Νέα

Σας έχει τύχει.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourtheliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
..βασικα εγω δε τα λεω καλα...ενω ξερω αρκετες λεπτομερειες που δε θα θελα να αναφερω...απλα..ερωτω...καποιος που μαπινει χειρουργιο και του γινεται αναγκαστικα πλεον αιματολογικη νομιζω ανιχνευεται και για την υπολοιπη υγεια αν ειναι οροθετικος η οχι....σωστο ?

σωστο.

εγώ έχω άλλη απορία, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά...

στις 15 μέρες είναι σχέση?  :think:

ειναι.

στις 15 μέρες...

μάστα...

ειναι η αρχη μιας σχεσης.  :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σωστο.

ειναι.

ειναι η αρχη μιας σχεσης.  :boobies:

διάβασε αυτό που έκανα κουόουτ

στις 15 μέρες κλάματα, δε θέλω να σε χάσω, πανικοί ιστορίες αγαπες και αίματα, ΚΑΙ σεξ χωρίς καπότα? ΣΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ??????
και όταν ο ένας εκ των δύο είναι πάνω από 25?????

α παράτα μας, σε πιάνει ο ρομαντισμός
βγάζεις εσύ την καπότα από την αρχή επειδή είπατε ότι έχετε σχέση???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

στις 15 μέρες κλάματα, δε θέλω να σε χάσω, πανικοί ιστορίες αγαπες και αίματα, ΚΑΙ σεξ χωρίς καπότα? ΣΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ??????

εχει κι η καποτα χρονοδιαγραμμα; :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ελα χεσε με, μερικοι ερωτες ειναι παθιασμενοι και τα εχουν αυτα :boobies:

Επισκέπτης
..θα παει να κανει σε λιγες μερες εξετασεις..αν και ειναι βεβαιη πως δεν εχει τπ καθως πιστευει ακραδαντα οτι οντως δεν εχει κανει κατι χωρις προφυλαξεις ( εκτος απο ενα πρωην της που ηταν 1 χρονο μαζι )...εχει κανει εκτρωση ομως και μαλιστα προσφατα...πιανεται? νομιζω και εκει κανουν αιματολογικες...ετσι δεν ειναι ?

εγω με την καμια δεν θα την πιστευα .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελα χεσε με, μερικοι ερωτες ειναι παθιασμενοι και τα εχουν αυτα :boobies:
καποτα διχως αυριο....

ερωτας στα χρονια της καποτας....

και αλλα διηγηματα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Απλα ειναι λιγο γεια σου και η γκομενα (με τις υστεριες της) και ο μαλάκας μας που πιστεψε οτι αυτο ειναι ερωτας και οχι υστερια.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φίλε ηρέμησε , δεν είναι τίποτα. Κι εγώ πέρασα κάτι παρόμοιο πριν 8 μήνες. Εγώ είχα και σοβαρούς λόγους (ποικίλα συμπτώματα , γυναίκες από Πατάγια , περίοδο η μία κλπ). Όλα καλά τελικά. Από τα συμπτώματα δεν μπορείς να καταλάβεις. Πρώτ' απ' όλα , τα πρώτα συμπτώματα δεν μπορούν να έρθουν σε μία ούτε σε δύο εβδομάδες. Δεύτερον , ο πυρετός πρέπει να είναι 38.3+ τουλάχιστον και να σε ρίξει πάνω από βδομάδα στο κρεββάτι (εννοώ να μην μπορείς να σηκωθείς και να θέλεις). Επίσης , πρέπει να έχεις ποικίλα συμπτώματα , όχι μόνο πυρετό... Αν σου μπήκε η ιδέα να πας την 23 μέρα να κάνεις τεστ αντιγόνου (στην 23η μέρα είναι το peak για την p24 , δηλαδή θα φανεί). Αν είναι αρνητικό είσαι οκ 100% , αν όμως είναι θετικό  :P τότε άστα... Στο θετικό αντιγόνου υπάρχει πιθανότητα λάθους 2% , οπότε μετά πας για Elisa για να σιγουρευτείς. Η Elisa θέλει 2 μήνες (για 95%) ή 3 μήνες (για 99% σιγουριά). Οπότε , αφού αγχώθηκες πας για αντιγόνο να σου φύγει η ιδέα.
Η αλήθεια είναι ότι μπορείς εύκολα να κολλήσεις βακτήρια , τριχομονάδες , κάποιο δερματικό (ακόμα και σύφιλη) ή ηπατίτιδα Β. Για hiv & υπατίτιδα Γ είναι πρακτικά πολύ δύσκολο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε βλακείες. Το πλαστικό είναι ευλογημένο από την Αφροδίτη  :cheesy:

Επισκέπτης
be sure that you seeeeeeeeeeeeee.......

that....this is not ......HIVVVVVVVVVVVVVVV.........

BUT FULL BLOWN AIDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

you .......ve got ......the aidsssssssss.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε ηρέμησε , δεν είναι τίποτα. Κι εγώ πέρασα κάτι παρόμοιο πριν 8 μήνες. Εγώ είχα και σοβαρούς λόγους (ποικίλα συμπτώματα , γυναίκες από Πατάγια , περίοδο η μία κλπ). Όλα καλά τελικά. Από τα συμπτώματα δεν μπορείς να καταλάβεις. Πρώτ' απ' όλα , τα πρώτα συμπτώματα δεν μπορούν να έρθουν σε μία ούτε σε δύο εβδομάδες. Δεύτερον , ο πυρετός πρέπει να είναι 38.3+ τουλάχιστον και να σε ρίξει πάνω από βδομάδα στο κρεββάτι (εννοώ να μην μπορείς να σηκωθείς και να θέλεις). Επίσης , πρέπει να έχεις ποικίλα συμπτώματα , όχι μόνο πυρετό... Αν σου μπήκε η ιδέα να πας την 23 μέρα να κάνεις τεστ αντιγόνου (στην 23η μέρα είναι το peak για την p24 , δηλαδή θα φανεί). Αν είναι αρνητικό είσαι οκ 100% , αν όμως είναι θετικό  :P τότε άστα... Στο θετικό αντιγόνου υπάρχει πιθανότητα λάθους 2% , οπότε μετά πας για Elisa για να σιγουρευτείς. Η Elisa θέλει 2 μήνες (για 95%) ή 3 μήνες (για 99% σιγουριά). Οπότε , αφού αγχώθηκες πας για αντιγόνο να σου φύγει η ιδέα.
Η αλήθεια είναι ότι μπορείς εύκολα να κολλήσεις βακτήρια , τριχομονάδες , κάποιο δερματικό (ακόμα και σύφιλη) ή ηπατίτιδα Β. Για hiv & υπατίτιδα Γ είναι πρακτικά πολύ δύσκολο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε βλακείες. Το πλαστικό είναι ευλογημένο από την Αφροδίτη   :cheesy:

πω πω :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Β. Για hiv & υπατίτιδα Γ είναι πρακτικά πολύ δύσκολο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε βλακείες. Το πλαστικό είναι ευλογημένο από την Αφροδίτη   :cheesy:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
καλά ρε φίλε σόρρυ,αλλά μάλλον μας δουλεύεις.
20 χρονών αυτή με μία σχέση ενός χρόνου,με πολλές άλλες εμπειρίες όπως μας λες,μία έκτρωση στο ενεργητικό της
και πίστεψες ότι στις 15 μέρες κλαίει για σένα;ή ότι και σε άλλους στις 15 μέρες δεν έκανε τα ίδια;
γυναίκα είναι φίλε, έλεος είσαι και 28, τέτοιους βρίσκουν και την πληρώνουμε κι οι υπόλοιποι.

OP
OP
B

bourtheliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περα απο το ευχαριστω που εχω να πω....εχω να πω επισης...οτι ναι ισως να ειμαι μαλακας..αλλα σε ολους εχει τυχει...γιατι υπαρχουν στιγμες που δε σκεφτεσαι και πολυ...και αυτο σιγουρα δε μπορει να με αποτρεψει απο το να ζητησω τη γνωμη σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom