτυλο σε εναν νεαρο αντρα για να αιστανθει τον προστατη παντα ελεγχει και αν εχει στυση στο πεος του. εαν οχι, συχνα τον στελνει για περαιτερω εξετασεις

μια γυναικα κατα την διαρκεια του βισσμου ασφαλως εχει κολπικη διεγερση και πολλες φορες και οργασμο.
υπαρχουν γυναικες που βιωσαν για πρωτη φορα οργασμο κατα την διαρκεια του βιασμου τους.
βεβαια το ελληνικο διαδικτιο ειναι πενιχρο σε σχετικα δημοσιευματα αλλα στα αγγλικα υπαρχουν χιλιαδες.

και

• Like
Αντιδράσεις: obi1

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
921
Πόντοι
86

Προσοχή ''το να τη στείλει από εκεί που ήρθε'' είναι μια καλή ευκαιρία για ψευδή καταγγελία βιασμού.

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
921
Πόντοι
86
555.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται να κατηγορησε για βιασμο 21 χρονια μετα! Ακομα και την σκισμένη κιλότα της με το DNA του βιαστη να εχει κρατήσει αντε να πείσεις το δικαστήριο οτι τελεστηκε βιασμος και οχι συναινετικό σεξ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
η έννοια του βιασμού νομικά θα έπρεπε να επεκταθεί και στις πιστωτικές μας κάρτες, τους λογαριασμούς μας. Να πάνε ισόβια οι κακούργες

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
921
Πόντοι
86
η έννοια του βιασμού νομικά θα έπρεπε να επεκταθεί και στις πιστωτικές μας κάρτες, τους λογαριασμούς μας. Να πάνε ισόβια οι κακούργες

Εκεί αποδεικνύεται ξεκάθαρη συναίνεση ?

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
με λίγα λόγια, εσύ θεωρείς πως αν κάποιος βιάσει μια γυναίκα, αυτή θα κάνει στη συνέχεια συναινετική σεξουαλική σχέση μαζί του; το θεωρείς πιθανό; για να ξέρω πως θα σου απαντήσω

μα πώς σας ήρθε αυτό; παρέθεσα ένα λινκ το οποίο δείχνει την ιλαρότητα της σημερινής εποχής, την οποία κάποιοι κακοήθεις θα την έλεγαν και νέα τάξη πραγμάτων

και τόνισα με bold πού έγκειται το γελοίον του πράγματος (χωρίς να γενικεύω ή να υπονοώ κάτι για άσχετες με αυτήν περιπτώσεις)

γιατί είστε πάντα τόσο καχύποπτος και αμυνόμενος; :)

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Οχι αλλα στο παρελθον βιάστηκα κατ'εξακολουθησιν απο υπεροχες μιλφαρες περιξ του Κολωνακιου και των βορειων προαστιων οπου συχναζα συνεχως πολεμωντας το κεφαλαιο και την πλουτοκρατια!
Στειλε διευθυνση :wink:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
μα πώς σας ήρθε αυτό; παρέθεσα ένα λινκ το οποίο δείχνει την ιλαρότητα της σημερινής εποχής, την οποία κάποιοι κακοήθεις θα την έλεγαν και νέα τάξη πραγμάτων

και τόνισα με bold πού έγκειται το γελοίον του πράγματος (χωρίς να γενικεύω ή να υπονοώ κάτι για άσχετες με αυτήν περιπτώσεις)

γιατί είστε πάντα τόσο καχύποπτος και αμυνόμενος; :)
Δεν είμαι αμυνόμενος, είμαι όμως πολύ καχύποπτος, επειδή η κατάσταση είναι πραγματικά γελοία. Και αυτή η γελοία κατάσταση, υπάρχει ακριβώς επειδή σχεδόν όλες οι γυναίκες και ένα πολύ μεγάλο τμήμα του ανδρικού πληθυσμού δέχεται πως μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα

• Like
Αντιδράσεις: obi1
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται να κατηγορησε για βιασμο 21 χρονια μετα! Ακομα και την σκισμένη κιλότα της με το DNA του βιαστη να εχει κρατήσει αντε να πείσεις το δικαστήριο οτι τελεστηκε βιασμος και οχι συναινετικό σεξ.
μα γι αυτό το λόγο δεν πάνε στην δικαιοσύνη, όπως οφείλουν, αλλά το γράφουν στα Κοινωνικά Δίκτυα

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.244
Πόντοι
17.885
Τελευταία με κάτι κινήματα της πούτσας, αρκεί λίγη κλάψα, μερικά αλατοπίπερα με σάλτσα ή μια ιστορία από την κρύπτη, για να γίνει Βιετνάμ. Η κοινή γνώμη άγεται και φέρεται, ιδίως έπειτα από κινήσεις εντυπωσιασμού, επίκληση στο συναίσθημα, ή "μαρτυρίες" από άτομα με μάστερ στην *υποκριτική* και που στηρίζουν πολλοί ή κάποιοι, από πίσω... Πολλοί ή κάποιοι που μπορεί και να έσμπρωξαν κι εκείνοι το φερόμενο ως θύμα, εντωμεταξύ.

Δεν μου λέτε; Δεν απαιτείται δικαστική απόφαση; Δεν πρέπει να γίνει έκθεση ιατροδικαστή στο "θύμα" βιασμού; Είναι δυνατόν άτομα με λευκό ποινικό μητρώο να τρώνε σκατά και συντονισμένο χέσιμο, βασισμένο μονάχα σε προφορικό λόγο ενός ατόμου και όχι σε πορίσματα επιστημόνων, ειδικών; Είναι δυνατόν, ξέκωλα που τρομπάρανε σε κατασκηνώσεις χθες τύπους/επαφές που στο σήμερα διακινούν πουτάνες μέχρι και ψάχνονται μέσω Dating Apps σαν το Badoo, να πάρουν οποιονδήποτε τους γυαλίσει ή τις επιχορηγήσει, να βγαίνουν και να μαυρίζουν ζωές ανθρώπων; Να απειλούν κιόλας ότι θα πάνε στην αστυνομία για να καταγγείλουν τί ακριβώς; Και μετά από 10-15-20 χρόνια;

Σας έχουν δείξει με το δάχτυλο ποτέ κι αν ναι, πώς ξελασπώνεις;
η λάσπη αντιμετωπίζεται με λάσπη αγαπητέ! Μπορείς και εσύ να δείξεις με το δάχτυλο για ένα σωρό λόγους: απειλή (από σωματική, μέχρι bullying από τον εργοδότη), χρηματικός εκβιασμός, εξήβρυση, προσβολή της τιμής και της αξιοπρέπειας, ακόμα και για σεξουαλική παρενόχληση! Σκέψου να "βγάλεις" πουσταρά/κοκότα κανά προιστάμενο και γενικά ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ IMAGE ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ!
Με μάθανε πως ΟΛΑ λύνονται (με σειρά απλότητας/χρήματος): χέρια/μαχαίρια/όπλα/νόμοι!
Προφανώς όποιος πάει γυρεύοντας...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δηλαδή έστω ότι έγινε κάτι τέτοιο, γιατί πρέπει να το γράψω σε κάποιο φόρουμ και να στιγματιστώ κι άλλο, ειτε ώντας αθώος, είτε ένοχος

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Είμαστε υπό διωγμό τα αρσενικά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Είμαστε υπό διωγμό τα αρσενικά.
Ναι. Είτε συνεχίζει να υπάρχει ο μηχανισμός που κατέστρεψε τη Ρωμαική Αυτοκρατορία πριονίζοντας τις κολώνες που τη στήριζαν (Στρατό, Πλούτο, Τέχνη, Επιστήμη αφού με κατά μέτωπο επίθεση δεν μπορούσαν) είτε κάποιοι εμπνεύστηκαν από αυτή την τακτική και την εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες και πριονίζουν τη Δύση. Ο Λευκός άντρας δεν είναι δυνατόν να ηττηθεί ευθέως. Τον δηλητηριάζουν με θηλυκές ορμόνες στη διατροφή, θηλυκοποιούν τα αγόρια του και κατηγορούν την ανδροπρέπειά του. Χρησιμοποιούν τις γυναίκες εναντίον μας. Σε δύο γενιές η Δύση τελείωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom