Νέα

Σας έχουν κατηγορήσει ποτέ για βιασμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tremere
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Τελευταία με κάτι κινήματα της πούτσας, αρκεί λίγη κλάψα, μερικά αλατοπίπερα με σάλτσα ή μια ιστορία από την κρύπτη, για να γίνει Βιετνάμ. Η κοινή γνώμη άγεται και φέρεται, ιδίως έπειτα από κινήσεις εντυπωσιασμού, επίκληση στο συναίσθημα, ή "μαρτυρίες" από άτομα με μάστερ στην *υποκριτική* και που στηρίζουν πολλοί ή κάποιοι, από πίσω... Πολλοί ή κάποιοι που μπορεί και να έσμπρωξαν κι εκείνοι το φερόμενο ως θύμα, εντωμεταξύ.

Δεν μου λέτε; Δεν απαιτείται δικαστική απόφαση; Δεν πρέπει να γίνει έκθεση ιατροδικαστή στο "θύμα" βιασμού; Είναι δυνατόν άτομα με λευκό ποινικό μητρώο να τρώνε σκατά και συντονισμένο χέσιμο, βασισμένο μονάχα σε προφορικό λόγο ενός ατόμου και όχι σε πορίσματα επιστημόνων, ειδικών; Είναι δυνατόν, ξέκωλα που τρομπάρανε σε κατασκηνώσεις χθες τύπους/επαφές που στο σήμερα διακινούν πουτάνες μέχρι και ψάχνονται μέσω Dating Apps σαν το Badoo, να πάρουν οποιονδήποτε τους γυαλίσει ή τις επιχορηγήσει, να βγαίνουν και να μαυρίζουν ζωές ανθρώπων; Να απειλούν κιόλας ότι θα πάνε στην αστυνομία για να καταγγείλουν τί ακριβώς; Και μετά από 10-15-20 χρόνια;

Σας έχουν δείξει με το δάχτυλο ποτέ κι αν ναι, πώς ξελασπώνεις;
Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ. Δεν είναι τυχαίο που όσες θέλουν να καταστρέψουν κάποιον άντρα δεν πάνε (ως όφειλαν) στην Αστυνομία, αλλά βγαίνουν το γράφουν στα Κοινωνικά Δίκτυα. Γιατί εκεί μπορούν να ισχυριστούν πως πριν 5 χρόνια που είχατε βγει για ποτό αυτή μέθυσε και τη βίασες

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
προς κ.Μπρόκολο:

Σύμφωνα με τη μήνυση τα περιστατικά κακοποίησης ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2009 στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ που τελικά δεν κυκλοφόρησε. Όταν έφτασε η Μπιάνκο έφτασε στο Λος Άντζελες δεν υπήρχε συνεργείο για το γύρισμα και «υπήρχε η προσδοκία» να μείνει στο σπίτι του Manson και όχι στο ξενοδοχείο που είχε κλειστεί. Κατά το τετραήμερο γύρισμα, κατά το οποίο ο Manson τραβούσε τον εαυτό του με μία κάμερα χειρός, η Μπιάνκο καταγγέλλει πως υποχρεώθηκε να φοράει εσώρουχα όλο το διάστημα, της στερήθηκε ο ύπνος και της δόθηκαν ναρκωτικά και αλκοόλ αλλά όχι φαγητό.

Καταγγέλλει ακόμα πως κατά το γύρισμα ο Manson τη χτύπησε και της έκανε ηλεκτροσόκ, απείλησε να τη βιάσει και προσπάθησε να την αναγκάσει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις με μία άλλη γυναίκα μπροστά από την κάμερα. Παράλληλα την ανάγκασε να παρακολουθήσει «μια πολύ βίαια πράξη που της προκάλεσε λιποθυμία».

Στη μήνυση υπογραμμίζεται πως ο Manson κλείδωσε την Μπιάνκο στο υπνοδωμάτιο, την έδεσε σε ένα στασίδι και τη χτύπησε με ένα ναζιστικό μαστίγιο. Η Μπιάνκο δεν αμύνθηκε φοβούμενη επιπτώσεις στην καριέρα της και ακόμα πιο βίαιη συμπεριφορά.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2009, ξεκίνησαν να έχουν συναινετική σεξουαλική σχέση. Ωστόσο κατηγορείται πως τη χτύπαγε, της προκαλούσε μώλωπες και τη θώπευε δημοσίως χωρίς τη συγκατάθεσή της. Επίσης, κατηγορείται ότι την ανάγκασε να ακολουθήσει έναν «ενδυματολογικό κώδικα» και την εξευτέλιζε σε συνεντεύξεις. Σε μια περίπτωση, φέρεται να προσπάθησε να φέρει ένα ανήλικο άτομο σε ξενοδοχείο. Το 2011, η Μπιάνκο μετακόμισε με τον Manson για δυόμισι μήνες.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Τελευταία με κάτι κινήματα της πούτσας, αρκεί λίγη κλάψα, μερικά αλατοπίπερα με σάλτσα ή μια ιστορία από την κρύπτη, για να γίνει Βιετνάμ. Η κοινή γνώμη άγεται και φέρεται, ιδίως έπειτα από κινήσεις εντυπωσιασμού, επίκληση στο συναίσθημα, ή "μαρτυρίες" από άτομα με μάστερ στην *υποκριτική* και που στηρίζουν πολλοί ή κάποιοι, από πίσω... Πολλοί ή κάποιοι που μπορεί και να έσμπρωξαν κι εκείνοι το φερόμενο ως θύμα, εντωμεταξύ.

Δεν μου λέτε; Δεν απαιτείται δικαστική απόφαση; Δεν πρέπει να γίνει έκθεση ιατροδικαστή στο "θύμα" βιασμού; Είναι δυνατόν άτομα με λευκό ποινικό μητρώο να τρώνε σκατά και συντονισμένο χέσιμο, βασισμένο μονάχα σε προφορικό λόγο ενός ατόμου και όχι σε πορίσματα επιστημόνων, ειδικών; Είναι δυνατόν, ξέκωλα που τρομπάρανε σε κατασκηνώσεις χθες τύπους/επαφές που στο σήμερα διακινούν πουτάνες μέχρι και ψάχνονται μέσω Dating Apps σαν το Badoo, να πάρουν οποιονδήποτε τους γυαλίσει ή τις επιχορηγήσει, να βγαίνουν και να μαυρίζουν ζωές ανθρώπων; Να απειλούν κιόλας ότι θα πάνε στην αστυνομία για να καταγγείλουν τί ακριβώς; Και μετά από 10-15-20 χρόνια;

Σας έχουν δείξει με το δάχτυλο ποτέ κι αν ναι, πώς ξελασπώνεις;

ΟΧΙ κι έτσι ρεεέεεεεε τύπε μου.. ΟΧΙ και βιαστές... ρίχνεις στα τάρταρα το επίπεδο των μελών του bou !
Εκτός κι αν μας το φέρνεις γύρω γύρω και εννοείς την χειροπρακτική αυτοϊκανοποίηση.. εεεε ΟΚ πάω πάσο στην συγκεκριμένη περίπτωση ομιλούμε για βιασμό κατ' εξακολούθηση!
Διαφορετικά το πολύ πολύ καμία κατσίκα, κάνα σκύλος να υπάρχει στο καλεντάρι του μέσου μπουρδελιάρη....
:confused: :confused::confused::confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
προς κ.Μπρόκολο:

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Eτοιμάσου να ακούσεις για διαστρέβλωση λεγομένων και γραφομένων,κακές γυναίκες και μισανδρισμό σε 3,2,1...

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Eτοιμάσου να ακούσεις για διαστρέβλωση λεγομένων και γραφομένων,κακές γυναίκες και μισανδρισμό σε 3,2,1...
κάνε κράτει, ας μην διαστρεβλώσουμε τίποτα. Να τα πάρουμε αυτολεξεί?

Παράλληλα τον κατηγορεί πως την χτύπησε, τη δάγκωσε, τη μαστίγωσε και την έκοψε σε σημεία του σώματός της – κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης – χωρίς εκείνη να συναινεί και πως της υποσχέθηκε εργασιακές ευκαιρίες στις ΗΠΑ τις οποίες ο ίδιος ήξερε πως δεν μπορούσε να υλοποιήσει.
τόμπολα. Λύση του μυστηρίου

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.746
Πόντοι
456
Το χω ποστάρει και στο παρελθόν τότε με την Μπεκατώρου, καλό θα κάνει μια επανάληψη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Κανονικά για να καταδικαστεί κάποιος για ένα έγκλημα, οι αποδείξεις πρέπει να είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, το beyond reasonable doubt που λένε οι Αμερικάνοι.
Δηλαδή όλες αυτές οι υποθέσεις πρέπει να πάνε στα σκουπίδια, γιατί δε γίνεται με τίποτα να καταδικαστεί χωρίς αποδείξεις. Και αποδείξεις δεν υπάρχουν.

Για τη ζημία στα social media και τα ΜΜΕ όλοι αυτοί που συκοφαντούνται θα πρεπε να κάνουν μηνύσεις και να αποζημιωθούν για συκοφαντική δυσφήμιση.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Ωραίο θέμα ας μας πούν τη γνώμη τους οι ποινικοί του σαιτ :hi:

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.241
Πόντοι
1.071
Εγώ έχω βιαστεί επανειλημμένα από σεξεργάτριες σε ελαιοτριβεία, οι οποίες με έκλεβαν και με ένα ποσό μεταξύ 60&100 ευρώ κάθε φορά, ανάλογα τις επαναλήψεις των βιασμών. Δεν έχω δυνατότητα για ιατροδικαστική εξέταση, αλλά έχω κάτι κριτικές παρατημένες εδώ κι εκεί που θέλω να λειτουργήσουν ως πειστήρια. Στις καλύτερες θέλω να επισκεφτώ και πάλι το λιοτρίβι γιατι έχω κι ένα συνδρομο Στοκχόλμης και γουστάρω να το ξαναζήσω...έχω πρόβλημα;

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Εχω διαβασει περιπτωσεις που πηγαν μεχρι τα δηκαστηρια για ατομα που εκαναν κατι με μια κοπελα και αυτη το μετανιωσε και τον εβγαλε βιαστη (https://6abc.com/sacred-heart-university-rape-connecticut-bridgeport/4042954/)
θιγονται και η πραγματικες υποθεσεις,οποτε το κακω ειναι διπλω.

megalos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ποτέ. Είχα όμως γκόμενα που γούσταρε σκηνικό βιασμού σαν φαντασίωση :wink:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
ναι θα ψάξουμε στα ποινικά χρονικά να βρούμε τον τσιφλικά που βίασε την κολίγα και το αίμα βάφτηκε κόκκινο. Άστο λέω να μη σε πληρώσω.
Ο βιασμός δεν έχει ταξικό πρόσημο ... Ο κακός, ανήθικος και γαμιάς τσιφλικάς ? ♂️και η καλή, τίμια και αγνή παρθένα η κολίγα ? ?... Βιαστές είναι και κολίγοι, -ες και τσιφλικάδες, -ούδες. ⚖️Νομίζω

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
921
Πόντοι
86

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Aπό το 2019 άλλαξε η νομοθεσία περί του τι είναι βιασμός. Αλλά αυτό που ξεκίνησε με τη Μπεκατώρου (ως συνήθως ο Έλληνας μιμείται αυτό που κάνουν οι Αμερικάνοι) δεν αποσκοπεί στο να πάνε οι βιαστές στη φυλακή. Αποσκοπεί σε όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται τη θέση ισχύος τους για να γαμήσουν όπως η περίπτωση Ζαχόπουλου ας πούμε. Το κίνημα metoo είναι μια προσπάθεια να βρουν το θάρρος οι γυναίκες να μιλήσουν - δηλαδή σου πιάνει το βυζί το αφεντικό σου και σου λέει μην το πεις γιατί πήρες πόδι; - βγες και κράξτον (δολοφονία χαρακτήρα). Έτσι οι επίδοξοι βιαστές θα μαζευτούν και θα κάθονται φρόνιμα.

Τώρα αν υπάρχει βιασμός/ξυλοδαρμός είναι καθαρά θέμα δικαστικής έρευνας. Δε διελευκάνονται όλα τα εγκλήματα και δεν τιμωρούνται όλοι οι ένοχοι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
σαφέστατα, αλλά και εσείς, από την άλλη μεριά, δεν φαίνεται να πηγαίνετε πίσω
με λίγα λόγια, εσύ θεωρείς πως αν κάποιος βιάσει μια γυναίκα, αυτή θα κάνει στη συνέχεια συναινετική σεξουαλική σχέση μαζί του; το θεωρείς πιθανό; για να ξέρω πως θα σου απαντήσω

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ. Δεν είναι τυχαίο που όσες θέλουν να καταστρέψουν κάποιον άντρα δεν πάνε (ως όφειλαν) στην Αστυνομία, αλλά βγαίνουν το γράφουν στα Κοινωνικά Δίκτυα. Γιατί εκεί μπορούν να ισχυριστούν πως πριν 5 χρόνια που είχατε βγει για ποτό αυτή μέθυσε και τη βίασες
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μέθυσε ο άνδρας και να την πέρασε για καλλονή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom