SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.127
- Πόντοι
- 6.796
Α καλα στο X dream ξέχασα κολώνια καινούργια, επιστρέφω μετά από 40 λεπτά και είπαν δε βρήκαν τίποτα.. Οι γαμημενοι..
Το ανάποδο μετράει;
Έχω γυρίσει σπίτι, ξυπνάω το πρωί και στο μπουφάν μου μέσα είχα το τηλεκοντρόλ από την τηλεόραση του μπουρδελοξενοδοχείου!![]()
μια φορα ειχα ξεχασει να αφησω λεφτα, αλλα με προλαβαν :S![]()
Εμένα μου έχει τύχει να ξεχάσει το κορίτσι ρέστα άλλου πελάτη που νόμιζε ότι είναι δικά μου και όταν ντύθηκα και βγήκα της τα έδωσα στο κουζινακι , όταν της τα έδωσα τρελάθηκε μου έσκασε φιλάκι κόντεψε να βάλει τα κλάματακαι μετά όποτε πήγαινα γιατί ήμουν ταχτικος
δεν μου έκανε ποτέ νύξη για χρόνο
![]()
Γιατί να έχεις τα κλειδιά εκτός τσέπης;Γιατί να βγάλεις το ρολόι σου;
Γιατί;
Εχω ξεχάσει κινητό μια μέρα με καύσωνα, επιστρέφω σπίτι μου το συνειδητοποιώ και καλώ το κινητό μου, απαντάει η Ρωσίδα τσατσά και μου φεύγει το άγχος ότι κάποιος μπήκε δωμάτιο και το πήρε, πάω το παίρνω και τους αφήνω από 2 παγωτά και 2 χυμούς.. Samsung S7 edge.. Άλλη φορά έχω ξεχάσει ρολόι δε κομοδίνο το οποίο το συνειδητοποίησα μια εβδομάδα μετά.. πάει αυτό.
μια φορα ειχα ξεχασει να αφησω λεφτα, αλλα με προλαβαν :S![]()
του την επέστρεψαν τυπε? :S :S :Sξερω τυπο που "ξεχασε" κουραδα σε συρταρι κομοδινου...αυτο μετραει στα απολεσθεντα;![]()
Περίεργο το να αφήσει κάτι τόσο προσωπικό σε λάθος σημείο, και να το ξεχάσει κιόλας...του την επέστρεψαν τυπε? :S :S :S