Νέα

Σας έχει τύχει.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourtheliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourtheliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...να κανετε σεξ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ με μια κοπελα που ειχατε μεν σχεση αλλα δεν την ξερατε και τοσο καλα...( καμια 15αρια μερες δλ ) ??? Αναφερετε λιγο τις εμπειριες σας και πειτε μου αν στη συνεχεια αρχισατε να αναρρωτιεστε αν θπηρχε η περιπτωση να κολλησατε HIV η οτι αλλο...

Ευχαριστω

OP
OP
B

bourtheliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Περα απο την ειρωνια....θεωρω το θεμα σοβαρο...διοτι δε γινεται σε καθε παρομοια περιπτωση να τρεχουμε για εξετασεις....αλλωστε μια φυσιολοφικη γυναικα ( οχι ιεροδουλη ) ποσες πιθανοτητες εχει να ειναι μολυσμενη... ???

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
...να κανετε σεξ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ με μια κοπελα που ειχατε μεν σχεση αλλα δεν την ξερατε και τοσο καλα...( καμια 15αρια μερες δλ ) ??? Αναφερετε λιγο τις εμπειριες σας και πειτε μου αν στη συνεχεια αρχισατε να αναρρωτιεστε αν θπηρχε η περιπτωση να κολλησατε HIV η οτι αλλο...

Ευχαριστω

Ωραιος εισαι κι εσυ ...
Εσυ επεμενες για διχως προφυλαξη η οχι ?
Κατα 99% πιστευω να ειναι καθαρη η κοπελα....1% για οποιοδηποτε αφροδισιακο νοσημα
δεν νομιζω να ειναι τοσο ανησυχητικο πια....

Οπως και να εχει καλο κουραγιο ... ειναι πολυ ασχημο να σου μπει μια τετοια ιδεα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Περα απο την ειρωνια....θεωρω το θεμα σοβαρο...διοτι δε γινεται σε καθε παρομοια περιπτωση να τρεχουμε για εξετασεις....αλλωστε μια φυσιολοφικη γυναικα ( οχι ιεροδουλη ) ποσες πιθανοτητες εχει να ειναι μολυσμενη... ???

Το ερωτημα σου δεν εχει λογικη ...
για ολους υπαρχουν ιδιες πιθανοτητες !!!!!
κοινως ειναι να μην τυχει απλα.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
αλλωστε μια φυσιολοφικη γυναικα ( οχι ιεροδουλη ) ποσες πιθανοτητες εχει να ειναι μολυσμενη... ???

Πάντα υπάρχει κάποια πιθανότητα (έστω και μικρή)........
Δε θέλω να θίξω εσένα, ή τη σύντροφό σου, αλλά που ξέρεις τι έκανε αυτή πριν από 1 μήνα?

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αν ήταν να μεταδιδόταν τόσο εύκολα ο ιός αυτή τη στιγμή θα είχαμε τουλάχιστον το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού φορείς...με τη χαλαρότητα που υπάρχει στις καθημερινές σεξουαλικές επαφές. Σίγουρα προσέχουμε με τις αμφιβόλου προελεύσεως καταστάσεις αλλά στις σχέσεις μας με δεδομένο ότι δεν κάνουμε πειράματα στον αγοραιο έρωτα είμαστε πιο χαλαροί...πιο πολύ να φοβάσαι κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή τον hpv παρά οτιδήποτε άλλο !

OP
OP
B

bourtheliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...κανεις δεν επεμεινε..μονο του ηρθε σε μια στιγμη αδυναμιας μετα απο καποιες μερες..διοτι ειμασταν ερωτευμενοι...ειχα 2 χρονια να το κανω χωρις προφυλαξεις...απλα ανυσηχω διοτι εμαθα πως εχει αρκετες εμπειριες...με προφυλαξεις παντα οπως λεει η ιδια...αλλα σκεφτομαι διαφορα....διοτι ειχα κ ενα συναχι 6 μερες μετα την επαφη

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προφανώς κρύωσες όταν γυρναγες από τη θάλασσα...εκτεταμενους λεμφαδένες πρησμενους είχες ;;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
...κανεις δεν επεμεινε..μονο του ηρθε σε μια στιγμη αδυναμιας μετα απο καποιες μερες..διοτι ειμασταν ερωτευμενοι...ειχα 2 χρονια να το κανω χωρις προφυλαξεις...απλα ανυσηχω διοτι εμαθα πως εχει αρκετες εμπειριες...με προφυλαξεις παντα οπως λεει η ιδια...αλλα σκεφτομαι διαφορα....διοτι ειχα κ ενα συναχι 6 μερες μετα την επαφη
Θα ειχατε αναμενο το κλιματιστικο οταν κανατε πραξη και αρπαξες κρυωμα απο τον ιδρωτα του μπες βγες και επι τα αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ρε φίλε μην το παιδεύεις, αν ανησυχείς κάνε εξετάσεις. Αν και είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να έχεις πάρει παράσημα από αυτή την ιστορία, περίμενε 3 ή 6 μήνες (κάπου εκεί χρειάζεται) μετά κάνε εξετάσεις και από εκεί και πέρα σεξ πάντα με προφύλαξη. Εκτός κι αν ξαναερωτευτείς...  ;)

OP
OP
B

bourtheliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς κρύωσες όταν γυρναγες από τη θάλασσα...εκτεταμενους λεμφαδένες πρησμενους είχες ;;

οχι...φτερνισμα, μπουκωμα..λιγα δεκατα...κ εθεσθησια στο φως...δακρυζαν τα ματια μου

OP
OP
B

bourtheliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όπως και μαζί σου

ναι..το σκεφτικα αυτο...αλλα καμια φορα...εχεις την αισθηση οτι οντως η γυναικα που εχεις πλαι σου...σου λεει την αληθεια γιατι δακρυζει για σενα...και δε θελει να σε χασει..και λες...οτι ισως εισαι η εξαιρεση για εκεινη..και αποφασιζει να κανει κατι μοναδικο μονο με εσενα... αλλωστε παντα υπαρχουν εξαιρεσεις...γιατι να ειμαι εγω βεβαια ?? αλλα οκ...αυτο καταλαβα...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

Ευχαριστω

αδερφέ θα σου περιγράψω ένα σκηνικό .. έχουμε τελειώσει με ένα call-girl και όπως είμαστε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου της λέω "τι θα κάνεις τώρα;" και μου απαντάει εε θα περάσω λίγο από τον (από ό,τι κατάλαβα ανυποψίαστο) φίλο μου και μετά θα πάω σπίτι"... δεν μπορείς να ξέρεις και απλά παίρνεις τα ρίσκα σου ... γι αυτό ακριβώς είναι αστείοι μερικοί που αποφεύγουν τις πόρνες για να εκμηδενίσουν την πιθανότητα να κολήσουν κάποιο νόσημα (αν παίρνεις κάποια μέτρα η πιθανότητα είναι μικρή αλλά αυτοί την θέλουν 0).... αν στη ζωή σου καταφέρεις να αποφύγεις αυτά τα ρίσκα ξαφνικά μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ζεις ....that's life

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
αδερφέ θα σου περιγράψω ένα σκηνικό .. έχουμε τελειώσει με ένα call-girl και όπως είμαστε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου της λέω "τι θα κάνεις τώρα;" και μου απαντάει εε θα περάσω λίγο από τον (από ό,τι κατάλαβα ανυποψίαστο) φίλο μου και μετά θα πάω σπίτι"... δεν μπορείς να ξέρεις και απλά παίρνεις τα ρίσκα σου ... γι αυτό ακριβώς είναι αστείοι μερικοί που αποφεύγουν τις πόρνες για να εκμηδενίσουν την πιθανότητα να κολήσουν κάποιο νόσημα (αν παίρνεις κάποια μέτρα η πιθανότητα είναι μικρή αλλά αυτοί την θέλουν 0).... αν στη ζωή σου καταφέρεις να αποφύγεις αυτά τα ρίσκα ξαφνικά μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ζεις ....that's life
Πικρή αλήθεια...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι μου λέει οτι κάπου κουραστικές, τρως μαλακιούλες ή κανείς βλακοδίαιτα και κάπου την αρπαξες...αν αγχωνεσαι τόσο πολύ πάντως περίμενε λίγο καιρό και πήγαινε για ένα τεστ ELISA HIV-1, HIV-2. Χαλάρωσε πάντως...κακό πράγμα ο πανικός.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κανε εξετασεις να σου φυγει ο καημος, να κανετε και οι δυο βασικα. απλα για να ξερετε οτι δεν ειχατε κατι ως τωρα, αν χρησιμοποιουσατε προφυλαξη και οι 2 ως εκεινη τη στιγμη.
ε ξανακανε και μετα απο 5-6 μηνες για να εισαι σιγουρος.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
κανε και μια ασφαλεια ζωης να σαι σιγουρος ..... :sunglasses:

Stories