El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Και να της έλεγε κιόλας πως "Είναι θέλημα Θεού να τον φας βαθιά μέσα σου".Επρεπε να της τον χωσεις να χει το Χριστο μεσα της!
Και να της έλεγε κιόλας πως "Είναι θέλημα Θεού να τον φας βαθιά μέσα σου".Επρεπε να της τον χωσεις να χει το Χριστο μεσα της!
Σωστος dud,κοιτα να δεις εμεις θα γινουμε φιλοι...!!!!Και να της έλεγε κιόλας πως "Είναι θέλημα Θεού να τον φας βαθιά μέσα σου".
Σωστος dud,κοιτα να δεις εμεις θα γινουμε φιλοι...!!!!
χωμενο της τον ειχα και το πηγαινα σιγα για να πιασω ροπη και πανω που ηθελα να τησ πω για πισοκολητο εγινε αυτοΕπρεπε να της τον χωσεις να χει το Χριστο μεσα της!
πριν καμια 3ετια εχω μπει στα πρωτα μπουρδελα που τα χουν παρει τωρα οι γυφτοι,στο κλασσικο που τριζει και ειχε μεσα τη κουκλα,3 βραδυνη,βγαινει η κοπελα μια ξανθια ελληνιδα διενυε τη 5δεκαετια μπενω μεσα καταλαβαινω οτι πρεπει να χει προβλημα γιατι μου λεγε πως ηρθε απ την κορινθο και πως δεν ειναι αυτη η δουλεια τηςς και το κανει απο αναγκη τελοσπαντων αρχιζει τη πιπα τη γυρναω ιεροποστολικο και τρωει εενα φλας και μου λεει πως μοιαζω με τον χριστο και μου λεει εσυ εισαι κυριε και αρχιζει να κανει το σταυρο της και να λεει οτι ειναι αμαρτια κααι το ξερει πως ειναι αμαρτια και δε με αφηνει να τη γαμισω αλλο και βγαινει απο το δωματιο κλεγοντας και ζητωντας μου συγνωμη σαν να ειμαι οντως ο χριστος,το περιεργοο ειναι οτι ειμαι αθεος....
Επρεπε να της τον χωσεις να χει το Χριστο
Ξεφύγαμε .......
πριν καμια 3ετια εχω μπει στα πρωτα μπουρδελα που τα χουν παρει τωρα οι γυφτοι,στο κλασσικο που τριζει και ειχε μεσα τη κουκλα,3 βραδυνη,βγαινει η κοπελα μια ξανθια ελληνιδα διενυε τη 5δεκαετια μπενω μεσα καταλαβαινω οτι πρεπει να χει προβλημα γιατι μου λεγε πως ηρθε απ την κορινθο και πως δεν ειναι αυτη η δουλεια τηςς και το κανει απο αναγκη τελοσπαντων αρχιζει τη πιπα τη γυρναω ιεροποστολικο και τρωει εενα φλας και μου λεει πως μοιαζω με τον χριστο και μου λεει εσυ εισαι κυριε και αρχιζει να κανει το σταυρο της και να λεει οτι ειναι αμαρτια κααι το ξερει πως ειναι αμαρτια και δε με αφηνει να τη γαμισω αλλο και βγαινει απο το δωματιο κλεγοντας και ζητωντας μου συγνωμη σαν να ειμαι οντως ο χριστος,το περιεργοο ειναι οτι ειμαι αθεος....
Μηπως εισασταν στην μπανιερα μαζι κι εκλασες;Μια φορά με απέρριψε μία επειδή είμαι ζώδιο του αέρα και αυτή ήταν του νερού
Μια φορά με απέρριψε μία επειδή είμαι ζώδιο του αέρα και αυτή ήταν του νερού
μιλαμε για τρομερη επιχειρηματολογια :S :S
εμενα με απορριπτουν γιατι δεν εχω λεφτα να τις πληρωσω τυπε :S :S :S
εσενα τυπε κανονικα πρεπει να στο κερνανε, γιατι εισαι τυπαρα κ μορφη
τύπε αν έκανες τότε τη θητεία σου θα είχε δει το χριστό φαντάροΕπρεπε να της τον χωσεις να χει το Χριστο μεσα της!