KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.706
- Πόντοι
- 6.166
...σας έχει απορρίψει ποτέ η κυρά???
...σας έχει απορρίψει ποτέ η κυρά???
Την είχα πάρει 7-8 φορές στο Λιοσίων 73. Ιούνιο Ιούλιο Σεπτέμβριο Οκτώβριο του 2023. Μέσα στον Οκτώβριο την πήρα 3-4.Πρέπει να καταλάβεις ότι ήτανε μια συναλλαγή και μόνο , ακόμα και αν την έκανες να τελειώσει είναι λογικό με τόσους πελάτες που έχει την μέρα.
Δεν υπάρχει τίποτα από μεριά της , και σε απώθησε για τους δικούς της λόγους. Αυτό που πρέπει να κάνεις σαν σωστός άνδρας είναι να αποδεχτείς τα θέλω της και να αποχωρήσεις. Έτσι δείχνεις πόσο αρσενικός είσαι. Το να ενοχλείς περισσότερο κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ξέρω είναι δύσκολα αλλά έτσι είναι .
Καλό είναι να πας και με άλλες κοπέλες για να ξεχάσεις ! Και πιστεύω αυτό είναι πολύ εύκολο. Σου εύχομαι καλή τύχη
Και καλά θα κάνεις ! Μια χαρά παιδί μου φαίνεσαι , δεν έχεις θέμα !Την είχα πάρει 7-8 φορές στο Λιοσίων 73. Ιούνιο Ιούλιο Σεπτέμβριο Οκτώβριο του 2023. Μέσα στον Οκτώβριο την πήρα 3-4.
Μάλλον έφυγε από Λιοσίων για να μην την ξαναβρώ εύκολα και την ξάφνιασε που τη βρήκα ως Asia στο Κηφισού.
Θα βρω άλλες γλυκές ιερόδουλες αλλά θα προσέχω να μην τις καψουρευτώ.
Ε κοίτα. Σκέφτομαι να γράψω ένα γράμμα στα ρωσικά προς την Άσια για να λυθεί η παρεξηγήση. Δεν τη βλέπω ερωτικά αλλά σαν την Άσια θα ήθελα να είναι περίπου η κοπέλα μου.Και καλά θα κάνεις ! Μια χαρά παιδί μου φαίνεσαι , δεν έχεις θέμα !
Μόνο χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Άστο να πάει στο καλό. Τι θα αλλάξει το γράμμα ? Σκέψου λίγο την κοπέλα . Πρέπει να δείξεις ήθος και ωριμότητα. Κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. ΑκούμεΕ κοίτα. Σκέφτομαι να γράψω ένα γράμμα στα ρωσικά προς την Άσια για να λυθεί η παρεξηγήση. Δεν τη βλέπω ερωτικά αλλά σαν την Άσια θα ήθελα να είναι περίπου η κοπέλα μου.
Μόνο μας απορρίπτουν τι εννοείς;;Σας έχει απορίψει ποτέ γκόμενα;
YESYou will only make things worse. Let it go to hell. What will the letter change? Think about the girl. You have to show morals and maturity. Some other time in the future. We are listening
ΜάλισταΜόνο χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Άστο να πάει στο καλό. Τι θα αλλάξει το γράμμα ? Σκέψου λίγο την κοπέλα . Πρέπει να δείξεις ήθος και ωριμότητα. Κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Ακούμε
Apologizing for faults shows morals.
Κατάλαβα , πάτο θα πας. Να με θυμηθείς. Καλημέρα ! Από την ώρα που δεν θέλει άλλο. Τελείωσε εκεί. Δεν κάνεις καμιά προσπάθεια επικοινωνίας. Δουλειά της είναι , και απόφαση της . Ο καθένας έχει τέτοια δικαιώματα. Αν πας τώρα πακέτο θα φας. Τράβα σε κάνα μήνα θα είναι πιο /ήρεμα/ τα πράγματα. ΑκούμεΜάλιστα
Θα πάω τον Οκτώβριο και θα της γράψω χαρτί απολογίαςΚατάλαβα , πάτο θα πας. Να με θυμηθείς. Καλημέρα ! Από την ώρα που δεν θέλει άλλο. Τελείωσε εκεί. Δεν κάνεις καμιά προσπάθεια επικοινωνίας. Δουλειά της είναι , και απόφαση της . Ο καθένας έχει τέτοια δικαιώματα. Αν πας τώρα πακέτο θα φας. Τράβα σε κάνα μήνα θα είναι πιο /ήρεμα/ τα πράγματα. Ακούμε
Ε κοίτα. Σκέφτομαι να γράψω ένα γράμμα στα ρωσικά προς την Άσια για να λυθεί η παρεξηγήση. Δεν τη βλέπω ερωτικά αλλά σαν την Άσια θα ήθελα να είναι περίπου η κοπέλα μου.
Εχεις συνδρομο συνεξαρτησης. Ψαξ το στην ψυχολογια. Δες τι σημαινει "συνεξάρτηση"Θα πάω τον Οκτώβριο και θα της γράψω χαρτί απολογίας
Άσε ρε που θα της ζητησεις και συγγνωμη. Μας παιζουν με την ψυχολογια μας, ξερουν με τι τσιμπαμε οι άντρες, μας αγοραζουν και μας πουλανε στο δευτερολεπτο. Όχι ότι είναι πιο εξυπνες ή πιο πονηρες. Απλα έχουν περισσοτερη εμπειρία. Αν εσυ έχεις παει με 50 γυναικες, αυτες 50 αντρες έχουν σε 5 μερες. Και μεσα απο την εμπειρια τους ξερουν πανω κατω τι θελει ο καθενας, σε ψυχολογουν. Μεσα της σε εχει σκουπιδι για να μην ασχολειται καν. Εσυ τι θελεις; Δεν νιωθουν, δεν εχουν τροπους, δεν σεβονται. Μονο φοβουνται...αυτους που φοβουνται...Ναι.
Άλλωστε δεν κρατιέμαι άλλο.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην Αsia αν της έκανα κάτι που την ενόχλησε.
Νιώθω τρελές τύψεις !!!
Εννοει ότι το ίδιο ειναι και οι πουτανες, γυναικες ειναι κι αυτές. (ρε καθυστερημενοι ειστε; ουτε τα βασικά δεν καταλαβαινετε; Για αυτό μας κανουν ο,τι θελουν οι γυναικες)Μόνο μας απορρίπτουν τι εννοείς;;
Θα πάω τον Οκτώβριο και θα της γράψω χαρτί απολογίας
Όλες έχουν νταβά;Υπολόγισε πάντως, αν θες, ότι το κορίτσι θα δείξει το γράμμα σου στις συναδέλφους της ή/και στο νταβά της, και θα κάνουν πλάκα για την πάρτη σου.
Εσύ κανονίζεις, πώς θα το χειριστείς, αλλά καλά είναι να είσαι λίγο πιο πονηρεμένος, θεωρώ.
Totally! I have witnessed myself a situation where a flower delivery guy passed a HUGE wonderful bouquet to a working girl. She took it to the back room and said 'another one'. The maid and the other girl who was on the shift with her shared loud laughter. The girl herself didn't look happy about the flowers even tho it was a very beautiful bouquet.However, reckon, if you will, that the girl will show your letter to her colleagues and/or her dava, and they will make fun of your party.
You decide how you handle it, but it's good to be a little more cunning, I think.
Όλες έχουν νταβά;
Κι εγω αυτό πιστευω. Τη σημερινη εποχη νταβάδες δεν υπαρχουν. Είναι ενας μυθος για να χαιδευουμε τα αυτιά μας οι άντρες όταν αυτές μας απορριπτουν. Λέμε "αυτή έχει κάποιον νταβα, αρα δεν ειναι διαθεσιμη για εμας". Ενω στην πραγματικότητα απλα μπορεί να είναι μια χυλοπιτα, όπως και με τις υπολοιπες γυναικες...Όχι. Υπάρχουν κι εκείνες που δεν μπλέκουν με νταβάδες. Κοιτάνε τη δουλειά τους, και π.χ. να μεγαλώσουν το παιδί τους και να έχουν μια άνετη ζωή.