Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κανε και μια ασφαλεια ζωης να σαι σιγουρος .....
ναι να κανει και μια διαθηκη, για να μη μεινουν ορφανα τα ευρουλακια του..
κανε και μια ασφαλεια ζωης να σαι σιγουρος .....
ναι..το σκεφτικα αυτο...αλλα καμια φορα...εχεις την αισθηση οτι οντως η γυναικα που εχεις πλαι σου...σου λεει την αληθεια γιατι δακρυζει για σενα...και δε θελει να σε χασει..και λες...οτι ισως εισαι η εξαιρεση για εκεινη..και αποφασιζει να κανει κατι μοναδικο μονο με εσενα... αλλωστε παντα υπαρχουν εξαιρεσεις...γιατι να ειμαι εγω βεβαια ?? αλλα οκ...αυτο καταλαβα...
ναι..το σκεφτικα αυτο...αλλα καμια φορα...εχεις την αισθηση οτι οντως η γυναικα που εχεις πλαι σου...σου λεει την αληθεια γιατι δακρυζει για σενα...και δε θελει να σε χασει..και λες...οτι ισως εισαι η εξαιρεση για εκεινη..και αποφασιζει να κανει κατι μοναδικο μονο με εσενα... αλλωστε παντα υπαρχουν εξαιρεσεις...γιατι να ειμαι εγω βεβαια ?? αλλα οκ...αυτο καταλαβα...
..ευχαριστω για τις απαντησεις..δε μου ειπατε ομως σας εχει τυχει? και σε μια παρομια περιπτωση σαν τη δικη μου θα ανυσηχουσατε??
κεραυνοβόλος! ;)1. ποσο χρονων εισαι εσυ κ εκεινη?
2. εσυ ελεγες οτι την ξερεις 15 μερες, τι λες για δακρυα και εξαιρεσεις και να μην θελει να σε χασει?
εγω 28 εκεινη 20
:-περαστικα, σωματικα και εγκεφαλικα
..ευχαριστω για τις απαντησεις..δε μου ειπατε ομως σας εχει τυχει? και σε μια παρομια περιπτωση σαν τη δικη μου θα ανυσηχουσατε??
φιλε απορια. Πως δεν εχει κανει τιποτα χωρις προφυλαξεις ενω ταυτοχρωνα εκανε εκτρωση..θα παει να κανει σε λιγες μερες εξετασεις..αν και ειναι βεβαιη πως δεν εχει τπ καθως πιστευει ακραδαντα οτι οντως δεν εχει κανει κατι χωρις προφυλαξεις...εχει κανει εκτρωση ομως και μαλιστα προσφατα...πιανεται? νομιζω και εκει κανουν αιματολογικες...ετσι δεν ειναι ?
φιλε απορια. Πως δεν εχει κανει τιποτα χωρις προφυλαξεις ενω ταυτοχρωνα εκανε εκτρωση
σωστο......βασικα εγω δε τα λεω καλα...ενω ξερω αρκετες λεπτομερειες που δε θα θελα να αναφερω...απλα..ερωτω...καποιος που μαπινει χειρουργιο και του γινεται αναγκαστικα πλεον αιματολογικη νομιζω ανιχνευεται και για την υπολοιπη υγεια αν ειναι οροθετικος η οχι....σωστο ?
εγώ έχω άλλη απορία, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά...
στις 15 μέρες είναι σχέση?
σωστο εαν εχει προλαβει να εμφανιστει ο ιος ναι. Γιατι δεν κανεις εξετασεις να ξερεις μια και καλη?..βασικα εγω δε τα λεω καλα...ενω ξερω αρκετες λεπτομερειες που δε θα θελα να αναφερω...απλα..ερωτω...καποιος που μαπινει χειρουργιο και του γινεται αναγκαστικα πλεον αιματολογικη νομιζω ανιχνευεται και για την υπολοιπη υγεια αν ειναι οροθετικος η οχι....σωστο ?